Anlatılmaz yaşanır :)

Canım benim hemen hemen durumumuz aynı senle bütün herşeyini takip ettim konularını yazılarını aileni anlattığın konunu hepsini
Sadece ben ite kaka evliliğimi devam ettiriyorum çünki bir evladım var...
Katlanıyorum kendimi feda ettim artık

Benim maalesef olmadı, yıllarca tedavi gördüm, bir kere oldu onu da kaybettik. Boşan demek kolay, belki mantıklı olan bu, dışarı belli etmiyorsun ama içinde ne yangınlar ne fırtınalar kopuyor.

ciddi kolay boşamak yuva kurmak öylemi yok nişanı istemesi sözü kınası alışverişi işte evin olucak bir insanla o evi paylaşcaksın hayaller.. sonrasında meyveniz gibi gibi
ama boşamak aç davayı 2 imza al gülüm ver gülüm 7. senem canım sabrediyorum şimdilik inan gecen kocama dedim senden bile geçtim dedim oğlumun boynunu bükmücem ben, kızıyor öyle diyince ben napıyorum sana karışmıyorum bişe demiyorum söylüyorsun bağrıyosun ses etmiyorum diyor ailen yapca kadarını yapıyor ee sen yapmayı ver bari diyorum..
Benim kuzenim boşandı ve oğluna babası sahip çıkmadı gözümün çnünde örnek var çocuk baba diye ölüyo babası hiç umursamıyor keyfinde..
Ben oğlumu böyle yapmak hırçın iki arada bir derede büyütmek istemiyorum belkide korkuyorum ayaklarımın üstünde duramamkdan..

Son düzenleme:
Bu ayaklarının üstünde duramamak korkusu değil. Canın var ortada, bir çocuğum olsa boşanmazdım, kendmden geçerdim, kendi mutluluğum için onu harcayamazdım. Anlamıyorum, neden kaynanalr çocuklarının mutluluğunu düşünmüyor? Sonra da biz isze ne yaptık deyip çıkıyorlar işin içinden. Daha ne yapacaksınız, bütün herkese gelinin evinde tatil yaptım, yediğim önümde yemediğim arkamda idi ama gelin kısır demişsin. Tamam onun demesi ile bana bişey olmayacak, ama özelimin ortalarda konuşulması, buna cesaret edebilmesi gücüme gitti. Hadi itin hatırı yokdu sahibininde mi hatırı yokdu hiç...

Bende sevmem evde olan biteni orda burda konuşsun konuşulsun
Benim kaynanamda gelince hani karı kocayız illa tartışmamız oluyo hemen eltilerime görümcelerime taa yurt dışındakine bile yetiştiriyormuşş
Sonradan geliyo bana laflar..
Evimin içindeki burda kalır işte evde büyük olunca olmuyo yaa olmuyor bekarlara anlatmaya çalışıyorum anlayabilene..

Kocalar ne olacak takma kafana boşver diyo geçiyor. Ama konuşulanlar benim özelim, büyük olacak akıl vermesi gerekirken yuva bozmaya çalışıyorlar. Kimseye belli etmemek için ağlamadın bile ayrılırken, şimdi doya doya ağlıyorum. O kadar dolmuşum ki. Sadece eşimi sevdiğim için bunları hak etmedim. Kırıldım, incindim, canım acıdı, gururum kırıldı.

sm kızlar bıraz baktım geçmişe tr lellı canım bazı seyler unutulmuyor işte ne yapcaksın bende bu gunlerde eşimden boşanmayı düşünuyorum ama dıyorum kı sonra ben bu adamı sevıyorum ailesı ıçın boşayamam bıraz daha geçsın zaman bende sefamı sürerım elbet dıyorum..

aksam eşime dedım böle böle dıyor annen böle yapıyor bana dedım. eşim dıyor kaynana işte illa gıcık edecek bende dedım bende kötü gelın olacam ağzımı açmıyorum ama nereye kadar tepeme çıkıyor dedım. ben bı cadı gelın olsam söletme benı nasıl gelınler var hık dıyomıyo kaynanaları dedım. iyi sende öle yap dıdışın durun dıyor kaynana o idare et dıyor nedense idare etmek ban düşüyor

bende evımi anneme yakın bıyere tasıyacagım ev bakıyorum şimdi hafta içide evıme geçmıycem kaynanam düğüne gidecek buyuk eltımle küçük eltım hamıle onada ben bakacam yok öle bende eveıme geçmıycem düğünde oların burnundn gelsın hiç umrumda değil...

