- 6 Temmuz 2022
- 2.071
- 5.035
- 108
- 30
Kesinlikle katılıyorum. İnsanları zaten kriz anlarında daha iyi tanırsınız.Kesinlikle her şeye tamam ama bunun hiçbir açıklaması yok. Çok kesin bir çizgimdi. İstemediği olmayınca böyle aileme saygısızlık yapacaksa başlamadan bitsin. Güzel bir sinyal oldu geleceğe dair ama.
Yok artık saygısız adam. Bugün aile bireylerinize hakaret eden yarın size de eder boşverin.Ki şöyle geçenlerde halam da doktor başka bir şehir önerdi onun yaşadığından farklı olarak. Halama salak mı o ya diye yükseldi bir anlık sinirle oldu deyip özür diledi ama keşke onu da sineye çekmeseydim.
Siz neden babanızı öne sürüp onun da buradan diye bahsetmesine müsaade ediyorsunuz? Ben bu tarihte evlenmek istiyorum daha önce olmaz diyip dik durun. Bu adam olmasa ben de olmazdım konuşmalarına dikkat et diyin. Yüzüne kapatmak çözüm değil, oturup konuşmak be karar almak lazım. Oturup konuşamadığınız biriyle evlenmemelisiniz.herkese merhabalar;
direkt konuya girmek istiyorum. bir erkek neden nişan için çok acele eder? sürekli bahsetip beni daraltıyor. düğünü yalvar yakar seneye erteletebildim. ona kalsa ekim gibi en geç düğün yapacaktık benim eylül gibi atama durumlarım olacak. eş durumu yapalım diye böyle bir fikir öne sunmuştu. ailem kabul etmedi. daha siz tanışalı 1 yıl olmadı bu acele neden diye? ben de böyle düşünüyorum.
en son bugün yine konu açıldı. ağustosun ortasında nişanı yapalım diyor, ama hiçbir hazırlık yapmadık atama durumumdan sonra yapalım diyor ailem de. ben mezun olalı daha 1 ay oldu koşuşturmalardan hazırlık da yapamadık . ben de iyice arada kaldım. ailem atamadan sonra eylülün 2.haftası yapalım diye kendisine söyleyince bu sefer de ben istemiyorum gibi bir çıkış yaptı. çok üzüldüm telefonu yüzüne kapattım. sonra tekrar konuşmadık. babamdan da "bu adam" sürekli bahane buluyor diye bahsediyor. gerçekten iyice soğudum. 2-3 haftadan ne olacak sanki. bu zamana kadar sürekli tarih belirliyordu kafasından ama daha hazır değildik. iyice kabak tadı verdi bu olay gibi söylemleri de oldu. asla anlam veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
Çok teşekkür ederimadam dedigim dedik ve ukala. babana bu adam demesi, halana salak demesi?? bunlar sineye cekilecek seyler degil, seni cok seviyor ve kaybetmek istemiyorsa diretmek yerine gözünün icine bakip sen nasil istersen öyle olacak demeliydi... hakkina hayirlisi olsun umarim dogru karari vereceksindir..
ve mezuniyetin hayirli olsun hekim hanim :)
Biz tanıştığımız yıl evlenmiştik ama ikimiz de istiyorduk. Sizde o istiyor siz hazır degilsiniz size saygi duymak zorunda zorlaması sacmalik trip atmis bir de az . Ben istemiyorum diye cikış yapmiş neyi istemiyor anlamadim. Nisandan vazgectom mi diyor o tarihi istemedigini mi soylüyor. Ilkiyse zaten biakın gitsin 2. Ise size saygi duymak zorunda oldugunu ogretin bir zahmet ben bile daraldım okurken israraherkese merhabalar;
direkt konuya girmek istiyorum. bir erkek neden nişan için çok acele eder? sürekli bahsetip beni daraltıyor. düğünü yalvar yakar seneye erteletebildim. ona kalsa ekim gibi en geç düğün yapacaktık benim eylül gibi atama durumlarım olacak. eş durumu yapalım diye böyle bir fikir öne sunmuştu. ailem kabul etmedi. daha siz tanışalı 1 yıl olmadı bu acele neden diye? ben de böyle düşünüyorum.
en son bugün yine konu açıldı. ağustosun ortasında nişanı yapalım diyor, ama hiçbir hazırlık yapmadık atama durumumdan sonra yapalım diyor ailem de. ben mezun olalı daha 1 ay oldu koşuşturmalardan hazırlık da yapamadık . ben de iyice arada kaldım. ailem atamadan sonra eylülün 2.haftası yapalım diye kendisine söyleyince bu sefer de ben istemiyorum gibi bir çıkış yaptı. çok üzüldüm telefonu yüzüne kapattım. sonra tekrar konuşmadık. babamdan da "bu adam" sürekli bahane buluyor diye bahsediyor. gerçekten iyice soğudum. 2-3 haftadan ne olacak sanki. bu zamana kadar sürekli tarih belirliyordu kafasından ama daha hazır değildik. iyice kabak tadı verdi bu olay gibi söylemleri de oldu. asla anlam veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
Acele etme.acele ediyolarsa sakladigi ya da gormeni istemedhgi bir huyu vardir.cunku ne kadar cok uzarsa o kadar cok huyunu ogrenirsin.tabi evin icine girince degisiyor orasi ayrida ama acele etme.bide es durumu tayin olacak galiba senin yasadigin ile gelmek icin acele ediyor olabilir mi ailesi senin yasadigin ilde miherkese merhabalar;
Cok tatlisin yaaSen daha önce de konu açmamış mıydın, adamda sıkıntı var ayrıl demedik mi biz sana
Zaten cok sevse ailesinede saygi gosterir kelimelerini ozenle secer.kiyamaz kirmak istemez saygisiz adam.adam dedigim dedik ve ukala. babana bu adam demesi, halana salak demesi?? bunlar sineye cekilecek seyler degil, seni cok seviyor ve kaybetmek istemiyorsa diretmek yerine gözünün icine bakip sen nasil istersen öyle olacak demeliydi... hakkina hayirlisi olsun umarim dogru karari vereceksindir..
