Anlatılmaz yaşanır :)

günaydın kızlar..

edanazcım depresyona gitmemek mumkün mü?

kaynım cumartesi günü gitti.ama kayın valıdemle eltım bende hala dün nette gördum.gene delırdım.tr gelıyorum dedim.ay yüzsüzlükya kayın valıdembana cep tel getır benımkı krıldı dedi. hemde üle ucuz falan deği ya pahalı bişey istıyo aksam netten baktık fıyatlara..
tabı hala benım evdeler içime öh geldi.gitmıycem evime annemde kalıcam işte onlar gitsin öle gider temizliğimi yaparım.anlasınlar biraz onarda ne yüzszlermişya geldiler gitmıyolar allahımya buyuzden eşimledetartışmıycan tartısa tarsışa eşimden soğuyorum valla kızlar ya bneden böle

bugun dışardayız bana tlf allcazve gezıcez.kaın valıdeme yok :))derdine yansın..
aksama görüşürüz...

Gez hayatım, kaynanaya da hediye yok boşver. Kendine en güzelini al, eşini tak koluna, Türkiye'de de git annenin evine, kaynana alacağın telefon parası ile de bir kadın tut evini temizlet, kendini yorma, geri kalan parayı da ye iç gez. Eşinle tartışma, kendini de onu da soğutma. Her fırsatta üzüldüünü kırılıdığını belli et, ama tartışma. Bırak tarışıp üzüleceğine o gaza gelsin, onlarla o mhatap olsun. Sen sanki evin yokde annene gitmişsin gibi düşün. Öptüm seni, moralini bozma... Dört gözle gelmeni bekliyoruz.

Kız gel tabii azcık da onlar tutuşsun
Edanazcım depresyon peşimizde kıss kaçıyoz geliyor kovalıyoo
sende ne var yok bacım taşınma yerleşme devam mı?

Yok be bacım daha taşınamadım, eve girmek kısmet olmuyor ki... Arkadaşlar bırakmıyor, tlf lar susmuyor. O depresyon denen illeti trafik canavarı yesin inşallah, toprak başına onun. Ya kızlar esasında benim de depresyonda olmam gerekiyordu ama depresyona giremiyorum ben.... Bir psikolğa gittim adam resmen mucize yarattı bende, yoksa seri cinayetler işlemeyi düşünüyordum. ıkinci el çalıntı silah nereden bulurum diye araştırıyordum. Psikolg kendine zarar vermeyi düşündün mü dedi bende hayır ama başkalarını zarar vermeyi planladım deyince yeşil reçete ilaçı dayadı. Şimdi yaptığım en kötü şey sadece sokaklarda kedi kovalamak...

Canım yaa senin şu ayakda durma mücadelene sevincine enerjine imreniyorum bitiyorum çok neşelisin sennden her eve lazımm özellikle bana..
Çok şekersin

Tamam ihtiyacın olduğunda çağır hemen gelirim ama söyleyeyim, ben çok konuşurum, çok çay içerim, çok su içerim. Kızlar kendinize gelin. Hayat gerçekten çok güzel. Ben 37 yaşındayım, çoğu insan yaş 35 yolun yarısı diyor. Öyleyada değil, onu allah bilir ama neden eziyet çekeyim, neden vaz geçeyim. O zaman boş bir mezar bulup gireyim azraili bekleyim. Bu mudur olay? Hadi gülün artık. .

tr telli, tanger çok güzel bir grup var cadı kazanı diye bir başlık açtık, gelsenize kafa dengi bir kaç kii her konuda konuşuyoruz.

Baktım canım oraya takip ediyorum yazmadım daha ortamınızı izliyorum yazıcam

slm kızlar
nasılsınız
ben çok yoruldum.ama eşimle vakıt geçirmek çok güzel eşimle kayın valıdeme alıcak hiç bişey bulamadık ben gene duramıyom ya şunu alalım bunu alalım eşimde diyor onu beğenmez diğerı ucuz vs vs ay yeter dedım almıyyom bişey almadımda ama kendıme süper bi tlf çektım kı sormayım hatta ben ım haberım olmadan eşim direk tlfculara götürdü.
kayın valıdeme yok tabı..

