hayır yok kendisi zaten hali hazırda çalışıyor. ailesiyle yaşıyor.Kendisinin özel bir durumu var mı? İstemediği bir ilde çalışmak, ailesinden uzaklaşmak, maddi kaygılar vs.?
ikimiz de doktoruz. onun meslekte 3. yılı ben daha eylülde atanacağım böyle bir durum yoktur sanmıyorum :)Yanlış düşünüyor olabilirim ama sanki atanıp paranızı yeme derdinde gibi geldi bana
Atamanızdan sonra ondan uzaklaşma fikrine kapılmıştır belki ama baştan aşağı saçmalamış. Sizin ve ailenizin uygun gördüğü bir zamanda olacak ise olur. Zaten acele de etmeyin değişik bir insan gibi göründü bana.hayır yok kendisi zaten hali hazırda çalışıyor. ailesiyle yaşıyor.
Ne güzel o zaman. Bir an önce yuva kurmak düzen sağlamak istiyor o haldeikimiz de doktoruz. onun meslekte 3. yılı ben daha eylülde atanacağım böyle bir durum yoktur sanmıyorum :)
oldu olası çok acele ediyor. çok soğudum özellikle babamdan bu adam diye bahsetmesine. bahane olarak da kendisi eylülde yıllık izine çıkacak nişanlı şekilde gezelim tatil yapalım diyor.Atanmanızdan sonra ondan uzaklaşma fikrine kapılmıştır belki ama baştan aşağı saçmalamış. Sizin ve ailenizin uygun gördüğü bir zamanda olacak ise olur. Zaten acele de etmeyin değişik bir insan gibi göründü bana.
bilemiyorum ki madem beni kimse kapmasın istiyor biraz daha nazik olabilirdi. söylediğimiz tarihe de onu da ben istemiyorum artık diyebilecek kadar da gözü kara..Seni kimse kapmasın istiyordur . Kaybetme korkusu vardır çok mu polyannayim bilemedim.
herkese merhabalar;
direkt konuya girmek istiyorum. bir erkek neden nişan için çok acele eder? sürekli bahsetip beni daraltıyor. düğünü yalvar yakar seneye erteletebildim. ona kalsa ekim gibi en geç düğün yapacaktık benim eylül gibi atama durumlarım olacak. eş durumu yapalım diye böyle bir fikir öne sunmuştu. ailem kabul etmedi. daha siz tanışalı 1 yıl olmadı bu acele neden diye? ben de böyle düşünüyorum.
en son bugün yine konu açıldı. ağustosun ortasında nişanı yapalım diyor, ama hiçbir hazırlık yapmadık atama durumumdan sonra yapalım diyor ailem de. ben mezun olalı daha 1 ay oldu koşuşturmalardan hazırlık da yapamadık . ben de iyice arada kaldım. ailem atamadan sonra eylülün 2.haftası yapalım diye kendisine söyleyince bu sefer de ben istemiyorum gibi bir çıkış yaptı. çok üzüldüm telefonu yüzüne kapattım. sonra tekrar konuşmadık. babamdan da "bu adam" sürekli bahane buluyor diye bahsediyor. gerçekten iyice soğudum. 2-3 haftadan ne olacak sanki. bu zamana kadar sürekli tarih belirliyordu kafasından ama daha hazır değildik. iyice kabak tadı verdi bu olay gibi söylemleri de oldu. asla anlam veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
Nişanlı şekilde yapmazsanız noluyor ki:) Hani evli iken tatil yapalım dese anlarım. Aranızda tercihiniz olarak hiç yakınlaşma olmuyor ise nişanlı iken de olmaz sonuçta.oldu olası çok acele ediyor. çok soğudum özellikle babamdan bu adam diye bahsetmesine. bahane olarak da kendisi eylülde yıllık izine çıkacak nişanlı şekilde gezelim tatil yapalım diyor.
ailesiyle ailem iyi anlaştı görünürde hiçbir sıkıntı yok ama kendisini tavırları beni gerçekten çok yorduÇok yakın bir arkadaşım benzer bir süreçten geçti. Mezun olur olmaz evlenmek için baskı yaptı ve çocuğun ailesi de ısrar etti. Mezuniyetten 3 ay sonra düğün yapıldı. Daha 1 sene dolmadan boşanma davaları açılmıştı bileSonrasında anladık tabi biz de; süreç e kadar uzarsa arkadaşımın terk edeceğini biliyorlardı. Hiçbir şey gizli kalmıyor. Gerçek yüzleri ortaya çıkmadan hemen düğün yapmışlar
sıkıntısı babamın izin verip vermeyeceği. nişanlıyken verir deyip öyle yükseldi babama da söylendi bayaNişanlı şekilde yapmazsanız noluyor ki:) Hani evli iken tatil yapalım dese anlarım. Aranızda tercihiniz olarak hiç yakınlaşma olmuyor ise nişanlı iken de olmaz sonuçta.
Kardesimin nişanlısı da böyle 2 hafta içerisinde ne yapıp edip nişan ve nikahı yaptırdılar. Neden acele ediyorsun diye sorduğumda ise beyefendi tatile gitmek istiyormuş evli olursalar daha rahat gezerlermişmiş. Aynı fabrikanın ürünleri.bilemiyorum ki madem beni kimse kapmasın istiyor biraz daha nazik olabilirdi. söylediğimiz tarihe de onu da ben istemiyorum artık diyebilecek kadar da gözü kara..
ay aynıymış gerçektenKardesimin nişanlısı da böyle 2 hafta içerisinde ne yapıp edip nişan ve nikahı yaptırdılar. Neden acele ediyorsun diye sorduğumda ise beyefendi tatile gitmek istiyormuş evli olursalar daha rahat gezerlermişmiş. Aynı fabrikanın ürünleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?