ve mezuniyetin hayirli olsun hekim hanim :)
Çok doğru bence de beni ufak ufak kısıtlamaya başlamıştı zaten. Kız arkadaşlarımla dışarda buluşurken bile milyon kez arıyordu. Hala barışmak için bir çabası da olmadı yolu açık olsun gerçekten çok şükür erkenden yüzünü gösterdiKonu sahibi bu adamla nisanlanirsaniz olacakları söyleyim;
Nöbet çıkışı bir çorba içelim arkadaşlarla diyemezsiniz çünkü nisanliniz izin vermez.
Kız arkadaşlarla hafta sonu bir yerlere kaçalım diyemezsiniz nisanliniz burnunuzdan getirir .
Onun artık malisiniz, çalışıp düğün için gerekli borçların altına girmelisiniz.
Öyle istediğiniz kıyafeti almak yok, çeyiz borcu var,hatta nisanliniz maaş kartını ister çünkü siz; tıp okuyacak kadar akıllı olan siz para hesabını bilemezsiniz.
Ailenizle sıkı fıkı olmak yok, boş zamanlarınızda kv kb gönlü eylemek,ve nasıl iyi gelin olunur dersleri almaya başlamalısınız.Hayatiniz artık sizin değil,siz nişanlısınız.......
Aynen öyle. Bu kadar saygısızlığı asla haketmedim.Zaten cok sevse ailesinede saygi gosterir kelimelerini ozenle secer.kiyamaz kirmak istemez saygisiz adam.
Barışmak için çaba harcasa affedecek misiniz??? Konu sahibi gücünüzün farkında olun "ben seçilmem seçerim,istersem bir kalemde silerim " tarzı bir kadın olun .Hayat sizin kim bilir kimler çıkacak karşınızaÇok doğru bence de beni ufak ufak kısıtlamaya başlamıştı zaten. Kız arkadaşlarımla dışarda buluşurken bile milyon kez arıyordu. Hala barışmak için bir çabası da olmadı yolu açık olsun gerçekten çok şükür erkenden yüzünü gösterdi
çok teşekkür ederim <3 öyle bir kadın olmaya her gün biraz daha yaklaşıyorum ama yetiştirilme tarzımdan ötürü belki iyi niyetlidir diye diye böyle oldum. artık yok ama :)Barışmak için çaba harcasa affedecek misiniz??? Konu sahibi gücünüzün farkında olun "ben seçilmem seçerim,istersem bir kalemde silerim " tarzı bir kadın olun .Hayat sizin kim bilir kimler çıkacak karşınızasize değer verecek adam bir yerlerde bulun onu.Bu tiplerle zamanınızı harcamayın.
Ablacım baban hakkında bu şekilde konuşması hiç ama hiç hoşuma gitmedi. Sen emin misin bu adamdan? Saygı duymadığını düşündürdü bana açıkçası. Beğenmedim. Böyle açık yazmak istemezdim ama başka nasıl ifade edilir onu da bilemedim.evet katılıyorum. babamın bana benim de babama ne kadar düşkün oldugumu biliyordu. her şeyi sineye çekebilirdim ama bu benim çok hassas noktam ayrılmayı düşünüyorum çok fevri bir karar mı bilmiyorum ama.
Teşekkür ederim:) her şey ortada işte malesef. Saygının olmadıgı yerde sevgi de olmaz sadece çok sinirliyim başka da bir duygum yok herkesin yolu açık olsunAblacım baban hakkında bu şekilde konuşması hiç ama hiç hoşuma gitmedi. Sen emin misin bu adamdan? Saygı duymadığını düşündürdü bana açıkçası. Beğenmedim. Böyle açık yazmak istemezdim ama başka nasıl ifade edilir onu da bilemedim.
Sen onun ailesinden birine böyle bi şey desen yer yerinden oynar. Bu tipleri iyi bilirim ben. Okumuş kadınları kafeslemeye bayılırlar. Anne ve baban ne diyorsa onu yap. Çünkü seni onlardan daha çok düşünecek kimse yok.Teşekkür ederim:) her şey ortada işte malesef. Saygının olmadıgı yerde sevgi de olmaz sadece çok sinirliyim başka da bir duygum yok herkesin yolu açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?