Anksiyete bozukluğu olan var mı??? ne zamanlarda alevleniyor? bir türlü huzur bulamıyorumhep kafam karışık hep bir sorun
Ya soyle olursa ya boyle olursa diye kendi kendime kurup kurup gogsumde midemde garip bir his bir heyecan bir panik bir stres bir endise herseyden kendimi sorumlu tutma hatta kontrol etmeye calisma cabalama ...
23 yasinda falandim galiba 2 ay kadar yesil recete ilac kullandim. Uyku sersemlik gibi seyler yapti ama bana cooook iyi geldi. Ozaman yine boyle sakinlesemiyordum kaygilarim tavan yapmisti. Birakincada sorun olmadi.
olumlu yorum duymak çok iyi geliyor.çok fazla araştırımıyorum olumsuz yorum falan çıkmasın karşıma diye.dün gece kaygılarıma rağmen başladım ilaçlara.içtikten yarım saat sonrasını hatırlamıyorum.sızmışım.:26:
Anksiyete bozukluğu olan var mı??? ne zamanlarda alevleniyor? bir türlü huzur bulamıyorumhep kafam karışık hep bir sorun
Ya soyle olursa ya boyle olursa diye kendi kendime kurup kurup gogsumde midemde garip bir his bir heyecan bir panik bir stres bir endise herseyden kendimi sorumlu tutma hatta kontrol etmeye calisma cabalama ...
bende 2008den beri var..lustral paxil ve bı kaç adını unuttugum ılac kullandım.kilo aldırıyor..22 saat uyudugumu bılırım.hayattan bloke oluyosun...kesınlıkle ılaclar sadece mala baglatıyor adamı..ben mutsuz oldugumda donemlerde anksıyetem hortluyor.herzaman olumsuz dusunceler aklımda gezınıyor.bir kere basıma negatıf bsy gelsın sureklı tekrar edecegını sanarım.aıleme bsy olur korkusu,olum korkusu vs vs daha saysam burda fenalık gecırırsınız.oylekı sultan papaganı almıstı esım bana .1 ay sonra öldü.ben cok agladım dıye esım yıne aldı .sımdı ısten eve gıderken ayakkabılarımı cıkarmadan hemen kafese dogru kosuyorum ölmüş mü diye?normal bı durummu hayıır!!! düşünün bide sevdiklerim için neler içimden geciyor..hatta daha once demiştim bi paylasımda;eskıden aldatıldıgım ıcın yıne aldatılma korkusu yasıyorum fln dıye..bunları sakın kafayla dusunse ınsan normal olmadıgı anlasılır ama malesef engel olamıyoruz...mutluyken asla bu duygular açıga cıkmıyor.ama hayatta herzmaan mutlu olunmuyor ki...işimiz çok zor.
Söylemek istememiştim ama sizin yorumunuzu görünce dayanamadım. Şu işaretlediğim cümleyi aynı şekilde yaşıyorum. Mesela ailesine düşkün, fazlasıyla sevdiklerimi kaybedeceğim diye korkan ben, yine böyle düşündüğüm bir gece annemi kaybetmekten korkmuş, çok ağlamıştım. Tam üzerinden 2 hafta geçti, annem hastalandı. Beyin kanaması geçirdi ve annem 15 gün ölümle pençeleşti, ne yazık ki kurtulamadı. Ben ki ölümü yaşıyordum, istemeden kurduğum düşünceler gerçek olmuştu. Annemden sonra hep ölümü yaşayacağım, arkası geleceğini, peşimizi bırakmayacağını düşünürüm.
