iyi akşamlar kızlar..
bu gün oğlum bıraz huysuzkandı babasını arıyor süreklı yol yorgunluğu aşırı ilgidende sıkıldı.
onun dışında herşey yolunda daha evıme gitmedim.annemdeyım sefasını çıkarıyorum.
fırsatımız olsa buluşurduk haftaya eylül annelerıyle buluşuyoruz bugün yağmurdan ertelendı.
benden haberler böle..
edanazcım nasılsın taşınma işlerı ne oldu şeker..
tr lelli sen nasılsın neler yapıyosun takı işine devem mı sana gelen giden varmı canım benım...
Canım başta nasıl olursa öyle gidiyor emin ol buna..
Sonradan düzelir diye düşünme düzelmiyor daha beter oluyor
Ben hepsinden nefret ediyorum hiçde sevmicem doğru karar ver bence sonra pişmanlık duyma inşallah senin için güzel olur herşey..
yaa öyle mi diosun o zaman yandım ben çünkü bizimki beni bildiği halde oğluna başkalarını bulmaya çalışıo cadı işte cadıııı kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı hesabı işte:gitme:
zaten bende baş edemem ki sinir olur olur otururum yani gıcık karııı
yaa öyle mi diosun o zaman yandım ben çünkü bizimki beni bildiği halde oğluna başkalarını bulmaya çalışıo cadı işte cadıııı kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı hesabı işte:gitme:
Ne yapmayı düşünüyorsun? Ömür boyu susup oturamazsın.
söylüorum sevgilime gıcık oluyorum annene beni istemio die garibim dio aşkım seni tanımıo ondan yoksa sen sevilmicek insanmısın dio uzak olduğumuz için kaynanamla tanışma fırsatım olmadı ama ne yani tanımıo die beni istemeyip oğluna kız mı araması lazım gerizekalının
Canım canlı örneği işte ben..
Kaynanam beni hiç istememiş ben bunu bilmiyordum nişanlıykende hep mesafeliydik yani ne bilim pek sık bir araya gelmedik ben sezseydim çokdan nişanı atardım..
oğlu(kocacım) idare etmiş demekki uyanık hiç sezmedim..
Ben evlendikden sonra yüzüme yüzüme ben seni istemiyordum felan dedi ve bunu bilerek yaşamak çok kötü bişiy eşinizi çok seviyorsunuz ve ailesi sizi istemiyor düşün işte
Sürekli bi pürüz çıkıyor ben eşimle tartışsamda ki her evlilikde oluyo evliler bilir oğlum __kendi başını kendin yaktın
__ben sana demedimmi
__belliydi işte
__kendini yaktın
__bisim tarafımızdan olsaydı
gibi gibi cümlelere defalarca maruz kaldım kalıyorumda
2 defa düşün derim..
Edanazcımda canlı örneği ex eşinin ailesi tarafından dışlanıp eşinden ayrılmış bir arkadaşımız..
Canım canlı örneği işte ben..
Kaynanam beni hiç istememiş ben bunu bilmiyordum nişanlıykende hep mesafeliydik yani ne bilim pek sık bir araya gelmedik ben sezseydim çokdan nişanı atardım..
oğlu(kocacım) idare etmiş demekki uyanık hiç sezmedim..
Ben evlendikden sonra yüzüme yüzüme ben seni istemiyordum felan dedi ve bunu bilerek yaşamak çok kötü bişiy eşinizi çok seviyorsunuz ve ailesi sizi istemiyor düşün işte
Sürekli bi pürüz çıkıyor ben eşimle tartışsamda ki her evlilikde oluyo evliler bilir oğlum __kendi başını kendin yaktın
__ben sana demedimmi
__belliydi işte
__kendini yaktın
__bisim tarafımızdan olsaydı
gibi gibi cümlelere defalarca maruz kaldım kalıyorumda
2 defa düşün derim..
Edanazcımda canlı örneği ex eşinin ailesi tarafından dışlanıp eşinden ayrılmış bir arkadaşımız..
