Anlaştık 🤝 sizce nasıl

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mlscm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
551
53
Arkadaşlar geçende konu açmıştım çocuk bakmakla ilgili ama henüz ücret konuşmamıştık..
Bugün konuştuk haftada 3 gün saat 8,30 ve 13,00 arası 700 TL kendi evimde bakıcam yemeğini herşeyini annesi getirecek sizce nasıl fiyatı sen söyle dedi bende bu şekilde söyledim ama sizce az mı

Bu şartlar altında temizlik işi yapabilecek birini bulsam üzerine atlarım sanırım. Temizliğe çok istiyolar. Bebek bakmak da sorumluluk çok fazla ama iyi şimdilik zamanlar artırırlar zaten bence

Gayet iyi ayda 12 yarım gün yani 6 tam gün çalışmış olacaksınız. Kuzenim haftada 5 tam gün gelen bakıcı için 2500 TL ödüyor.
Banada iyi geldi saatleri ve pandemiden dolayı şimdilik 3 gün tam gün Olunc fiyatta artar tabi

Güzel..Hazır 3 tane bakiom o şartlara 4.ye seve seve bakarım😂

Haftada 3 gün ,üstelik yarım gün..ayda 6 tam gün yapar ve 700 tl..bence çok para..birde kendi evinizde bakıp,temizliğinizi,yemeğinizi yapıp,misafir gelirse ağırlayacaksınız..ve az mi diyorsunuz? Zaten çocuğunu başkalarının evine bırakanlara da ayrı sinir oluyorum

Arkadaşlar geçende konu açmıştım çocuk bakmakla ilgili ama henüz ücret konuşmamıştık..
Bugün konuştuk haftada 3 gün saat 8,30 ve 13,00 arası 700 TL kendi evimde bakıcam yemeğini herşeyini annesi getirecek sizce nasıl fiyatı sen söyle dedi bende bu şekilde söyledim ama sizce az mı
Ben 700 TL olmalı demiştim diğer konunuzda. Bence makul olan👍🏼

Haftada 3 gün ,üstelik yarım gün..ayda 6 tam gün yapar ve 700 tl..bence çok para..birde kendi evinizde bakıp,temizliğinizi,yemeğinizi yapıp,misafir gelirse ağırlayacaksınız..ve az mi diyorsunuz? Zaten çocuğunu başkalarının evine bırakanlara da ayrı sinir oluyorum
Biz aynı apartmandayız ve istersen gelebilirim de dedim

Back
X