ankara'ya gelin gelenler

O olabilir bak
Yurtta kalan bir öğrenci olarak çok komik zamanlar, güzel zamanlar yaşadık. Harçlığı ilk haftadan yiyip haftalarca sürünüp sonra sonra akıllanmalar, saçma sapan ev toplantıları, okul etkinlikleri, külüstür ikinci el fotoğraf makinesiyle ankara kalesi ulusta gezip kendini profesyonel fotoğrafçı sanmalarEski kızılaydaki sinemalarda Sanat filmlerine gitmeler çıkışta da yine Kızılaydaki o zaman ucuz birahanelerde takılmalar hey gidi günler yaa.
Çok severim çok özlerim

Biz de görev nedeniyle şuan Ankara dan uzagiz. Tüm hayatım üniversite dahil Ankara da geçti. Ankara yi hiçbir yere değişmem. Bunda geçmişim etkili olabilir ama. Çok kolay yasayacaginiz şehirlerden biridir.

Ne güzel Ankara ya gelin gelmişsin her imkanı var eşinin ailesi de yok mis keyfine bak

Neredeyse 10 yıl olacak Ankara 'dayım ancak hala sevemedim.Belki denizi olan,sıcak iklimden buraya geldiğim içindir..Gri renkte kış aylari sisli,puslu geçen soğuk havası canı acıtan bir sehir Ankara.

Belki gelin gelmedim ama atandım Ankara'ya. 1 buçuk aydır burada yaşıyorum. Bazen yalnız hissettiğim oluyor. Kurslara yazılayım dedim Belmek, Keçmek vs kayıtları dolmuş

İstanbula 6 yil once evlenerek geldim. Hala komşum yok, eşimin ailesi de burada olmasa harika olurdu. Onlarla da en fazla ayda bir gorusuyorum cok vakit gecirmem.

Arkadasim olsun demeyi bir nebze anlarim ama akraba...

Ben de geldim ve gram sevmedim bu sehri bi gitsek diyorum hep ..acayip saçma bi düzeni var her yerde.. ulaşım hastane alışveriş hersey cok saçma hele yokuşlari umarım nasip olur da gideriz

Ankara..canım Ankara..nedense duygulandım sanırım çok özledim.dun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı vardı askerler guvenparkın oradan sıhhiye meydanına doğru yürüyordu.sırf Ankara'yı özlediğim icin programi uzunca izledim.magazalara baktım.tek tek mağazalara baktim.baya değişmiş mağazaların yeri farklı yerler acilmis.ayrica o ingiliz atlı askerleri de bizzat gördüğümuz gunleroldu.arkadaslarimla Kızılay meydanindaki kahkahalarimiz canlandı gözümde,duygulandım.mutlu oldum.Kocatepe camiinin yokuşunda sohbet etmekten,gülmekten nefes nefese yürürdük.her etkinliğin birarada olduğu guzel şehirlerden biridir Ankara.mesela Ötüken kütüphanesi var Kızılay'ın üst tarafında orada cokguzel kurslar oluyordu gitmenizi tavsiye ederim.sevmeye çalışın demeyim ama sevdiğiniz alanlara yönelin zamanla seversiniz.

Ankara'daki doğan ben için Ankara başka bir şey. Sonrada güzel şehirlerde yaşadım ama olmuyor. O memleketin bir rutinliği bir samimiyeti var.
En çok özlediğimde İzmir caddesinde simit, ayran pek severim. Oturur saatlerce izlerdim hayatları.

Resime, sanata, tarihe filan ilginiz varsa çok müze, resim galerisi olur orda gidin gezin. Yalnızda olsanız zamanın nasıl aktığını anlamazsınız.

ya kızlar ankaraya gelingeldim hiç alışamadım bu şehre ailem uzakta başka şehirde burda eşimin akrabası yok görüştüğüm kimsem yok çok bunaldım var mi benle aynı durumda olanlar
Ankarada okudum mükemmel bir şehirdir
İlk zamanlar hiç sevmez insan hep gri gibi gelir.
Ama sonra alışırsınız ve bir daha ayrılmak istemezsiniz.
Pandemi sürecinde arkadaş ortamı oluşturamamanız çok normal.
Bu süreçte hepimiz evlere kapandık
Tabi semtine de bağlı.

İzmir caddesine girilir elde sıcak simit ve ayran keyifle yenir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…