Anlatılmaz yaşanır :)

Canımm benim sen yeter ki kur düzenini yardımın lafımı olur..
tangeride kaparım ne de olsa o da tr ye geliyor uçarız geliriz
Bu aralar havam yerinde yarın sosyete pazarına gidiyorum ciciler alıcam..

Yarasın, sefan olsun. Kıskananlar karpuz gibi çatlasın inşallah. Gelince haberlşelim kızlar. Kocaman öptüm.

Ben buralardayım bacım naptın yerleşebildin mi?

Canımm benim sen yeter ki kur düzenini yardımın lafımı olur..
tangeride kaparım ne de olsa o da tr ye geliyor uçarız geliriz
Bu aralar havam yerinde yarın sosyete pazarına gidiyorum ciciler alıcam..

tesadüf eseri geldim konuya ama :)
hangi pazara gideceksin yarın..?
istanbul'da olduğunu varsayarak soruyorum.

Ben buralardayım bacım naptın yerleşebildin mi?

Hafta sonu gidip evi tuttm, etrafı gezdim. Perşembe gecesi yola çıkacağım cuma sabahı orada olacağım, eşyalarımda cuma öğlene doğru gelecek. Bir kaç gün içinde yerleşp gezeceğim sonra

tesadüf eseri geldim konuya ama :)
hangi pazara gideceksin yarın..?
istanbul'da olduğunu varsayarak soruyorum.

KADIKÖY SALI PAZARINA GİDİCEM :dance:
Altını üstüne getiricem çanta felan alıcam

Kızlar birazdan işe gideceğim. Birkaç gün çok yoğunum, görüşemezsek merak etmeyin. Perşembe gideceğim için arkadaşlar bırakmıyor, bugün akşamüstü bir arkdaşa gideceğim, sonra başka arkadaşla buluşacağız, vakit de kalmadığı için yarın akşam bir arkadaşın evinde buluşacağız. Fırsat buldukça yazarım. Kendinize dikkat edin, ben gelene kadar sakın depresyon bunalım yok tamam mı? Bu arada vedalaşmka çok koyuyor, elimde mendille dolaşıyorum, mendilleri takip eden beni bulur, sümüklüböcek gibi oldum

benım annem 25 sene babannemle yasadı ve harbıden kaynanaydııı bırgun sıkayet etmedı off demedı genclıgını yasayamadı falan fılan babannem odu o yaptıklarıyla annem yaptıklarıyla sonra ben evlendım ama ben annem kadar dayanıklı degıldım yapamadım 7 ay sonra ayrıldım cunku esım ana kzuusuydu babam gıbı degıldı benı tutmadı ezdıkce ezdı 23 yasımda evlenıp 24 yasında dul dendı kader nedıyelım yasanılacak varmıs allah yardım etsın yıne sukurkı esın senı tutuyo onemlı olanda bu zatten allah onlarla mutlu etsın ıns

Canım benim yaa çok üzüldüm..
Benim annemde babannemle yaşadı yani babannemle yaşadık..
Bende annem gibi değilim azcık sabır yönünden anneme çekseydim..
Benim eşim anne kuzusu değil ama iyi geçinim istiyor
Ben de bana yapılanları unutamıyorum yüzünü her gördüğümde daha bi soğuyorrum böyle ne bilim tavırları hiç bişe olmamış gibi davranmaları iyice nefret etmişim
Ben sevmicemi iyi geçinemici hep söyledim eşime söylüyorumda
Umrumda değil sonunu düşünmüyorum ama annesi için annesiyle anlaşamıyorum diye boşucaksada yol orda..
Annesine nikah kıysaydım daha iyidi valla..
Neyseki idare ediyor eşim az biraz ortada hakem gibi kaldı ama
Senin olayını bende yaşıyordum ama az daha.. hamileydim ben ama.. ve kaynanam hamile olduğumu bile bile umursamadı laflarını saydı hiç hani hamile yuvası yıkılmasın psikolojisi nedir üzülür bebeğine de zarar gelir diye bir damlacık düşünmedi hiç ama hiç unutamıyorum bana söylenenleri..

Tamam canım haberdar et yok kıss dertleri accık elimin tersiyle itiverdim..
Tanger de yok ortalıklarda sanırım toparlanıyor turkiyeye gelcek yhaaopuyorumnanaktan

allah yarıdımcın olun canım benım ben sımdı cok mutluyum benım hıkayem cok ılgınc suan nısanlıyım sukur sımdııkı cok ıyı bana laf soylettırmıyo ustelık bukez ıkı tane kaynanam var ama kımse bı halt yıyemıyo ben esımden ayrılırken bana annemı kabul edıyosan gel yoksa bıtsın dedı bende annenle evelen ozaman ben yokum dedım annesıde ıtın bırı gıder bırı gelır dıyomus sımdı bulsun bakalım

