Allah razı olsun teşekkür ederimSen onun ailesinden birine böyle bi şey desen yer yerinden oynar. Bu tipleri iyi bilirim ben. Okumuş kadınları kafeslemeye bayılırlar. Anne ve baban ne diyorsa onu yap. Çünkü seni onlardan daha çok düşünecek kimse yok.
En doğru kararı vereceğinden eminim. Akıllı bir kızsın belli ki. Allah karşına senin sevdiğin ve seni seven birini çıkarsın insallah.
ya malesef gerçekten katılıyorum.. çok tuhaf oluyorlar. son durum olarak mesajla özür diledi o kadar. ben de bitsin gibi imalarda bulundum. acıtasyon mu yapıyorsun şimdi de diyor.. ne acı ki bu insanla az kalsın bir hayat birleştiriyordum..Doktor erkeklerde tuhaf oluyor gerçekten özgüven problemi var bu adamın,evlenme mutsuz olursun
Aynen öyle kendi özgüvensizliğini böyle örtbas edecek işte ne hali varsa görsün çok vakit kaybı olmadı çok şükür6 yıllık eşim babamdan bu adam diye bahsederse onu canlı canlı yerim. Evlilikte 3-4 sene sonra aşk bitiyor. Bitmiyor diyen yalan söylüyor, net. Elinde sevgi ve saygı kalıyor. Saygı yoksa sevgi bol bol olsa bile bitiyor o evlilik. Ben 35 yaşındayım, hem kendi çevremde hemde 10 yıllık kk üyeliğimde bunu gördüm. Bu adam daha siz sevgiliyken saygısız. Sevgiliyken saygısız nişanlıyken x10, evliyken x100 saygısız olur.
Okumuş doktor olmuşsunuz, tebrik ediyorum. Bir çok doktor arkadaşım var , gerçekten kolay değil. Babanız siz bu günlere gelin diye ne kadar çalıştı, ne kadar emekti verdi, ne kadar para harcadı düşünsenize. Ve mezun olur olmaz kızının sevgilisi bu adam işi yokuşa sürüyor diyor. Gerçekten üzücü. Lütfen evlenmeyin. Gezin, tozun, para kazanmanın tadını çıkarın, ailenize alışveriş yapın onları yemeklere çıkarın. Çok gençsiniz daha hayat uzun ,bu adama değmez
Asistanlığa başlarsan seni kaparlar diye acele ediyordur. Hem doktor hem güzel olunca talip çok oluyorherkese merhabalar;
direkt konuya girmek istiyorum. bir erkek neden nişan için çok acele eder? sürekli bahsetip beni daraltıyor. düğünü yalvar yakar seneye erteletebildim. ona kalsa ekim gibi en geç düğün yapacaktık benim eylül gibi atama durumlarım olacak. eş durumu yapalım diye böyle bir fikir öne sunmuştu. ailem kabul etmedi. daha siz tanışalı 1 yıl olmadı bu acele neden diye? ben de böyle düşünüyorum.
en son bugün yine konu açıldı. ağustosun ortasında nişanı yapalım diyor, ama hiçbir hazırlık yapmadık atama durumumdan sonra yapalım diyor ailem de. ben mezun olalı daha 1 ay oldu koşuşturmalardan hazırlık da yapamadık . ben de iyice arada kaldım. ailem atamadan sonra eylülün 2.haftası yapalım diye kendisine söyleyince bu sefer de ben istemiyorum gibi bir çıkış yaptı. çok üzüldüm telefonu yüzüne kapattım. sonra tekrar konuşmadık. babamdan da "bu adam" sürekli bahane buluyor diye bahsediyor. gerçekten iyice soğudum. 2-3 haftadan ne olacak sanki. bu zamana kadar sürekli tarih belirliyordu kafasından ama daha hazır değildik. iyice kabak tadı verdi bu olay gibi söylemleri de oldu. asla anlam veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
EstağfirullahAsistanlığa başlarsan seni kaparlar diye acele ediyordur. Hem doktor hem güzel olunca talip çok oluyor
Daha once de soyledim, ayrilin bu adamdan. Ciddi mental sorunlari var bana gore, en basiti ozguven sorunuherkese merhabalar;
direkt konuya girmek istiyorum. bir erkek neden nişan için çok acele eder? sürekli bahsetip beni daraltıyor. düğünü yalvar yakar seneye erteletebildim. ona kalsa ekim gibi en geç düğün yapacaktık benim eylül gibi atama durumlarım olacak. eş durumu yapalım diye böyle bir fikir öne sunmuştu. ailem kabul etmedi. daha siz tanışalı 1 yıl olmadı bu acele neden diye? ben de böyle düşünüyorum.
en son bugün yine konu açıldı. ağustosun ortasında nişanı yapalım diyor, ama hiçbir hazırlık yapmadık atama durumumdan sonra yapalım diyor ailem de. ben mezun olalı daha 1 ay oldu koşuşturmalardan hazırlık da yapamadık . ben de iyice arada kaldım. ailem atamadan sonra eylülün 2.haftası yapalım diye kendisine söyleyince bu sefer de ben istemiyorum gibi bir çıkış yaptı. çok üzüldüm telefonu yüzüne kapattım. sonra tekrar konuşmadık. babamdan da "bu adam" sürekli bahane buluyor diye bahsediyor. gerçekten iyice soğudum. 2-3 haftadan ne olacak sanki. bu zamana kadar sürekli tarih belirliyordu kafasından ama daha hazır değildik. iyice kabak tadı verdi bu olay gibi söylemleri de oldu. asla anlam veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
Ayrıldık kendisi de dünden razıymış ben ilişkiyi bitirmeye yönelik konuştum tamam dedi o daSiz bu adamla hala beraber misiniz
Eski konuyu da linklerin bence yine aynı şeyi sormuştunuz herkes adamın anormal olduğu sonucuna varmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?