- 30 Ekim 2020
- 803
- 324
- 53
- 29
- Konu Sahibi uguurbocegii
-
Bende İzmir'e gelin geldim Ankara'dan .zor oluyor dimiya kızlar ankaraya gelingeldim hiç alışamadım bu şehre ailem uzakta başka şehirde burda eşimin akrabası yok görüştüğüm kimsem yok çok bunaldım var mi benle aynı durumda olanlar
Alışırsın canm ben yenimahalledeyim 8 yaşımda geldim burda büyüyüp evlendim annemler keçiören tarafında ben yenimahalleye evlenince ilk geldim bende alışamadım bu tarafa komşuluk felan yok bekarken komşulara gider gelirdik çay kek börek burda komşunun k si yok benmde cnm çok sıkılıyor işte siz neresindenya kızlar ankaraya gelingeldim hiç alışamadım bu şehre ailem uzakta başka şehirde burda eşimin akrabası yok görüştüğüm kimsem yok çok bunaldım var mi benle aynı durumda olanlar
Ben gidiyordum Hanımlar Lokali ne evimin yanı iyi oluyor evet iğne oyası için gittim 1 yıl öğrendim hala da gidiyordum kapandı virüsten açılmadı dahaAnkara kışın soğuk oluyor. Bahar da en az kış kadar soğuk oluyor. Buna kendinizi hazırlayın.
büyük şehir olduğu için birsürü aktivite var aslında. Tabi çoğu paralı.
. Ama halk eğitim kursları falan var. Bütçeye uygun. Öyle bişey tercih ederseniz Yol parası falan dışında pek masrafınız olmaz.
onun dışında İstanbul kadar olmasa da çok pahalı. Zaten artık büyük şehirlerin en sıkıntılı yanı bence pahalılığı. Devlet hastaneleri kalabalık. Diğer şehirlerden de buraya muayene olmaya geliyorlar.
kendinize zaman içinde bir düzen kurarsınız. Sıkmayın canınızı. Arkadaşlar da edinirsiniz. Kendinizi yalnız hissetmezsiniz.
hem evlilik hem şehir değiştirmek. Annenizden , sevdiklerinizden uzaklaşmak bence hepsi ayrı ayrı zordur. O yüzden kolay olmayacak ama zamanla alışacaksınız.
Ankara sevilmez mi? Üniversite için gelip 15 yıl yaşadım mecbur tayin için ayrıldık. Hala gittiğimde özlemden delirmiş gibi gezerim.
illa arkadaşa gerek yok, kendiniz de pek çok şey yapabilirsiniz. Mesela yanınıza çay termosu kitap alıp kuğuluya, seymenlere gidebilirsiniz. Park bahçe anlamında zengindir. Kitapçı sahaf, pasaj gezebilirsiniz. Kurslara giderseniz arkadaşlarınız da olabilir tabii.
ankara dan sonra izmire gittigi icindirBende İzmir'e gelin geldim Ankara'dan .zor oluyor dimi
Ama ben zorlanmmıyorum neden acaba
Samimiyete çok uygun bir şehir ya. Ekstra bir doğa güzelliği falan olmayınca insanlar birbirine odaklanıyor daha çok. Sağlam dostluklar ediniliyor öyle olunca. Eşinize selamlar, hemşehrim sayılır, hahahahAnkarada okuyan ankarayı çok seviyor, öğrenci olmak lazımmış orda zamanında. Eşim de öyle. Adam Ankara’ya gidince çocuklar gibi şen oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?