evet katılıyorum. babamın bana benim de babama ne kadar düşkün oldugumu biliyordu. her şeyi sineye çekebilirdim ama bu benim çok hassas noktam ayrılmayı düşünüyorum çok fevri bir karar mı bilmiyorum ama.Bazi aileler nişan, nikah vs olmadan rahat birakmiyor tatil olsun, gezme olsun.
Nişanli tatile gideriz demesinden bunu anladim ben ama yine de babanizdan bahsederken dikkatli olmaliydi, bu dusundurucu
Siz de istiyorsanız gidersiniz tatile yahu bir şekilde. Az önce dediğim gibi hassasiyetiniz varsa, nişanlı iken de devam ettirin hassasiyetinizi. Eğer yoksa kendi sınırlanız dahilinde tatile çıkarsınız bir şekilde. Önemli olan babanız hakkında atıp tutması. Nişanlanıp tatile izin vermiyorum dese nolacak? Benim ailem nişanlı iken izin vermezdi diye düşünüyorum. Öyle gözlerinin içine baka baka biz nişanlımla tatile gidiyoruz diyemezdim. Kendim tatile gidiyorum dememe karışmazlardı ama.sıkıntısı babamın izin verip vermeyeceği. nişanlıyken verir deyip öyle yükseldi babama da söylendi baya
kendisi de diyemez babama. ben desem izin vermezse bana söylenir her şeyde benden bir suç arar. gerçekten yoruldum bu bardağı taşıran son damla oldu. dışarıdan her ailenin istediği sadık işinde gücünde birisi gibi görünüyor ama gerçekte böyle baskıcı tavırları yıldırdı beniSiz de istiyorsanız gidersiniz tatile yahu bir şekilde. Az önce gibi hassasiyetiniz varsa, nişanlı iken de devam ettirin hassasiyetinizi. Eğer yoksa kendi sınırlanız dahilinde tatile çıkarsınız bir şekilde. Önemli olan babanız hakkında atıp tutması. Nişanlanıp tatile izin vermiyorum dese nolacak? Benim ailem nişanlı iken izin vermezdi diye düşünüyorum. Öyle gözlerinin içine baka baka biz nişanlımla tatile gidiyoruz diyemezdim. Kendim tatile gidiyorum dememe karışmazlardı ama.
ailesiyle ailem iyi anlaştı görünürde hiçbir sıkıntı yok ama kendisini tavırları beni gerçekten çok yordu
evet haklsınıız böyle ufak ufak detaylar çok fikir veriyor ama görmezden geliyordum çoğu zaman bu bardağı taşıran son damla oldu ayrılmak istiyorum.Onlarda da durum aynıydı. Bıraksak yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi yani kimse dünür olack bunlar demezdi..
Arkadaşımın ailesi düğün için acele etmeyin dedikçe çocuğun ailesi nasıl olsa seviyorlar ha şimdi ha 10 sene sonra dedi. En son erkek arkadaşı gizli gizli nikah kıyalım bir an önce olsun bitsin aileler uzatıyor bile demişti. Biz orada şüphelendik ama arkadaşım sorun olabileceğini kabullenmedi
evet haklsınıız böyle ufak ufak detaylar çok fikir veriyor ama görmezden geliyordum çoğu zaman bu bardağı taşıran son damla oldu ayrılmak istiyorum.
çok teşekkür ederim :) hepimizin inşallahHerkes aynı olacak diye bir şey yok ama genelde şüpheler doğru çıkıyor maalesef. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ancak kesinlikle nişan ve evlilik konularında acele etmeyin
Eşim öyleydi.ikimiz de doktoruz. onun meslekte 3. yılı ben daha eylülde atanacağım böyle bir durum yoktur sanmıyorum :)
bizim daha 1 yıl bile olmadı kiEşim öyleydi.
Tüm ısrarlarımıza rağmen biran önce söz nişan ve düğün yaptırdı.
Hepsi 8 9ay içinde oldu, ailem istemiyoruz dese de çıkıp çıkıp geldiler adını koyalım diye
Gerçi biz 7 senelik sevgiliydik, acelesi ondandı ama sizi bilemedim.
Belki iş hayatına tamamen gireceğinizden, sizi kaybetmek istemiyor ya da alternatifler içerisinde olmak istemiyordur.
herkese merhabalar;
direkt konuya girmek istiyorum. bir erkek neden nişan için çok acele eder? sürekli bahsetip beni daraltıyor. düğünü yalvar yakar seneye erteletebildim. ona kalsa ekim gibi en geç düğün yapacaktık benim eylül gibi atama durumlarım olacak. eş durumu yapalım diye böyle bir fikir öne sunmuştu. ailem kabul etmedi. daha siz tanışalı 1 yıl olmadı bu acele neden diye? ben de böyle düşünüyorum.
en son bugün yine konu açıldı. ağustosun ortasında nişanı yapalım diyor, ama hiçbir hazırlık yapmadık atama durumumdan sonra yapalım diyor ailem de. ben mezun olalı daha 1 ay oldu koşuşturmalardan hazırlık da yapamadık . ben de iyice arada kaldım. ailem atamadan sonra eylülün 2.haftası yapalım diye kendisine söyleyince bu sefer de ben istemiyorum gibi bir çıkış yaptı. çok üzüldüm telefonu yüzüne kapattım. sonra tekrar konuşmadık. babamdan da "bu adam" sürekli bahane buluyor diye bahsediyor. gerçekten iyice soğudum. 2-3 haftadan ne olacak sanki. bu zamana kadar sürekli tarih belirliyordu kafasından ama daha hazır değildik. iyice kabak tadı verdi bu olay gibi söylemleri de oldu. asla anlam veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum.
