Anlam veremediğim nişan acelesi?

Aceleyle dugun, nisan isteyen bir erkekle evlenip bosanma ile sonuclanan evliliklerde gorduklerim; adam ya kumar bagimlisi(yuksek oranda bu var) ya alkol, ya psiilojik olarak hasta (bipolar ve sizofreni basta geliyor) ya da aşırı derecede pinti ve aileci (bu da ikinci yuksek oran).
Kadinlarin hepsi, ailesi ve kendisi acele etti evlenmemiz icin demek biliyorlarmis bu durumu diyorlar. Aile resmen kadinlara kumpas kuruyor, evlensin basimizdan gitsin diye. Dikkat edin.

Benim eşimde sürekli erken yapalım diyordu ne zaman isticez ne zaman nişan olacak deyip dururdu. Nikahı ben Nisan 2020 derdim 2019 Aralık ayı derdi sürekli erkene alma derdi vardı. Bende sizin gibi soru işaretleri içindeydim. İçten içe acelesinin nedenini anlıyordum . Evlendik çok şükür Bence adamın kötü bir niyeti olmayabilir zaten nişanı aceleye getiriyor nikahı değil nişan olayında sizden nasıl bir menfaati olabilir ki..

Hemen kötüye yorumlamamak gerekir. Kimi insan gezeyim tozayım derdinde olur kimisi de düzenimi kurayım ister.
Bu sitede ben dahil bir çok kişi ----gezeyim tozayım derdinde--- olan insanlarla karşılaşmıştır ne güzel işte adam ciddi düşünüyor yanlış yapmak istemiyor biz kadınlara da yaranılmıyor sanırım bazen

Eski konularınızı da biliyorum. Bu adamın tek derdi sizin gözünüz açılmadan sizi amiyane tabirle kapatmak. Çünkü kendisi de eğer atanıp giderseniz etrafı gördükçe onun gibi birine bakmayacağınızı.

Daha 25 yaşındasınız okul bitmemiş. Bi kendinize gelin de gerçek dünyayı görün. Tanımadığınız bu adamla evlenmeyin.

Babama daha nişan bile yapılmadan saygısızlaşan biriyle asla evlenmezdim. Yorumlarda insanlar ne güzel yazmış gözünüz açılmadan evlenip kontrol altına alma derdinde. Sevdiği için evlenmiyor. Sizi ailenizden soğutup benim aileme ölüp biteceksin diyen aileci erkek modeli tam. Bir de yemeğim yapılsın, donum yıkansın, evlenmiş olayım, bedava cinsellik garanti olsun, çocuk yapayım sadece karım baksın derdinde. Koşarak kaçmanı öneririm.

Çok haklısınız gece kavga ettik yatıp uyudu sabah da hala yazmamış. Dışardan bizi görenler benim yerimde olmak isterdi çok düzgün çocuk buldun gözü senden başkasını görmüyor diye ama işte olana bakın 180 derece değişti istediği olmayınca. Çok üzgün ve sinirliyim

Öyleleri dışarıya karşı melek gibi oluyor ama çok yakından tanıyınca fark ediyosunuz içindeki huysuz geçimsiz gaddar tarafını. Bir zamanlar bizzat yaşadım biliyorum, zamanla düzelmek yerine daha da kötüleşiyolar.

ben de böyle düşünüdüm. tanımadan evlenme nişanlanma.

bir de güzelsin muhtemelen canım, atanınca gözün açılacak talebin artacak diye korkuyordur.

babama saygısızlık yapanı dünya yakışıklısı olsa kabul etmem, önce bana ve aileme saygı duyacak. duygularınız da zaten bir şeylerin sıkıntılı olduğunu hissettirmiş size, hiç acele etmeyin, daha yeni başlıyorsunuz.

Benim fikrim okadar zor bir bölümü kazandın okuması zordu bitirdin ataniyorsun hiç mi başka hayalin yok çalış paranı kazan ye ailene hediyeler al tatile götür vs vs birkaç yıl yaşa böyle sonra şans uygun kibar biriyle birkaç yıl flört et öyle evlen 34 yaş ablan olarak önerim bu başarılar diliyorum

Aynen bu şekilde evlendi kardeşim alelacele Sonu ç; 3.5 ay sonra boşandılar.

Sakladığı psikolojik sorunları varmış. Aile biran önce evlensin düzelir demiş.

sağlıklı bir ruh hali var gibi gelmedi bana. Bu tür şeyler ortak karara varılması gereken konular

Ben de böyle düşünüyorum çevremdeki herkes evlenince böyle merak oldu bende de ağzım yandı 2dir istemiyorum artık vardır bir hayır demek ki yaşadıklarımdan :) teşekkür ederim

Ben babanıza "bu adam" demesine takıldım. Ne demek bu adam? Neyleyim anneme babama saygı göstermeyen insanı
Kesinlikle her şeye tamam ama bunun hiçbir açıklaması yok. Çok kesin bir çizgimdi. İstemediği olmayınca böyle aileme saygısızlık yapacaksa başlamadan bitsin. Güzel bir sinyal oldu geleceğe dair ama.

Bana çok yangından mal kaçırıyor gibi geldi. Sanki hemen bir şeylere adım atsanız, bu sefer de içinden kontrol manyağı biri çıkacak izlenimi verdi

Sen daha önce de konu açmamış mıydın, adamda sıkıntı var ayrıl demedik mi biz sana

Sizinle aşk odaklı değil de evlilik odaklı tanışmış olabilir mi? Artık evlenmek istiyorum yaaa!!! Kafasıyla gelmiş olma ihtimali? Ya da cinsellik yasamiyosaniz canına tak etmiş olma ihtimali?

Ben babanıza "bu adam" demesine takıldım. Ne demek bu adam? Neyleyim anneme babama saygı göstermeyen insanı
Ki şöyle geçenlerde halam da doktor başka bir şehir önerdi onun yaşadığından farklı olarak. Halama salak mı o ya diye yükseldi bir anlık sinirle oldu deyip özür diledi ama keşke onu da sineye çekmeseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…