Bende eşime şimdi diyorumbişi söyle diye sadece annesine ben istedim aldım diyo banada boşver konuşsun dursun diyor..
sana da öyle dicek muhtemelen o dır dır edicek sürekli sen suscaksın çünki annesi o annesine bişi diyemez benim ki öyle cvpda vermiyo bişide demiyo banada annesinede
Bana sadece bırak konuşsun dursun diyoo ama sonuçta sağır değiliz duyuyoruz ki ben 1.5 yıldır anti depresan kullanıyorum..
ay canım yaa çok moralim bozuldu şuan offfff inş. öyle olmaz sevgilim idare etmeye çalışıo işte napsın çok seviorum onuda şimdi bi gerizekalı için ondan vazgeçmem çünkü o benim için çok gedakarlıklarda bulundu yani vbe zaten bulunmasada vazgeçmezdim çok seviyorum çünkü:gitme:
sende vazgeçmem diyorsun o zaman sana mutluluğun formülünü vereyim mi?
Beni istememelerinin sebebi aslında şey benim eşimi kaynanam kardeşinin kızına nişanlamış eşimi zorlamış hasta olmuş yok öyle böyle zorla razı etmiş ama benle alaksı yok ben yoktum ozamanlar eşim kendisi o benim kardeşim gibi deyip nişan bozmuş tabii kaynanam kendi tarafından illede istiyomuş ya kadın bitirmiş kendini ağlamakdan helak olmuş eşimde dik kafalıdır..
O olaylardan 1 yıl sonra biz tanıştık sanki adamı ben nişanlıyken tanıyorumda yoldan çıkarmışım yuva yıkmışım ben bozmuşum gibi kadın bence ondan sinir bana ki benle hiç alaksı yok olmuş bitmiş biz 1 sene sonra tanıştık ama kadın hala aklı o kızda o kızda eşim evlenmeden evlenmemiş ne aşkmış bee kocacım kızları verem etmiş valla yakuşuklumm..
ohhhh oğlunu aldım elinden kudursun..
ay canım yaa çok moralim bozuldu şuan offfff inş. öyle olmaz sevgilim idare etmeye çalışıo işte napsın çok seviorum onuda şimdi bi gerizekalı için ondan vazgeçmem çünkü o benim için çok gedakarlıklarda bulundu yani vbe zaten bulunmasada vazgeçmezdim çok seviyorum çünkü:gitme:
çok merak ettim kız ney o?
Beni istememelerinin sebebi aslında şey benim eşimi kaynanam kardeşinin kızına nişanlamış eşimi zorlamış hasta olmuş yok öyle böyle zorla razı etmiş ama benle alaksı yok ben yoktum ozamanlar eşim kendisi o benim kardeşim gibi deyip nişan bozmuş tabii kaynanam kendi tarafından illede istiyomuş ya kadın bitirmiş kendini ağlamakdan helak olmuş eşimde dik kafalıdır..
O olaylardan 1 yıl sonra biz tanıştık sanki adamı ben nişanlıyken tanıyorumda yoldan çıkarmışım yuva yıkmışım ben bozmuşum gibi kadın bence ondan sinir bana ki benle hiç alaksı yok olmuş bitmiş biz 1 sene sonra tanıştık ama kadın hala aklı o kızda o kızda eşim evlenmeden evlenmemiş ne aşkmış bee kocacım kızları verem etmiş valla yakuşuklumm..
ohhhh oğlunu aldım elinden kudursun..
Kız kaynanana söyleyemediğini buraya yazıyorsun, oh oh canıma değsin diye di mi? Yaz bacım, istediğini yaz içini rahatlat, o kadının seni sinir temesine izin verme.
Oh oh benimde canıma değsin, cadı karının oğlunu boşadım, serbest bıraktım ama o anasına gitmedi gene benim peşimden geldi.... Çatlasın ex kaynana...
tr lelli de bende bulduk formülü şimdi sıkı dur sana da söylüyrum. Şimdiden antidepresana başla. Herşey pembe oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?