Günaydın kızlar....
Günaydın çıtırlar...
nasılsınız bakim durumlar nasıl..
Dün eşimle deli gibi alışveriş yaptık
Kendime pek bişe seçemedim ama (çok ısrar etti)
Kolay beğenemiyorum ben kabinin önünde elinde çantamla mum ettim herifimi dün..
Ama beğenemedimboshayallersmile
Ona spor ayakkabı gömlek kot pant aldık
Baya bi sürükledim peşimde ama napim o istedi hadi alışveriş yapalım bişiler alalım sana dedi bana kısmet diilmiş ona aldık..
Bu gün artık beni azat edersin dedi kahveye gitti uyuzz
Bende semt pazarına gittim bişiler aldım gecelikler gelmiş kityli twetyli felan 3.5 lira superler 2 dene aldım.. minicik minick askılı :kedi:
Şimdi geldim mantar aldım bide canım mantar kavurması çekti
Kocama da lahana aldım laz uşaaaa karalahanaya bayılıyoo yemek yapcamm
Sizde ne var yok
Eceezgicimm SEN NELER YAPIYORSUN BACIM
Edanazcım sen kocayı haşladınmı kahve yüzünden
Tangerimm kaynanasıyla boğuşuyodu en son mujukk ballarımm
güle güle kullanın cicilerinizi:)))
kolay gelsın sana
ben de evdeyım ıste
kocam sabah cektı kapıyı gttı uyanınca aç karınan gıdıo o gidiş
mesaj attım
bu iş artık bitsin gel konusalım dıye ses yok
kızlarrr ben geldım
of benım de kafam cok karısık
benım tek derdım kaynana degıl aslına
kocamı sınır eden bısı soledıgımde bazen bagırıp çağırıp agza alınmayacak laflar soylemesı
içim almıyor hazmedemıyorum snr sınırle soyledım deyıp çıkıyor ısın ıcınden her kavgada olmuyor ece ayrılalım bız en ıyısı.kavga edınce sen hıc aklınnalmayacakmısın dıyor bana.bak gıderım bu evden bıdaha gelmem dıo delı oluyorum hal boyle olunca da suratım asılıyor ve aglıyorum benım surat asılınca o daha da sınırlenıo ve kavga buyuyor
napıcam bılmıyorum aılem ayrıl dıyor hep diken ustunde yasayamazsın dıolar esım kavga edınce ısı hemen bosanma lafına getırır.ben bu adama nasıl guvenecegım 4 sene bıttı.elli kere uyardım tartıssak da dedım ayrılalım deme hakaret etme vs yıne yapıo yıne yapıo(
şimdi okudum anladımm.. sorunu
yaa cnm bende eşimin çok üzerine gidiyorum çok laf sayarım söylerim ailesine kendisine ağzımın pek ayarı yoktur
Ama hiç boşanmadan laf etmez ben ederim boşucam seni kurtulcam sendne diye o kızar duymucam ağzından böyle bir laf diye..
Eşinin kızdığı konular hani tartıştıklarınız kücük konular mı hani ufak şeyleri büyüten birimi?
ilk defa buyuttu bukadar
anlamıyorum
Sakin ol, büyütmüş olabilir, bir anlık sinirle ağızlarından çıkıyor laf, sonra erkekliklerine yedirip özür de dileyemiyorlar.... Sen kendini üzme, başını da eğme. Ama üstünede gitme, ikinizde sakinleşince konuşup orta yol mutlaka bulursunuz. Ama lütfen sakin ol...
tamam camım sakin olurum:))
Saol
Ne yaptın eşinle konuştun mu? Ne konuşmayı düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?