Ben hemen yesil recete isticem dr dan okadar sakinlesmeye ihtiyacim var ama uyursam cocuklarla ilgilenemem diye simdi kullanamiyorum
Söylemek istememiştim ama sizin yorumunuzu görünce dayanamadım. Şu işaretlediğim cümleyi aynı şekilde yaşıyorum. Mesela ailesine düşkün, fazlasıyla sevdiklerimi kaybedeceğim diye korkan ben, yine böyle düşündüğüm bir gece annemi kaybetmekten korkmuş, çok ağlamıştım. Tam üzerinden 2 hafta geçti, annem hastalandı. Beyin kanaması geçirdi ve annem 15 gün ölümle pençeleşti, ne yazık ki kurtulamadı. Ben ki ölümü yaşıyordum, istemeden kurduğum düşünceler gerçek olmuştu. Annemden sonra hep ölümü yaşayacağım, arkası geleceğini, peşimizi bırakmayacağını düşünürüm.
yaaa((inanamıyoum çok üzüldüm.başınız sağolsun.lütfen siz de psikiyatra gidin.o korkular ben de dahil(ben de çok ağlarım)bir çok anksiyete hastasında var.ama düşüncelerine bağlama bunu.ölüm Allahın elindedir.korktuğunuz başınıza gelince o durumla nasıl baş ettiğinizi sormaya çekiniyorum şimdi.
Söylemek istememiştim ama sizin yorumunuzu görünce dayanamadım. Şu işaretlediğim cümleyi aynı şekilde yaşıyorum. Mesela ailesine düşkün, fazlasıyla sevdiklerimi kaybedeceğim diye korkan ben, yine böyle düşündüğüm bir gece annemi kaybetmekten korkmuş, çok ağlamıştım. Tam üzerinden 2 hafta geçti, annem hastalandı. Beyin kanaması geçirdi ve annem 15 gün ölümle pençeleşti, ne yazık ki kurtulamadı. Ben ki ölümü yaşıyordum, istemeden kurduğum düşünceler gerçek olmuştu. Annemden sonra hep ölümü yaşayacağım, arkası geleceğini, peşimizi bırakmayacağını düşünürüm.[/QUOTE
Allah su kuantum zımbırtısını cıkaranı bıldıgı gıbı yapsın.yok negatif dusunmeyın gerceklesır dıye dıye bunun gercek olacagını dusunuyosun ama engel olamıyosun.bızde bılırız olumlu dusunmeyı ama olmuyor malesef...bende bundan korkuyorum.ama bu bır hastalık.ve bunu engellemek ılacla olmuyor..bırı cozumunu bılıyorsa soylesın
Şu cümlenize sonuna kadar katılıyorum. Ben ani bir ölümden etkilenmiştim, tek başıma bir odanın içinde çalışıyordum. Babama bakıp ağlıyordum sürekli, bir gün bu koltukta olmazsa? Kapıdan hiç girmeyeceği aklıma geliyordu ve delirecek gibi oluyordum. O kıza ne oldu şimdi diye düşünüp duruyordum. Bu arada kız, kardeşimin arkadaşıydı. Yani o dönemler çok yalnızdım.
Suan sadece dua edip ilaclarimi kullanip Rabbime siginiyorum. İyilesebilmek icin baskada birsey bilmiyorum. Olumlu dusundugum gunleri ozledim. Hayata bakis acim bile farkli. Gamsiz insanlara okadar ozeniyorumki. Aklim dagilsin diye topluma karissam buseferde icimdeki hisler benimle geziyor ve insanlar sanki ustume geliyor, daha cok bunaliyorum
Kesinlikle yalnızlık insanı düşünmeye daha çok odaklatıyor. Birde yaşanılan olumsuzluklar. Mesela sen yaşadığın ölüm karşısında çok etkilenmişsin, sevdiklerini kaybetme korkusu çok fena bir şey, bende bir dönem ağırdı, şimdi çok şükür azaldı, kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. Yaşadığım kaygı ve endişe hiç bir şeyin sonucunu değiştirmiyor, bunu sık düşünüyorum.
Bir ara eşimin hastalığı geri tetikledi bu durumu, devamlı kontrol ediyordu onu, ulaşamadığımda panik oluyordum. Şimdi geçmedi ama hızı çok azaldı diyebilirim.
Ayrıca çocuk için tedavi oluyorum, hep negatif görmekten yine psikoljm dağıldı, sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor. Bu düşünceleri kafamdan atmak istiyorum. Yaşadığım yerde çevrem yok, dostum yok, kimsem yok, düşün düşün kendimle çok başbaşayım...