Çalkantılı geçen 3 yıllık ilişkimden sonra daha makul, meslektaş olduğum birisiyle tanıştım. Bana karşı her zaman çok kibar ve anlayışlı oldu ama iş evliliğe gelince işim rengi biraz değişiyor. İkimiz de doktoruz benim 1 ayım kaldı mezuniyetime atama vs işleri Eylülün ortasında iş başı yapacağım. Onun da meslekte 3. Yılı.
Benim önümde belirsizlikler var müstafi kalıp Tus mu çalışmalıyım yoksa pratisyen olarak iş hayatına atılmalı mıyım hangi şehir yazmalıyım vs gibi onun olduğu şehir ve ailemin olduğu yer 3 saat uzaklıkta. Gibi belirsizlikler içindeyim o ise hemen 4 ay içinde evlenmek istiyor benim mesleğe evli olarak başlamamı istiyor. Ben de bunları anlattığımda sen evlenmek istemiyorsun, evlilikten korkuyorsun gönülsüzsün gibi ithamlarda bulunuyor. Bunun dışında çok sadık anlayışlı ailesi de iyi bir aile.
Neden böyle yapıyor evlenmek için mi evleniyor acaba diye düşünüyorum kafam çok karışık
Herkese merhaba
3 yıllık ayrıl barış benim tabiri caizse geç ergenlik dönemime denk gelen bir ilişkiyi ailemin haklı olarak istememesi üzerine bitirmiştim 2 ay önce. Ailemin haberi yokken evlenme teklifi etmişti ben de kabul etmiştim. Ailemi bir şekilde ikna ederim diyordum ama yaşım biraz ilerleyince değmeyeceğini düşünerek çaba sarf etmedim açıkçası......
Erkek olsam ben de senin kadar safını kaçırmak istemem yani, adam zeki.herkese merhabalar;
direkt konuya girmek istiyorum. bir erkek neden nişan için çok acele eder? sürekli bahsetip beni daraltıyor. düğünü yalvar yakar seneye erteletebildim. ona kalsa ekim gibi en geç düğün yapacaktık benim eylül gibi atama durumlarım olacak. eş durumu yapalım diye böyle bir fikir öne sunmuştu. ailem kabul etmedi. daha siz tanışalı 1 yıl olmadı bu acele neden diye? ben de böyle düşünüyorum.
en son bugün yine konu açıldı. ağustosun ortasında nişanı yapalım diyor, ama hiçbir hazırlık yapmadık atama durumumdan sonra yapalım diyor ailem de. ben mezun olalı daha 1 ay oldu koşuşturmalardan hazırlık da yapamadık . ben de iyice arada kaldım. ailem atamadan sonra eylülün 2.haftası yapalım diye kendisine söyleyince bu sefer de ben istemiyorum gibi bir çıkış yaptı. çok üzüldüm telefonu yüzüne kapattım. sonra tekrar konuşmadık. babamdan da "bu adam" sürekli bahane buluyor diye bahsediyor. gerçekten iyice soğudum. 2-3 haftadan ne olacak sanki. bu zamana kadar sürekli tarih belirliyordu kafasından ama daha hazır değildik. iyice kabak tadı verdi bu olay gibi söylemleri de oldu. asla anlam veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
vallahi değil gerçekten değil o eski yaşadıklarım beni çok hırpaladı dediğim gibi birbirimizi tanımıyoruz o kadar da ağırdan almam o yüzdendi vakit geçirdiğimiz zaman her gün görüşüyorduk işte.4 Haziran 2022 Bu acele neden? konunuzdan.
7 Mart 2022de Takıntılı eski sevgili konusunu açmıştınız.
Polis olan eski sevgilinizden dert yanıyordunuz. Ve "Sizce beni seviyor mu hırs mı yaptı ?" diyordunuz.
Polis sevgilinizle olan ilişkiniz mart ayında sonlanmışken , doktor sevgilinizle 3 ayda birbirinizi ne kadar tanımış olabileceğinizi anlayamadım.
Doktor sevgiliniz , polis sevgilinizden çok daha tutarsız görünüyor.
Adamın nişan için neden acele ettiğinden çok, sizin neden bu kadar hızlı bir yola girmek istediğinizi anlamak güç.
Takıntılı sevgililerle boğuşurken tıp fakültesinden umarım öğrenmeniz gereken tüm bilgileri alabilmişsinizdir.
Bölümü her ne olursa olsun ; yeni mezun olan bir insanın önceliği nişan töreni olmamalıydı.
vallahi değil gerçekten değil o eski yaşadıklarım beni çok hırpaladı dediğim gibi birbirimizi tanımıyoruz o kadar da ağırdan almam o yüzdendi vakit geçirdiğimiz zaman her gün görüşüyorduk işte.
Z zxshermine eksik olmuş yazdıklarım işte de ben aracılık yapıyorum ailemle onun arasında. açıkçası babama gidip de nişanı erkene alalım diyecek cesaretim de yok. tus var 4 eylülde bu tus için pek bir beklentim yok son sene çalışamadığımdan dolayı babam o da geçsin öyle diyor sanki yıllar var arada birkaç hafta için beni suçlamaya bunaltmaya değer mi ayrılmayı düşünüyorum dediğim gibi
benim eskisine döneceğimden çok korkuyorlar öyle bir durum olmamasına rağmen sanıyorum ki bu yüzden. ekstra ılımlı yaklaştılar. bu kadar ısrarcı oldugunu kişinin böyle iç yüzünü bilmiyorlar. benim ısrar ettiğimi sanıyorlar da ben aracılık yapmaya çalışıyorum sadeceBabanız bu nişana onay mı verdi bir de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?