Anlatılmaz yaşanır :)

Canım bana daha gelen giden yok kaynanam yokkk ohhhhh gezsiom valla çarşı pazar oğlumuda eşimin başına atıyorum annemle çatır çatır geziyoruz takıya devam tabiki bu hafta paramıda aldım yiyorum..
Yaza da muhtemelen ananem teyzemlerle tatil var ufuktaa
Eşime gecen akşam ağzıma geleni saydım eşimin işi dolayısıyla (kendi işi ) bizim öyle 1 ay 15 gün izin gibi bir lüxümüz yok ancak hafta sonu kaçamağı ve günübirlik yaz tatilleriyle idare ediyoruz..
Saydım söylendim annenle uğraşıyorum bide yazın ablanları çekicem bıktım sizden mecburmuyum diye teyzenlerle tatilemi gidiyorsun ne istiyorsan yap dedi adam beni saldı çayıraakaydirigubbakcemile2
Yazın bari az stres atim yaa böyle bayan bayana ananem teyzem kuzenler hep birlikde 15 gün tatil yapıcaz kız kızaa gezelimmmm ohssshihoyyyt
ŞU mayısla haziranı atlatim defliyim şunun sülalesini başımdan gelselerde gitseler gelemeyesiceler:Saruboceq:

yaa öyle mi diosun o zaman yandım ben çünkü bizimki beni bildiği halde oğluna başkalarını bulmaya çalışıo cadı işte cadıııı kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı hesabı işte:gitme:

Hem biliyorsun hem de daha kaynar kazana atmadın mı? Sen at, biz altına odun atarız.
Şaka bir yana şimdiden ayağını denk al. Şimdiye kadar çevremde hiç kaynanası ile başeden birini görmedim, ebn bekar yazmasından da anlaşılacağı üzere hiç başedmedim.

zaten bende baş edemem ki sinir olur olur otururum yani gıcık karııı

Canım canlı örneği işte ben..
Kaynanam beni hiç istememiş ben bunu bilmiyordum nişanlıykende hep mesafeliydik yani ne bilim pek sık bir araya gelmedik ben sezseydim çokdan nişanı atardım..
oğlu(kocacım) idare etmiş demekki uyanık hiç sezmedim..
Ben evlendikden sonra yüzüme yüzüme ben seni istemiyordum felan dedi ve bunu bilerek yaşamak çok kötü bişiy eşinizi çok seviyorsunuz ve ailesi sizi istemiyor düşün işte
Sürekli bi pürüz çıkıyor ben eşimle tartışsamda ki her evlilikde oluyo evliler bilir oğlum __kendi başını kendin yaktın
__ben sana demedimmi
__belliydi işte
__kendini yaktın
__bisim tarafımızdan olsaydı
gibi gibi cümlelere defalarca maruz kaldım kalıyorumda
2 defa düşün derim..
Edanazcımda canlı örneği ex eşinin ailesi tarafından dışlanıp eşinden ayrılmış bir arkadaşımız..

Ne yapmayı düşünüyorsun? Ömür boyu susup oturamazsın.

söylüorum sevgilime gıcık oluyorum annene beni istemio die garibim dio aşkım seni tanımıo ondan yoksa sen sevilmicek insanmısın dio uzak olduğumuz için kaynanamla tanışma fırsatım olmadı ama ne yani tanımıo die beni istemeyip oğluna kız mı araması lazım gerizekalının ama ben ona o da benden karşılığını alıcak evlenince elbet susup oturmucam ya

Bende eşime şimdi diyorumbişi söyle diye sadece annesine ben istedim aldım diyo banada boşver konuşsun dursun diyor..
sana da öyle dicek muhtemelen o dır dır edicek sürekli sen suscaksın çünki annesi o annesine bişi diyemez benim ki öyle cvpda vermiyo bişide demiyo banada annesinede
Bana sadece bırak konuşsun dursun diyoo ama sonuçta sağır değiliz duyuyoruz ki ben 1.5 yıldır anti depresan kullanıyorum..

ay öyle falan olmasın Allahım ya sinir oluyorum böyle şeyleri duydukça eğer nişanlanıncada seninki yaparsa naparız yaaakannehir

