Anlam veremediğim nişan acelesi?

Bazi aileler nişan, nikah vs olmadan rahat birakmiyor tatil olsun, gezme olsun.
Nişanli tatile gideriz demesinden bunu anladim ben ama yine de babanizdan bahsederken dikkatli olmaliydi, bu dusundurucu
evet katılıyorum. babamın bana benim de babama ne kadar düşkün oldugumu biliyordu. her şeyi sineye çekebilirdim ama bu benim çok hassas noktam ayrılmayı düşünüyorum çok fevri bir karar mı bilmiyorum ama.

sıkıntısı babamın izin verip vermeyeceği. nişanlıyken verir deyip öyle yükseldi babama da söylendi baya
Siz de istiyorsanız gidersiniz tatile yahu bir şekilde. Az önce dediğim gibi hassasiyetiniz varsa, nişanlı iken de devam ettirin hassasiyetinizi. Eğer yoksa kendi sınırlanız dahilinde tatile çıkarsınız bir şekilde. Önemli olan babanız hakkında atıp tutması. Nişanlanıp tatile izin vermiyorum dese nolacak? Benim ailem nişanlı iken izin vermezdi diye düşünüyorum. Öyle gözlerinin içine baka baka biz nişanlımla tatile gidiyoruz diyemezdim. Kendim tatile gidiyorum dememe karışmazlardı ama.

Nazik degil, ne icin acele ediyor belli degil, bu kararlar ikinizin ortak karariyla kesinlesir. Hep boyle midir? Ben boyle istiyorum. Benim dedigim olucak ve malesef anlamli bir neden de sunmuyor siz de yaniti burada ariyorsunuz.
Nisanliyken tatile sizinle gitmek istegi icin bu kadar acele etmesi sizce normal mi? Siz nisanliyken beraber tatile gidelim istiyor musunuz? Ben biraz tuhaf buldum

kendisi de diyemez babama. ben desem izin vermezse bana söylenir her şeyde benden bir suç arar. gerçekten yoruldum bu bardağı taşıran son damla oldu. dışarıdan her ailenin istediği sadık işinde gücünde birisi gibi görünüyor ama gerçekte böyle baskıcı tavırları yıldırdı beni

ailesiyle ailem iyi anlaştı görünürde hiçbir sıkıntı yok ama kendisini tavırları beni gerçekten çok yordu

Onlarda da durum aynıydı. Bıraksak yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi yani kimse dünür olack bunlar demezdi..
Arkadaşımın ailesi düğün için acele etmeyin dedikçe çocuğun ailesi nasıl olsa seviyorlar ha şimdi ha 10 sene sonra dedi. En son erkek arkadaşı gizli gizli nikah kıyalım bir an önce olsun bitsin aileler uzatıyor bile demişti. Biz orada şüphelendik ama arkadaşım sorun olabileceğini kabullenmedi

evet haklsınıız böyle ufak ufak detaylar çok fikir veriyor ama görmezden geliyordum çoğu zaman bu bardağı taşıran son damla oldu ayrılmak istiyorum.

evet haklsınıız böyle ufak ufak detaylar çok fikir veriyor ama görmezden geliyordum çoğu zaman bu bardağı taşıran son damla oldu ayrılmak istiyorum.

Herkes aynı olacak diye bir şey yok ama genelde şüpheler doğru çıkıyor maalesef. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ancak kesinlikle nişan ve evlilik konularında acele etmeyin

ikimiz de doktoruz. onun meslekte 3. yılı ben daha eylülde atanacağım böyle bir durum yoktur sanmıyorum :)
Eşim öyleydi.
Tüm ısrarlarımıza rağmen biran önce söz nişan ve düğün yaptırdı.
Hepsi 8 9ay içinde oldu, ailem istemiyoruz dese de çıkıp çıkıp geldiler adını koyalım diye
Gerçi biz 7 senelik sevgiliydik, acelesi ondandı ama sizi bilemedim.
Belki iş hayatına tamamen gireceğinizden, sizi kaybetmek istemiyor ya da alternatifler içerisinde olmak istemiyordur.

bizim daha 1 yıl bile olmadı ki
bilmiyorum ki böyle kaba söylemleri beni çok üzdü. kendimi yerine koyuyorum kaybetmek istemesem ekstra hassas olurdum. onun yaptıgını yapmazdım kesinliklte.