En iyisini yapmışsın ben oğlum için sabrettim olan hep bana oldu
Benim olayım da şöyle
Yeni evlenmişim daha kaynanam başımda..
İstediğim çok mu anormal bişiydi yalnız kalalım kocamla olim evimizn düzenini kurayım istedim
Balıyındna gelir gelmez başımızda bitti haftalarca kaldı..
Ben eşime sürekli söyleniyorum tabiki bu ne yaa geldi başımıza rahat yokmu bize gibi tartışmalar diz boyuu
Kaynanam da senin bilmem nerene rahatlık batmış
sen kendine kaç koca bulursun
oğlumu bana bırak
Beni kimse kovamaz sen defol git
Kovan eden yok zaman zaman bizde kalıcaktı bunu biliyordum ama insanda edep ar namus olur
Yeni evlenmişiz bee git işde ne başımızı bekliyosun başımızı beklemesi bi yana kalkıo yemek yapıyo ortalığı düzeltiyo eşyaları değiştiriyor yaa dedim noluyor evlilik bu mu ben bu admala mı evlendim
Hayal bu rüya felan dedim günlerce ağladım
Bittim dedim sonumu kendim yazdım görümcemlerde gelip gidip kalıyorlar başımda
Kendime ben bile inanamadım
Ama şunu diyorum iyiki sabretmişim onları sevindirmemişim
Sevindirmicemde başlarını yesinler..

canım takma onları kocan senı sevıyo kolluyoya o yeter...ben bekarken 4 sene bırıyle cıktım cok sevdım cok kıskanctı ıse gırdım dıye benden ayrıldı sonra yalvardım aradım acamdı msj attım nısanlanım dıye mutluluklar dedı bende gıttım nısanlandım bunu aradım bulsutuk agladı bende agladım ama bana ayrıl demedı sonra dugunum oldu evlendıgım adam anlatamam cok kotu bırı cıktı etmedıgı ezıyet kalmadı annesınn sozunden cıkmadı calıstım yıne yaranamadım benı tanımadgım ınsalrın evıne bırakıp annesıne gıttı anlatmadım babama anneme anlattım 7 ayı 40 kıloya dustum sonunda dayanamdım geldım aılem sahıp cıktıl bosandım sonra eskı sendgıme mssj attım ben geldım ayrıldım dedım seır dısındaymıs yarın ordayım dedı sasırdım geldı agladı hep bugunu beklıyodum dedı dua ettım ıns bosanır dedım dedı senı unutamadım bır sans dedı once olmaz dedım ıkı ay pesımı bırakamdı senın bırdaha kaybetmek ıstemıyorum dedı sonuc olarak kabul ettım ıykıde etmısım suan cok mutluyuz o bekar ama hıc sorun yapmadı sımdıye kadar kımseye benı ezdırmıyo ben ne dersem o oluyo cok sukur acı cektım ama sonunda mutluyum

Dilerim sorun çıkmaz ve mutlu olursun canım
Rabbim sınıyor bizi ben kadere inanırım..
Sınanıyoruz ama mutluluk uzak değil sadece sabır ve şükür şükretmek lazım..
İnşallah mutlu olursun geçmiş sadece orda kalır..
hihoyyyt

kesınlıkle oyle sabretmek lazım ama bızler nefıs tasıyoruz bazen sabredemıyoruz sımdı nısanlım yurt dısında hala kavusamadık 1.5 sene orda kalcak eylulde dugun yapcaz gerı gıtcek ben yıne yalnızım ama olsun artık benım yanımda ya yeter o ınsanın bır umudu olunca acılara dayanması kolay oluyo ya umutlarda olmasa

slm kızlar
türkıye ye gelıcem ya dun arkadaşlarla görüştümbugünde biraz çanta toparladım.yeni fırsat buldum.
tr lelli nasılsın şeker..
ben iyi değilim pek ya dun yıne saçmaladık iyice soğumaya başladık birbirimizden yani oğlum olmasa ve eşimi sevmesemkesınlıklederdım boşanalım bune ya anne annee..
tamam ben annesını atsın demıyorum. benımdaha fazla yanımda olsun ban süreklı dıyor halısın haklısın ya haklı olmak yetmıyo dun tr gidinceanneme söle yap böle yap.
senkarışma dedım ben yapacağımı bılıyorum..
eşimde bunaldı.oda dıyor birbirimiz severken nasıl böel didişiyoruz sevmeseydım boşanırdım dıyor.

türkıyeye gelmek bana ıyı gelıcek.özlerız birbirimizi biraz...

evet canım ben de aynı bacım yaa oğlum olmasa ve bu adamı biraz olsun sevmediğimi hissetsem bende öyle biz napcaz bilmiyorum bacım iteleye iteleye gidiyor işte evlilik
Gel tabiki değişiklik olur kafa dağıtırsın..
Özlesin sensiz yapamıcanı anlasın oğlunu özlesin

Kızlar, dertleşirken depresyona girmeyin, sadece içinizi boşaltın.... Mutluluk esas olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…