şimdi görünce kudurur artıkk...

Kudursun, kendi başını yesin inşallah, geldiğin zaman bizi unutma, görüşme ihtimalimiz olur mu?

Tanger benim aklıma bir fikir geldi, tr telli de onayladı. Senin evin numarasını versen, haşaratı kaçırmak içn arayıp bomba ihbarında bulunacağız.

Ben katılmıyorum canım kaynanamdan yana hiçbir şikayetim yok. Hiçbir zaman yüzgöz olmuyoruz ve ilişkimiz hep bir seviyede dahada iyisi aynı seviyede devam ediyor...

Tanger evinin numarasını ver be bacım.... Önce ben arayacağım, bomba ihbarında bulunacağım bir dost deyip kapatacağım sonra tr telli arar oda ikinci dos olur... Senin hazırlıklar nasıl gidiyor, ne zaman geliyorsun... Özledi sohbetini be bacım, sen iyi olda biz gene görüşürüz. Öptüm

ayhh bende özledim bacımı bende alim nosunu bende arıcam
Bir dost diye başlıcam cümlemezemuszemus

sağolun arkadaşlar bugün 11 de hava alanına gideceğiz akşam 7 gibi türkıyede olurumevime geçmeyeceğim biraz annemde kalacağım malum sahıslar gitsin öle geçicem.

anacım bunlar bomba ihparına falan kanmazlar okadar ki rahat insanlar...
bunlara köktn çözüm lazım..

çıkmamlazım kızlar kahvaltı yapacağız sonrada oğluşumu yıkar hazırlarım inşallah gelınce görüşürüz..
sizler neler yapıyorsunuz yazın ben gelınce bakarım...
öpdüm sizleri şekerlerr...

Tanger özledik seni bacım iyi yolculuklarr bu saatlerde sanırım uçağa binmek üzeresin..
Bol bol gez stres at mutlaka gidecekler utanmazlar..
Sende fırsat buldukça yaz

iyi akşamlar kızlar..
bu gün oğlum bıraz huysuzkandı babasını arıyor süreklı yol yorgunluğu aşırı ilgidende sıkıldı.
onun dışında herşey yolunda daha evıme gitmedim.annemdeyım sefasını çıkarıyorum.
fırsatımız olsa buluşurduk haftaya eylül annelerıyle buluşuyoruz bugün yağmurdan ertelendı.
benden haberler böle..
edanazcım nasılsın taşınma işlerı ne oldu şeker..
tr lelli sen nasılsın neler yapıyosun takı işine devem mı sana gelen giden varmı canım benım...

ben daha evlenmeden nefret ediorum o karıdan artık evelenince bi kaşık suda boğarım heralde mikrop cadı gıcık gerizekalı ya bak yine sinirlerim kakltıı:çok üzgünüm:

Ben evi taşıdım yerleşmeye devam. Herşey güzel, yolunda gidiyor. Sen kendine dkkat et, annenlerde kalmayada devam et bence. Kendi evin ama gidip kendini sinir etme hemde onlara hizmet etme. Kal annenlerde hasret gider. Hiç üzme kendini.

ben daha evlenmeden nefret ediorum o karıdan artık evelenince bi kaşık suda boğarım heralde mikrop cadı gıcık gerizekalı ya bak yine sinirlerim kakltıı:çok üzgünüm:

Canım başta nasıl olursa öyle gidiyor emin ol buna..
Sonradan düzelir diye düşünme düzelmiyor daha beter oluyor
Ben hepsinden nefret ediyorum hiçde sevmicem doğru karar ver bence sonra pişmanlık duyma inşallah senin için güzel olur herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…