4 Haziran 2022 Bu acele neden? konunuzdan.

7 Mart 2022de Takıntılı eski sevgili konusunu açmıştınız.

Polis olan eski sevgilinizden dert yanıyordunuz. Ve "Sizce beni seviyor mu hırs mı yaptı ?" diyordunuz.

Polis sevgilinizle olan ilişkiniz mart ayında sonlanmışken , doktor sevgilinizle 3 ayda birbirinizi ne kadar tanımış olabileceğinizi anlayamadım.

Doktor sevgiliniz , polis sevgilinizden çok daha tutarsız görünüyor.

Adamın nişan için neden acele ettiğinden çok, sizin neden bu kadar hızlı bir yola girmek istediğinizi anlamak güç.

Takıntılı sevgililerle boğuşurken tıp fakültesinden umarım öğrenmeniz gereken tüm bilgileri alabilmişsinizdir.

Bölümü her ne olursa olsun ; yeni mezun olan bir insanın önceliği nişan töreni olmamalıydı.

Erkek olsam ben de senin kadar safını kaçırmak istemem yani, adam zeki.

vallahi değil gerçekten değil o eski yaşadıklarım beni çok hırpaladı dediğim gibi birbirimizi tanımıyoruz o kadar da ağırdan almam o yüzdendi vakit geçirdiğimiz zaman her gün görüşüyorduk işte.

Z zxshermine eksik olmuş yazdıklarım işte de ben aracılık yapıyorum ailemle onun arasında. açıkçası babama gidip de nişanı erkene alalım diyecek cesaretim de yok. tus var 4 eylülde bu tus için pek bir beklentim yok son sene çalışamadığımdan dolayı babam o da geçsin öyle diyor sanki yıllar var arada birkaç hafta için beni suçlamaya bunaltmaya değer mi ayrılmayı düşünüyorum dediğim gibi

7 marttan 4 haziran konunuza kadar geçen toplam süre sadece 3 ay. Polis sevgilinizin evlilik teklifini kabul ettiğiniz sırada doktor beyle de görüşmediğinizi varsayıyorum.

Bu durumda 3 yıllık evlilik teklifini kabul ettiğiniz bir ilişkiyi, 7 martta bitirir bitirmez ; yeni bir ilişkiye başlayıp tanıma süreci dahil 3 ayda evlenmeye mi karar verdiniz ?

Neden doktor sevgiliyi ikna etmeye uğraşıyorsunuz ? Adam sorunlu ve ısrarcı. Adama yol vermeniz gerekirken ; siz "düğünü yalvar yakar seneye erteletebildim." diyorsunuz.

Okuduğunuz 6 yılın hiç mi kıymeti yok ? Önce mesleğinize bir başlayın , illa ki doktor sevgilinizle devam edecekseniz çalışan bir kadın olarak kendisini tanıyın. Nedir bu evlilik acelesi , yangından mal kaçırmıyorsunuz.

Son düzenleme:

Babanız bu nişana onay mı verdi bir de ?

Babanız bu nişana onay mı verdi bir de ?
benim eskisine döneceğimden çok korkuyorlar öyle bir durum olmamasına rağmen sanıyorum ki bu yüzden. ekstra ılımlı yaklaştılar. bu kadar ısrarcı oldugunu kişinin böyle iç yüzünü bilmiyorlar. benim ısrar ettiğimi sanıyorlar da ben aracılık yapmaya çalışıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…