Beni de alın arkadaşlar aranıza. Sanal da olsa insanın böyle arkadaşları olması çok güzel.insalah arkadaşım biran önce kurtulursun
arkadaşım bende 15 -20 gun sonra tr gelıcem bi dr gidicem kafaya koydum.....
canım çok iyiym yaa bugün kaynanam hala bende olmasına rağmen iyiyim
Arkadaşlar bu arada ben takı tasarım yapıyorum bi atölyeyle çalışıyorum daha önce çalıştığım bir yer malum oğlum var şimdi evde yapıyorum dışarı dış ülkeye ve dizi çekimlerindeki aktörlere fln vs bunların taktığı imitasyon takılar..
İşte kendimi iyice işe verdim
Burdan biriyle arkadaş olduk saolsun cnm dertleşiyoruz sabah biraz dertleştik..
alışveriş yaptım
gittim hiç kullanmam aslında pek öyle şeyler ama forumda okuya okuya yok saç bakım yağı
cil bakım jeli
kil maskesi şimdi geldim daha
Yaz geldikce biraz daha iyi olurum heralde ben eve çok kapanmıyorum eve kapandığımda çok kendimi dinliyorum atak gelir die korkuyorum(panikatağım var malum)
yazın ama parklarda dışardayız zaman daha iyi geçiyor açımdan..
umarım sende iyisindir canmguclubacismile
gel canım sende ekle benı arkadaş listene....
sana ne yaptılar anlat bakalım....
Benimkini hiç sorma... 9 yıl boyunca sustum sabrettim, en son bir çileden çıktım, adamı boşadım tek celsede, 9 yıldır içimd birikenleri yüzüne söyledim. Memurum zaten, tayin istedim, 15 nisanda başka bir şehre gidip yeni bir hayat kuracağım. O kadar rahatldım ki, sanki güneş bile farklı artık. Bu arada eski eşim köpekler gibi pişman benimse umrumda değil. Bana ne.... hayat benim,şimdiye kadar yaptığım insanlıklara saysın herkes.
9 yıl yarım günebitti diye bir konu var. Konuyu ben açtım. Bakarsan az buçuk anlarsın nedenleri. Sen sabret, ben yaptığımı kimseye tavsiye etmiyorum, siz de boşanın demiyorum asla, ama bu benim doğrumdu ve yaptım. Hiç pişman değilim. Tek pişmanlığım bu kadar beklemek, neden daha önce yapmadım bunu demek. Ama gene de mutluyum. Zararın neresinden dönsen kardır diyorum kendime.ay canım ya nedenir bu duruma bilemedım ama bellıkı sen kendını iyi hissetmişsin hakkında hayırlısı olsun arkadaşım...
inanırmısın bende geçen öle bunaldım kı boşanmayı bile düşündüm ama eşimıseviyorum ailesı devreye girmese bis orunumuz yok biraz daha sabır dedım allah sonumuzu hayır etsın....
tr _lelli bende seviyorum eşimı benım eşimde sabah beni kaldırmadı yat canım sen dedi bi öpücük verdi gitti..
bende seviyorum eşimi ailesi için ondan vazgeçemem heralde...
tr lelli arkadasım başlı basına bir değişime girdım bedenende ruhande..
aklımdakılerı boşallttım ruhumu arındırdım...
saçımı boyattım kendıme yenı kıyafetler aldım.çok kilolu değilim ama bu ara biraz aldım rejımede başladım...
eşimle tartışmalarımızda bitti çok şükür onada tamamen değiştiğimi artık umursamadığımı göstereceğim zamanlaa....
Eminim sen böyle yapınca eşin geri adım atacak. Kocalarınızın ailelerinin inadına, onalrın önünde eşinize sevgi gösterilerinde bulunun, hatta ikinci çocuğu düşünelim mi artık diye özellikle kaynanalarınızın önünde söyleyin. Sizi gönderemeyeceklerini anlasınlar. Ve emin ol, kadındaki değişiklik sonrası koca şoka giriyor. İki ay oldu nerede ise biz boşanalı, benim eski eşim çıldırıyor. Akla gelmeyecek binbir çeşit iltifat. Ama kendimle çok uğraştım. Bebek tedavisi yüzünden aşırı kilo almıştım 87 kilodan 63 kiloya indim ve hala devam ediyorum kilo vermeye. Saçlarımı eski eşimin çok sevdiği kızıla boyattım, adamı çıldırtmak için elimden geleni yapıyorum. EEEE bu işler para ile değil sıra ile. Anasına sen karışma o benim karım demediği günlerin acısı böyle çıkartılır işte adamdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?