kızlarrr ben geldım
of benım de kafam cok karısık
benım tek derdım kaynana degıl aslına
kocamı sınır eden bısı soledıgımde bazen bagırıp çağırıp agza alınmayacak laflar soylemesı
içim almıyor hazmedemıyorum snr sınırle soyledım deyıp çıkıyor ısın ıcınden her kavgada olmuyor ece ayrılalım bız en ıyısı.kavga edınce sen hıc aklınnalmayacakmısın dıyor bana.bak gıderım bu evden bıdaha gelmem dıo delı oluyorum hal boyle olunca da suratım asılıyor ve aglıyorum benım surat asılınca o daha da sınırlenıo ve kavga buyuyor
napıcam bılmıyorum aılem ayrıl dıyor hep diken ustunde yasayamazsın dıolar esım kavga edınce ısı hemen bosanma lafına getırır.ben bu adama nasıl guvenecegım 4 sene bıttı.elli kere uyardım tartıssak da dedım ayrılalım deme hakaret etme vs yıne yapıo yıne yapıo(

Günaydın çıtırlar...
nasılsınız bakim durumlar nasıl..
Dün eşimle deli gibi alışveriş yaptık
Kendime pek bişe seçemedim ama (çok ısrar etti)
Kolay beğenemiyorum ben kabinin önünde elinde çantamla mum ettim herifimi dün..
Ama beğenemedimboshayallersmile
Ona spor ayakkabı gömlek kot pant aldık
Baya bi sürükledim peşimde ama napim o istedi hadi alışveriş yapalım bişiler alalım sana dedi bana kısmet diilmiş ona aldık..
Bu gün artık beni azat edersin dedi kahveye gitti uyuzz
Bende semt pazarına gittim bişiler aldım gecelikler gelmiş kityli twetyli felan 3.5 lira superler 2 dene aldım.. minicik minick askılı :kedi:
Şimdi geldim mantar aldım bide canım mantar kavurması çekti
Kocama da lahana aldım laz uşaaaa karalahanaya bayılıyoo yemek yapcamm
Sizde ne var yok
Eceezgicimm SEN NELER YAPIYORSUN BACIM
Edanazcım sen kocayı haşladınmı kahve yüzünden
Tangerimm kaynanasıyla boğuşuyodu en son mujukk ballarımm

güle güle kullanın cicilerinizi:)))
kolay gelsın sana
ben de evdeyım ıste
kocam sabah cektı kapıyı gttı uyanınca aç karınan gıdıo o gidiş
mesaj attım
bu iş artık bitsin gel konusalım dıye ses yok

Hangi iş bitiyoo? noldu ki bacımbilmiyorumkismile

şimdi okudum anladımm.. sorunu
yaa cnm bende eşimin çok üzerine gidiyorum çok laf sayarım söylerim ailesine kendisine ağzımın pek ayarı yoktur
Ama hiç boşanmadan laf etmez ben ederim boşucam seni kurtulcam sendne diye o kızar duymucam ağzından böyle bir laf diye..
Eşinin kızdığı konular hani tartıştıklarınız kücük konular mı hani ufak şeyleri büyüten birimi?

ilk defa buyuttu bukadar
anlamıyorum

ilk defa buyuttu bukadar
anlamıyorum

Sakin ol, büyütmüş olabilir, bir anlık sinirle ağızlarından çıkıyor laf, sonra erkekliklerine yedirip özür de dileyemiyorlar.... Sen kendini üzme, başını da eğme. Ama üstünede gitme, ikinizde sakinleşince konuşup orta yol mutlaka bulursunuz. Ama lütfen sakin ol...

tamam camım sakin olurum:))
Saol

Ne yaptın eşinle konuştun mu? Ne konuşmayı düşünüyorsun?

konuşmadım canm
gece yıne gec geldı
ben uyumustum
konusmayacağım
sabah mail atmış mutlumusun haftasonların güzel geçiyor mu diye
ne yapmaya çalısıyor anlamıyorum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…