- Konu Sahibi uguurbocegii
-
O olabilir bakAnkarada okuyan ankarayı çok seviyor, öğrenci olmak lazımmış orda zamanında. Eşim de öyle. Adam Ankara’ya gidince çocuklar gibi şen oluyor
Ablam evlenip gitti 30 sene geçti üstünden hala sevmiyor. Sürekli bir geri dönme planı yapıyor ama mümkün de görünmüyor. Sanırım nasıl yaşadığına, neler yaptığına göre değişiyor ankarayı sevme duygusu.
ay Ankadaran İzmir'e gittiğiniz içindirBende İzmir'e gelin geldim Ankara'dan .zor oluyor dimi
Ama ben zorlanmmıyorum neden acaba
Ankarada okudum mükemmel bir şehirdirya kızlar ankaraya gelingeldim hiç alışamadım bu şehre ailem uzakta başka şehirde burda eşimin akrabası yok görüştüğüm kimsem yok çok bunaldım var mi benle aynı durumda olanlar
İzmir caddesine girilir elde sıcak simit ve ayran keyifle yenir..Ankara'daki doğan ben için Ankara başka bir şey. Sonrada güzel şehirlerde yaşadım ama olmuyor. O memleketin bir rutinliği bir samimiyeti var.
En çok özlediğimde İzmir caddesinde simit, ayran pek severim. Oturur saatlerce izlerdim hayatları.
Resime, sanata, tarihe filan ilginiz varsa çok müze, resim galerisi olur orda gidin gezin. Yalnızda olsanız zamanın nasıl aktığını anlamazsınız.
Bende doğma büyüme AnkaralıyımDoğma büyüme Ankaralıyım.
Güzel Ankaramseviliyorsun....
Birde biz Ankara'lıya angara bebesi derler:)))
Hemde doğma büyümeOoo la bebe sende mi angaralıydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?