çok merak ettim kız ney o?
kocasını düşün canım onun ne suçu var boşanmak olmaz işte yazık onda o seni seviomuş sende onu bu dünyaya baki değil ya o karıdaAhh canım sen benim konumu detaylı bilmiyosun tabii az özetlim daha neler demediler kii
__görümcem tehdit mesajları attı
__yeni evlenmiştim balayından gelmiştim kaynanamda başımızda bizle kalıyor gitsin biraz başbaşa kalalım dedim diye bana
__senin şeyine(oramıda ağzına alıp açık açık söylüyor utanmaz arsız) rahatlık batmış
__ defol
__oğlumu benden kimse alamz
__sen kendine kaç tane koca bulursun
__ve ben 2 aylık hamileyim 3.5 aylık gelinim 2 hafta babamın evinde kaldım zerre kadar üzülmediler aramdılar bu kız hamile napar neder üzülürmü çocuğa bişi olursa
ve hiç bişe olmamaış gibi yüzüme bakıyorlar torununu seviyo karnımdayken bana defol oğlumu bana bırak diyen kadın o karnımdaki torununu seviyoo
ayy aklıma geldi yanımda olsa boğarımm
daha neler yaşadım ohuuuuu
boşanmam için sebeplerim okadar çokki ama işte kadının fedakarlığı bu
evet bacım yüzüne karşı diyemiyorum deşarj oluyorum senin kaynanada benimde başlarını yesinler oğulları istiyo bizi biz napak
maşşalah cnm takdir ettim ben olsam saçını başını yolardım sabır çok onemlılmaz:
Aynen alıyorum depresanımı bakıyorum keyfime edanaz terapiyede başlıcam kız pisikiytr bakıyorum az da ona anlatim bitmiyo anam anlat anlat:teytey:
O kadar para verme, adama gidiyorum de parasını at kenara. Bizler birbirimize çözüm buluruz. Psikiyatr ne anlasın, onun böyle kaynanası varmıdır ki?
fascination canım gözünü korkuttuk dimi?
Ama yok evlilik gerçekden güzel ben babamın evinden daha rahatım kendi evimde kocamla anneme gidiyorum evime gidim die can atıyorum evimi kocamı oğlumu çok seviyorum ama niye bize rahat vermiyorlar anlamıyorum beni sevmemeiş istememiş olabilirler
Düşün bak evlendim 7. seneme giricem kocaman oğlum var..
Hala kaynanam bunla evlendin başını yaktın diyo daha 4 ay önce söyledi bu lafı..
Belki senin evin düzenin onlardan uzakda olur eşinde pek karıştırttırmaz
İnşallah hayırlısı olsun
Ama ben bilseydim baştan beni istemediklerini evlenmezdim böyle sürekli kafama vuruyorlar..
slm kızlar ancak fırsat bulabildim internete bakmaya özlemişiz ailemle bir birimizi..
pazar akşamı evime gittim. yemek bile yemedım.öle bitaz durdum yattım.sabahda ölen olmadan çıktım. yatak odama ellemişler gibi bıraktığım gibi duruyor yatagım ama bilmıyorum belkıde ben gelıyorum dıye yatagımı aynı halıne getirdiler.
doğalgazı açmışlar ama kaloriferlerı yakamamışlar dedim oh olsun sizee..
kendım açtım doğalgazı son sıcaklığına kadar sıcacık oldu odam yattım uyudum sıcaktan uyuyamamışlar puhah..
anneme geldım şimdi.kayın valıdem ayın 5 e gidiyor ama düğpün var bir hafta öncedende düğüne gidecek.
eltım benım evde tek kalıyor. düğüne gitmeyecekmiş bende annemdeyım gelirsındedıler bende hele bı ogun olsun bakarız dedım ama gitmıycem başlarının çaresıne baksınlar..
yanlız kayın valıdem benım altın bilklığımı takmış evde düşürmüşsun dedı ama vermedı düğünde bi arkadaşımın hedıyesıydı.belkı bu gittiğimde verir.
birde tlf numa baktı. bişey demedı ama rengi attı dedım oğlun evlılık yıldönumumuzde aldı. bir hafta bıle olmadı :))
içimden kızdım sölendım laf sölıyım falan dedım sonradan vaz geçtim allahından bulsun herkes..
yanlız akrabalardan falan bazı seyler kulağıma geldı. onlara üzüldüm ama napcaksın herkes kendıne göre konuşuyor derlerya içi senı yakar dışı benı bizimkıde o hesap biraz..
bilmıyorum kızlar kırgınlım geçmedı onları gördükçe artıyor. eşimede soğuk davranıyorum.herşeyden soğudum valla..
edanazcım sen nasılsın evine taşınmışsın heralde hadi hayırlı olsun yenı evın yenı işin yenı hayatınn...
çok mutlu ol arkadaşım..
tr lelli sefan olsun şekr gez gez bende kocam gelsın gezeceem onlara inat gezeceğim hemde...
Ayy benim yine içimi dökesim geldi..
Kaynanam görümceler gelicek beni afakanlar basmaya başladıı..
Ayy gelselerde defolup gitseler yazın sıcağında uğraştırmasalar benii tatilimi yapsam güzel güzel..
arkadaşın kaynım beni kovdu yazısını gördüm yorum yapmadan duramadım.. yaptımda..
Bende büyük kaynımla görüşmüyorum..
Evine pek gtmezdim zaten gittiğimde iş yapmakdan oturamıyorum oturur evimde yaparım işimii
Oturmaya gidiyorum çamaşı as topla bulaşık yıka sofra topla kur.. gitmiyorum..
Bi akşam kalablıktık büyük kaynım tam biz giderken eşime sende hanım köylü oldun bi daha 2 sene sonra gelirsiniz gibi gerizekalı laflar etti eşim zor susturdu benii
o gün bu gün gitmem gelmem canları cehenneme..
Kaynanamda geliyoo şimdi onun sıkıntısı bastı benii..
evi toparlıyorum 3 gündür..
Bütün fazlalıklarımı kaldırdım..
Bacılar az daha anlatim bu uyuz kaynanamı size gelir şimdi ne var yoksa toplar götürür evimi karıştırmayı işine yarayan şeyleri almayı çok seviyoo
Ben bu kadınla nasıl baş edicem bilemiyorum..
Ayy yine sıkıntı bastı ofssss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?