Anlatılmaz yaşanır :)

Evet cnm ilacımı haziranda bırakıcaz dr KURTULCAM ANTıDEPRESANDAN
Ama kaynanam gelince bazen ilacımı tam alıyorum(3 aydır yarıma düşürdük 1 gün arayla doktor tavsiyesi)
Yine birden fazlalaşınca bağımlılık olur diyede korkmuyor değilim

Haziranda ondan da kurtulursam(1.5 yıldır arkadaşım oldu ilacım) iyi olucak

insalah arkadaşım biran önce kurtulursun
arkadaşım bende 15 -20 gun sonra tr gelıcem bi dr gidicem kafaya koydum.....

Son düzenleme:

İyi olmana çok sevindim. Sakın kendini bırakma, evde çalışıyorsun, mesai saati zorunluluğun yok nasıl olsa, havalar güzelleşiyor, al oğlunu çık dışarı, gez toz, kimseye aldırma. Seni de anan onlar eziyet etsin diye doğurmadı ya. Hem sen iyi olmadıktan sonra başkasından sana ne. Hayatın tadını çıkar. Gözlerindeki ışıltıyı kimsenin söndürmesine izin verme arkadaşım.

gel canım sende ekle benı arkadaş listene....
sana ne yaptılar anlat bakalım....

Benimkini hiç sorma... 9 yıl boyunca sustum sabrettim, en son bir çileden çıktım, adamı boşadım tek celsede, 9 yıldır içimd birikenleri yüzüne söyledim. Memurum zaten, tayin istedim, 15 nisanda başka bir şehre gidip yeni bir hayat kuracağım. O kadar rahatldım ki, sanki güneş bile farklı artık. Bu arada eski eşim köpekler gibi pişman benimse umrumda değil. Bana ne.... hayat benim,şimdiye kadar yaptığım insanlıklara saysın herkes.

ay canım ya nedenir bu duruma bilemedım ama bellıkı sen kendını iyi hissetmişsin hakkında hayırlısı olsun arkadaşım...

inanırmısın bende geçen öle bunaldım kı boşanmayı bile düşündüm ama eşimıseviyorum ailesı devreye girmese bis orunumuz yok biraz daha sabır dedım allah sonumuzu hayır etsın....

9 yıl yarım günebitti diye bir konu var. Konuyu ben açtım. Bakarsan az buçuk anlarsın nedenleri. Sen sabret, ben yaptığımı kimseye tavsiye etmiyorum, siz de boşanın demiyorum asla, ama bu benim doğrumdu ve yaptım. Hiç pişman değilim. Tek pişmanlığım bu kadar beklemek, neden daha önce yapmadım bunu demek. Ama gene de mutluyum. Zararın neresinden dönsen kardır diyorum kendime.

Rahat bırakmıyolar ki bacılar..
edanaz cnm öyle yapıcam yaz geldi beni daha evde tutana bilene aşk olsun.
Eşim dün diyorki bari ben çıkıyorum şurdayım deme zahmetini göster bari diyoo 2 kap yemek yap bana diyor(takılıyor)
Ben ipimi kopardım tutaman beni daha diyorum..
Mesela bazen geç gelir haber verir tabiki ben uyuyorumdur diye karnını doyurup gelir uyandırıp uğraştırmim diye yemek hazırlayıp uğraşmim diye
Ben seviyorum bu adamı yaa

tr _lelli bende seviyorum eşimı benım eşimde sabah beni kaldırmadı yat canım sen dedi bi öpücük verdi gitti..
bende seviyorum eşimi ailesi için ondan vazgeçemem heralde...

Edanaz.... evet tanger o da sıkıntı çekmiş ama ben yinede edanaza özeniyorum hani ayakta durabilme cesaretini göstermiş kimse için kendini yıpratmamış hep imreniyorum..

Tanger o "boşanmayı düşünüyorum düşünüyodum düşünüyorum" laflarınıda lugatımızdan kaldırıyoruz artık inadına mutlu olucaz

Doktor konusunda bencede inan ki çok rahatlıyorsun ilaç kullanıyorum ben mesela 20 mglık şuan yarısını içiyorum böyle nasıl anlatim dünya yıkılsın umrumda olmuyor..
Hani sinirlerini aldırmış gibisin o mu bunu demiş kim napmışş amannnnn diyosun zaten içeriğinde yazıyor mutluluk hormonu salgılıyormuşş
Öyle ufak çapta düşük bir ilaç verir belki..

tr _lelli bende seviyorum eşimı benım eşimde sabah beni kaldırmadı yat canım sen dedi bi öpücük verdi gitti..
bende seviyorum eşimi ailesi için ondan vazgeçemem heralde...