Sende geçtimi peki korkular, devam ediyormu aynı şiddetle...
Cnm son surat arastirma yapiyorum caresini bulmak icin 'bu nemenem bir illetse yasadiklarimz ayni, cok hayret ettim gercekten, en belirgin ozelligi kaybetme korkusu karamsar dusunce, birde birkac kisiyle ortak noktamiz ozguven eksikligi bu konuyu actigima cok memnunum gözlem yapabildigim icin..simdilik davranissal terapiyi arastiriyorum cok ovuyorlar....bende 2008den beri var..lustral paxil ve bı kaç adını unuttugum ılac kullandım.kilo aldırıyor..22 saat uyudugumu bılırım.hayattan bloke oluyosun...kesınlıkle ılaclar sadece mala baglatıyor adamı..ben mutsuz oldugumda donemlerde anksıyetem hortluyor.herzaman olumsuz dusunceler aklımda gezınıyor.bir kere basıma negatıf bsy gelsın sureklı tekrar edecegını sanarım.aıleme bsy olur korkusu,olum korkusu vs vs daha saysam burda fenalık gecırırsınız.oylekı sultan papaganı almıstı esım bana .1 ay sonra öldü.ben cok agladım dıye esım yıne aldı .sımdı ısten eve gıderken ayakkabılarımı cıkarmadan hemen kafese dogru kosuyorum ölmüş mü diye?normal bı durummu hayıır!!! düşünün bide sevdiklerim için neler içimden geciyor..hatta daha once demiştim bi paylasımda;eskıden aldatıldıgım ıcın yıne aldatılma korkusu yasıyorum fln dıye..bunları sakın kafayla dusunse ınsan normal olmadıgı anlasılır ama malesef engel olamıyoruz...mutluyken asla bu duygular açıga cıkmıyor.ama hayatta herzmaan mutlu olunmuyor ki...işimiz çok zor.
Cnm son surat arastirma yapiyorum caresini bulmak icin 'bu nemenem bir illetse yasadiklarimz ayni, cok hayret ettim gercekten, en belirgin ozelligi kaybetme korkusu karamsar dusunce, birde birkac kisiyle ortak noktamiz ozguven eksikligi bu konuyu actigima cok memnunum gözlem yapabildigim icin..simdilik davranissal terapiyi arastiriyorum cok ovuyorlar....
işe yaramıyor canım paran heba olur.gittiğim için biliyrum.he dersen kı referansı saglam bır uzman hoca.o da ınanılmaz tuzlu.maddı durumun cok ıı ıse amenna..malesef cok gaddarlar fıyat konusunda..benım nacızane fıkrım kendımıze hosumuza gıdecek mesgaleler bulmak..mesela dans yada spor.pestilin cıkınca yoruldugunda dusunmeye fırsatın olmuyo :) bide mutlu oluncaa oooo superım flan dıyosun.sonra bı dallama gelıyo sana mutsuzlugunu böğüre böğüre anlatıyo.sende anaaa bende mı böyle olurum dıyosun.dusunuyosun fln...o gun berbatt.hatta ondan sonrakı gunde berbaten guzeliiiii negatif ınsanları yok etmek...ben muhatap olmamaya calısıyorum.sınırım bozuluyo.gıdıp esıme elalemın sıkıntısını anlatıyorum .adam da tanımadıgı kadın ıçin stres yapıyo :) bulaşıcı yanı dıkkat etmek lazım :) :)
Hahaha bu isaretli yerler hep benimde basima geliyorcnm ilac almayi zaten hic istemiyorum terapiye gitmiycem terapi kitabi aldim dort gozle gelmesini bekliyorum okuyup yorum aticam hepinize insallah ise yarar birde bizde seratonin eksikmis butun psikolojik rahatsizliklarda var bu seratonin eksikligi denen
Meret
mutluluk hormonu dmek cnm.spor yapıp atılan ter ıle bu hormonu aktıf hale getırıyosun..ayrıca cıkolata ve duzenlı seks hayatı dıyor uzmanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?