- 29 Eylül 2014
- 9.712
- 20.082
- 598
Benim eşimde sürekli erken yapalım diyordu ne zaman isticez ne zaman nişan olacak deyip dururdu. Nikahı ben Nisan 2020 derdim 2019 Aralık ayı derdi sürekli erkene alma derdi vardı. Bende sizin gibi soru işaretleri içindeydim. İçten içe acelesinin nedenini anlıyordumherkese merhabalar;
direkt konuya girmek istiyorum. bir erkek neden nişan için çok acele eder? sürekli bahsetip beni daraltıyor. düğünü yalvar yakar seneye erteletebildim. ona kalsa ekim gibi en geç düğün yapacaktık benim eylül gibi atama durumlarım olacak. eş durumu yapalım diye böyle bir fikir öne sunmuştu. ailem kabul etmedi. daha siz tanışalı 1 yıl olmadı bu acele neden diye? ben de böyle düşünüyorum.
en son bugün yine konu açıldı. ağustosun ortasında nişanı yapalım diyor, ama hiçbir hazırlık yapmadık atama durumumdan sonra yapalım diyor ailem de. ben mezun olalı daha 1 ay oldu koşuşturmalardan hazırlık da yapamadık . ben de iyice arada kaldım. ailem atamadan sonra eylülün 2.haftası yapalım diye kendisine söyleyince bu sefer de ben istemiyorum gibi bir çıkış yaptı. çok üzüldüm telefonu yüzüne kapattım. sonra tekrar konuşmadık. babamdan da "bu adam" sürekli bahane buluyor diye bahsediyor. gerçekten iyice soğudum. 2-3 haftadan ne olacak sanki. bu zamana kadar sürekli tarih belirliyordu kafasından ama daha hazır değildik. iyice kabak tadı verdi bu olay gibi söylemleri de oldu. asla anlam veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
Çok haklısınız gece kavga ettik yatıp uyudu sabah da hala yazmamış. Dışardan bizi görenler benim yerimde olmak isterdi çok düzgün çocuk buldun gözü senden başkasını görmüyor diye ama işte olana bakın 180 derece değişti istediği olmayınca. Çok üzgün ve sinirliyimBabama daha nişan bile yapılmadan saygısızlaşan biriyle asla evlenmezdim. Yorumlarda insanlar ne güzel yazmış gözünüz açılmadan evlenip kontrol altına alma derdinde. Sevdiği için evlenmiyor. Sizi ailenizden soğutup benim aileme ölüp biteceksin diyen aileci erkek modeli tam. Bir de yemeğim yapılsın, donum yıkansın, evlenmiş olayım, bedava cinsellik garanti olsun, çocuk yapayım sadece karım baksın derdinde. Koşarak kaçmanı öneririm.
Öyleleri dışarıya karşı melek gibi oluyor ama çok yakından tanıyınca fark ediyosunuz içindeki huysuz geçimsiz gaddar tarafını. Bir zamanlar bizzat yaşadım biliyorum, zamanla düzelmek yerine daha da kötüleşiyolar.Çok haklısınız gece kavga ettik yatıp uyudu sabah da hala yazmamış. Dışardan bizi görenler benim yerimde olmak isterdi çok düzgün çocuk buldun gözü senden başkasını görmüyor diye ama işte olana bakın 180 derece değişti istediği olmayınca. Çok üzgün ve sinirliyim
ben de böyle düşünüdüm. tanımadan evlenme nişanlanma.Aceleyle dugun, nisan isteyen bir erkekle evlenip bosanma ile sonuclanan evliliklerde gorduklerim; adam ya kumar bagimlisi(yuksek oranda bu var) ya alkol, ya psiilojik olarak hasta (bipolar ve sizofreni basta geliyor) ya da aşırı derecede pinti ve aileci (bu da ikinci yuksek oran).
Kadinlarin hepsi, ailesi ve kendisi acele etti evlenmemiz icin demek biliyorlarmis bu durumu diyorlar. Aile resmen kadinlara kumpas kuruyor, evlensin basimizdan gitsin diye. Dikkat edin.
Teşekkür ederim o sizin güzel bakışınızben de böyle düşünüdüm. tanımadan evlenme nişanlanma.
bir de güzelsin muhtemelen canım, atanınca gözün açılacak talebin artacak diye korkuyordur.
Ben de böyle düşünüyorum çevremdeki herkes evlenince böyle merak oldu bende de ağzım yandı 2dir istemiyorum artık vardır bir hayır demek ki yaşadıklarımdan :) teşekkür ederimBenim fikrim okadar zor bir bölümü kazandın okuması zordu bitirdin ataniyorsun hiç mi başka hayalin yok çalış paranı kazan ye ailene hediyeler al tatile götür vs vs birkaç yıl yaşa böyle sonra şans uygun kibar biriyle birkaç yıl flört et öyle evlen 34 yaş ablan olarak önerim bu başarılar diliyorum
Kesinlikle her şeye tamam ama bunun hiçbir açıklaması yok. Çok kesin bir çizgimdi. İstemediği olmayınca böyle aileme saygısızlık yapacaksa başlamadan bitsin. Güzel bir sinyal oldu geleceğe dair ama.Ben babanıza "bu adam" demesine takıldım. Ne demek bu adam? Neyleyim anneme babama saygı göstermeyen insanı
Sen daha önce de konu açmamış mıydın, adamda sıkıntı var ayrıl demedik mi biz sanaherkese merhabalar;
direkt konuya girmek istiyorum. bir erkek neden nişan için çok acele eder? sürekli bahsetip beni daraltıyor. düğünü yalvar yakar seneye erteletebildim. ona kalsa ekim gibi en geç düğün yapacaktık benim eylül gibi atama durumlarım olacak. eş durumu yapalım diye böyle bir fikir öne sunmuştu. ailem kabul etmedi. daha siz tanışalı 1 yıl olmadı bu acele neden diye? ben de böyle düşünüyorum.
en son bugün yine konu açıldı. ağustosun ortasında nişanı yapalım diyor, ama hiçbir hazırlık yapmadık atama durumumdan sonra yapalım diyor ailem de. ben mezun olalı daha 1 ay oldu koşuşturmalardan hazırlık da yapamadık . ben de iyice arada kaldım. ailem atamadan sonra eylülün 2.haftası yapalım diye kendisine söyleyince bu sefer de ben istemiyorum gibi bir çıkış yaptı. çok üzüldüm telefonu yüzüne kapattım. sonra tekrar konuşmadık. babamdan da "bu adam" sürekli bahane buluyor diye bahsediyor. gerçekten iyice soğudum. 2-3 haftadan ne olacak sanki. bu zamana kadar sürekli tarih belirliyordu kafasından ama daha hazır değildik. iyice kabak tadı verdi bu olay gibi söylemleri de oldu. asla anlam veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
Sizinle aşk odaklı değil de evlilik odaklı tanışmış olabilir mi? Artık evlenmek istiyorum yaaa!!! Kafasıyla gelmiş olma ihtimali? Ya da cinsellik yasamiyosaniz canına tak etmiş olma ihtimali?herkese merhabalar;
Ki şöyle geçenlerde halam da doktor başka bir şehir önerdi onun yaşadığından farklı olarak. Halama salak mı o ya diye yükseldi bir anlık sinirle oldu deyip özür diledi ama keşke onu da sineye çekmeseydim.Ben babanıza "bu adam" demesine takıldım. Ne demek bu adam? Neyleyim anneme babama saygı göstermeyen insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?