Aynı işte canım herşey aynı benimde sorunum onun ailesi seninde bişiler yapıcaz artıkınn:)

tr lelli canım evet sildım bende o kelımeleri...
valla canım ilaç almadım ama su an eşim oğlum ve ailem onun dışında benımde pek umrumda değil napıyolarsa yapsınlar ilgilenmıyorum artık...
eşimide oğlumuda seviyorum biz berabr muyluyuzzz....

tr lelli ist neresınde oturuyorsun ben çekmeköydeyım ümranıye tarafında...

Helal olsun size kızlar. Eğer benim eşimde biraz yanımda olsa idi, ne olursa olsun boşanmazdım. Sahip çıkın kocalarınıza, adamlarla bir sorunuz yok ki. Bırakın anaları, bacıları, eltileriniz çatlasın. Kudurtun onları kendi başlarını yesinler....

tr lelli arkadasım başlı basına bir değişime girdım bedenende ruhande..
aklımdakılerı boşallttım ruhumu arındırdım...
saçımı boyattım kendıme yenı kıyafetler aldım.çok kilolu değilim ama bu ara biraz aldım rejımede başladım...

eşimle tartışmalarımızda bitti çok şükür onada tamamen değiştiğimi artık umursamadığımı göstereceğim zamanlaa....

ben bize nazar değdiğini düşünuyorum onlar ta ordan burayı karıştırıyorlardı 2 aydır resmen kedı köpek gibiydık ben bunları düşündum önce kendı kafamda hallettım sorunlarımı şimdi eşimlede iyiyim çok şukur değişimde iyi geldi...
biz iyi oldukça onlar kuduruyor farkındayımm...

Son düzenleme:

Eminim sen böyle yapınca eşin geri adım atacak. Kocalarınızın ailelerinin inadına, onalrın önünde eşinize sevgi gösterilerinde bulunun, hatta ikinci çocuğu düşünelim mi artık diye özellikle kaynanalarınızın önünde söyleyin. Sizi gönderemeyeceklerini anlasınlar. Ve emin ol, kadındaki değişiklik sonrası koca şoka giriyor. İki ay oldu nerede ise biz boşanalı, benim eski eşim çıldırıyor. Akla gelmeyecek binbir çeşit iltifat. Ama kendimle çok uğraştım. Bebek tedavisi yüzünden aşırı kilo almıştım 87 kilodan 63 kiloya indim ve hala devam ediyorum kilo vermeye. Saçlarımı eski eşimin çok sevdiği kızıla boyattım, adamı çıldırtmak için elimden geleni yapıyorum. EEEE bu işler para ile değil sıra ile. Anasına sen karışma o benim karım demediği günlerin acısı böyle çıkartılır işte adamdan.

canlarrr Tanger bende öyle çok kilolu değilim ama bende 3 kilo kadar rejime girdim gibi bişey destek olalım böyle birbirimze motive oluruz
Eşime diyorum zayıflıcam diye ölcen diyo daha nerene zayıflıcan o 85 kilo ben 54.... oburum benimmmmm
Bende öyle hiç kendimle uğraşmazdım forumda okuya okuya saç bakımlar ciltler gittim saç bakım yağları otlar aldım
Sonracıma bugünde gidip yüz temizleme jeli kil maskesi fln aldım
Mesala bu saç bakımlarımı haftada 3 kez yapıyorum (uğraş işte zaman geçiyor) saçıma sıvıyorum bi güzel bide jelatinliyorum oğlum anne uzaylı gibi oldun diyoo
eşimde saçına yağları süre süre bitlencen diyo
sonra gidip yıkıyorum onlada uğraşıyorum(ee yıkarken banyo batıyor banyoyuda temizlim felan derken yine 1 saatim geçiyor zaman geçiyor kaynanamda bende yaa malum)
kil maskelerimi yapıcam mesela yarın
saçlarımda uzadı 2 haftada 1.5 cm
değiyor canım nazar yıldızı düşük olan insana nazar değermiş rahmetli babannem yıldıznağmeye baktırırdı yıldızı düşük olan çok nazar toplarmış bizi bi okurdu kadın böyle ağırlıkdan çatlardı.. çok nazar var derdi
ınadına mutlu olalım ve duymayalım kimseyi

Edanaz ben bişe merak ettim eşin seni görüyormu yani bi şekilde görebiliyormu belki boşandınız ama hani napar eder belki pişmandır peşindedir merak ettim..?

Görmez mi? Hatta şimdi geldi birazdan kapıyı çalacak? az sonra görüşürz kızlar

edanazcım bende ne yaşadınız ne ettşniz bilemembelkı eşin çok pişmandır hatasını anlamıştır canım senı aldatmadıysa bir sansı daha olabılır belkı tabı senın kararın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…