Bir zaman geçince sevgi filan gözün görmüyor, hele bir de eşin tavır koyamayıp seni yüzgüz ediyorsa başlarım senin gibi kocayada ailene de deyip silkeleyip atıyorsun.
Canım cuma günü Bilecik'e taşındım, işin garibi ex eşim taşınmama ve evi yerleştirmeme
yardım etti. Öğlen yolcu ettim, İzmir'e gitti annemlerde kalacak. Garip bişeyler var ama daha tam kavrayamadım. Ya da adam boşandığımız kavrayamadı. Bir de şöyle bişey var, ben adamı boşadım ama o da ailesini sildi, kimse arayamıyor, dün biz ev yerleştirirken abisi aradı telefonu açmadı. Konuşacak bişeyim yok dedi. Geç düşüyor jetonları

ay canım yaa çok moralim bozuldu şuan offfff inş. öyle olmaz sevgilim idare etmeye çalışıo işte napsın çok seviorum onuda şimdi bi gerizekalı için ondan vazgeçmem çünkü o benim için çok gedakarlıklarda bulundu yani vbe zaten bulunmasada vazgeçmezdim çok seviyorum çünkü:gitme:

sende vazgeçmem diyorsun o zaman sana mutluluğun formülünü vereyim mi?

Beni istememelerinin sebebi aslında şey benim eşimi kaynanam kardeşinin kızına nişanlamış eşimi zorlamış hasta olmuş yok öyle böyle zorla razı etmiş ama benle alaksı yok ben yoktum ozamanlar eşim kendisi o benim kardeşim gibi deyip nişan bozmuş tabii kaynanam kendi tarafından illede istiyomuş ya kadın bitirmiş kendini ağlamakdan helak olmuş eşimde dik kafalıdır..
O olaylardan 1 yıl sonra biz tanıştık sanki adamı ben nişanlıyken tanıyorumda yoldan çıkarmışım yuva yıkmışım ben bozmuşum gibi kadın bence ondan sinir bana ki benle hiç alaksı yok olmuş bitmiş biz 1 sene sonra tanıştık ama kadın hala aklı o kızda o kızda eşim evlenmeden evlenmemiş ne aşkmış bee kocacım kızları verem etmiş valla yakuşuklumm..
ohhhh oğlunu aldım elinden kudursun..

Kız kaynanana söyleyemediğini buraya yazıyorsun, oh oh canıma değsin diye di mi? Yaz bacım, istediğini yaz içini rahatlat, o kadının seni sinir temesine izin verme.
Oh oh benimde canıma değsin, cadı karının oğlunu boşadım, serbest bıraktım ama o anasına gitmedi gene benim peşimden geldi.... Çatlasın ex kaynana...

Ahh canım sen benim konumu detaylı bilmiyosun tabii az özetlim daha neler demediler kii
__görümcem tehdit mesajları attı
__yeni evlenmiştim balayından gelmiştim kaynanamda başımızda bizle kalıyor gitsin biraz başbaşa kalalım dedim diye bana
__senin şeyine(oramıda ağzına alıp açık açık söylüyor utanmaz arsız) rahatlık batmış
__ defol
__oğlumu benden kimse alamz
__sen kendine kaç tane koca bulursun
__ve ben 2 aylık hamileyim 3.5 aylık gelinim 2 hafta babamın evinde kaldım zerre kadar üzülmediler aramdılar bu kız hamile napar neder üzülürmü çocuğa bişi olursa
ve hiç bişe olmamaış gibi yüzüme bakıyorlar torununu seviyo karnımdayken bana defol oğlumu bana bırak diyen kadın o karnımdaki torununu seviyoo
ayy aklıma geldi yanımda olsa boğarımm
daha neler yaşadım ohuuuuu
boşanmam için sebeplerim okadar çokki ama işte kadının fedakarlığı bu

aman kudursun canımmm boşver gebersin kaynanalar mikroplarrr:bbo:

evet bacım yüzüne karşı diyemiyorum deşarj oluyorum senin kaynanada benimde başlarını yesinler oğulları istiyo bizi biz napak

tr lelli de bende bulduk formülü şimdi sıkı dur sana da söylüyrum. Şimdiden antidepresana başla. Herşey pembe oluyor...

valla evlenince size söylicem durumları ya derim ben baş ettim onunla ya derim benide alın aranıza antidepresancı geldikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…