- 16 Haziran 2011
- 16.500
- 72.946
- 798
benim eskisine döneceğimden çok korkuyorlar öyle bir durum olmamasına rağmen sanıyorum ki bu yüzden. ekstra ılımlı yaklaştılar. bu kadar ısrarcı oldugunu kişinin böyle iç yüzünü bilmiyorlar. benim ısrar ettiğimi sanıyorlar da ben aracılık yapmaya çalışıyorum sadece
aslında öncekinden sonra bu kadar sadık, iyi niyetli oldugunu düşündüğüm, ince düşünen birisi olarak görmüştüm ama yanılmışım biraz zaman geçirmek lazımmış bu olayda sanırım gerçek yüzünü gördüm malesef..Siz niye aracılık yapıyorsunuz ? Önceki konunuzda sitedeki doktor arkadaşlar da yorum yaptı konunuza.
Siz 3 ayda halen okurken , hastanede aktif çalışan bu adamı toplam ne kadar görüp; ne kadar tanıdınız da , seneye evlenmeye karar verdiniz ?
"Eş dediğin okurken bulunur yoksa bulamazsın" diyenlerin tavsiyesini mi uygulamaya çalışıyorsunuz ?
aslında öncekinden sonra bu kadar sadık, iyi niyetli oldugunu düşündüğüm, ince düşünen birisi olarak görmüştüm ama yanılmışım biraz zaman geçirmek lazımmış bu olayda sanırım gerçek yüzünü gördüm malesef..
Haklısınız3 yıldır tanıdığınız adamla , 3 ayda sınırlı sürelerde gördüğünüz adamı aynı kefeye koymanız en büyük hatanız.
Bu sefer kararlıyım babam hakkında “bu adam” diye bahsetmesi benim için çok hassas..Siz benzer konuyu yine açmıştınız değil mi?
Sevgiliniz sağlıklı bakmıyor bu sürece. Bencil, kaba, daha fazlası da olabilir, altından başka sorunlar da çıkabilir sonrasında.
Size ne düşünüyor, ne istiyorsun diye sorma gereği duymuyor.
Ne diye evlilik tarihi alıyorsunuz bu kişiyle?
Siz ayrılacagım deyip ayrılamayacaksınız muhtemelen. Böyle böyle evlenip yakacaksiniz başınızı.
Bu baskı zaten anormal ve dediğim gibi kaybetme korkusu kendini yeterli görmeyip, ileride işin bozulacağına kanaat getirmesinden olabilir.bizim daha 1 yıl bile olmadı ki
bilmiyorum ki böyle kaba söylemleri beni çok üzdü. kendimi yerine koyuyorum kaybetmek istemesem ekstra hassas olurdum. onun yaptıgını yapmazdım kesinliklte.
Bahane bulan çocuk değil ki sizsinizherkese merhabalar;
direkt konuya girmek istiyorum. bir erkek neden nişan için çok acele eder? sürekli bahsetip beni daraltıyor. düğünü yalvar yakar seneye erteletebildim. ona kalsa ekim gibi en geç düğün yapacaktık benim eylül gibi atama durumlarım olacak. eş durumu yapalım diye böyle bir fikir öne sunmuştu. ailem kabul etmedi. daha siz tanışalı 1 yıl olmadı bu acele neden diye? ben de böyle düşünüyorum.
en son bugün yine konu açıldı. ağustosun ortasında nişanı yapalım diyor, ama hiçbir hazırlık yapmadık atama durumumdan sonra yapalım diyor ailem de. ben mezun olalı daha 1 ay oldu koşuşturmalardan hazırlık da yapamadık . ben de iyice arada kaldım. ailem atamadan sonra eylülün 2.haftası yapalım diye kendisine söyleyince bu sefer de ben istemiyorum gibi bir çıkış yaptı. çok üzüldüm telefonu yüzüne kapattım. sonra tekrar konuşmadık. babamdan da "bu adam" sürekli bahane buluyor diye bahsediyor. gerçekten iyice soğudum. 2-3 haftadan ne olacak sanki. bu zamana kadar sürekli tarih belirliyordu kafasından ama daha hazır değildik. iyice kabak tadı verdi bu olay gibi söylemleri de oldu. asla anlam veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
Dugune acele etmesi hos degil belki ama, nisanin bir an once olmasini istemesi gayet dogal. Niye bu kadar abarttiniz ki? Keske ananiz babanizla ortak hep birlikte tartisip ortami germek yerine once aranizda konuşup netlestirip sonra ailelere bildirseydiniz.
nobelli bir doktor (alexis carrel) der ki az gözlem çok akıl yürütme (çıkarım) yanlışa çok gözlem az akıl yürütme doğruya götürür. sadece işinde değil hayatın her alanında böyle yaparak karara varmanı öneririm.ikimiz de doktoruz. onun meslekte 3. yılı ben daha eylülde atanacağım böyle bir durum yoktur sanmıyorum :)
Atanırsan gözün açılır diye korkuyor zaar, bence sakın acele etme...herkese merhabalar;
direkt konuya girmek istiyorum. bir erkek neden nişan için çok acele eder? sürekli bahsetip beni daraltıyor. düğünü yalvar yakar seneye erteletebildim. ona kalsa ekim gibi en geç düğün yapacaktık benim eylül gibi atama durumlarım olacak. eş durumu yapalım diye böyle bir fikir öne sunmuştu. ailem kabul etmedi. daha siz tanışalı 1 yıl olmadı bu acele neden diye? ben de böyle düşünüyorum.
en son bugün yine konu açıldı. ağustosun ortasında nişanı yapalım diyor, ama hiçbir hazırlık yapmadık atama durumumdan sonra yapalım diyor ailem de. ben mezun olalı daha 1 ay oldu koşuşturmalardan hazırlık da yapamadık . ben de iyice arada kaldım. ailem atamadan sonra eylülün 2.haftası yapalım diye kendisine söyleyince bu sefer de ben istemiyorum gibi bir çıkış yaptı. çok üzüldüm telefonu yüzüne kapattım. sonra tekrar konuşmadık. babamdan da "bu adam" sürekli bahane buluyor diye bahsediyor. gerçekten iyice soğudum. 2-3 haftadan ne olacak sanki. bu zamana kadar sürekli tarih belirliyordu kafasından ama daha hazır değildik. iyice kabak tadı verdi bu olay gibi söylemleri de oldu. asla anlam veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
oldu olası çok acele ediyor. çok soğudum özellikle babamdan bu adam diye bahsetmesine. bahane olarak da kendisi eylülde yıllık izine çıkacak nişanlı şekilde gezelim tatil yapalım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?