Dün yine sinir olduğum bişiyi paylaşıcam aklıma geldi..
Hava güzel diye çocuklarımızı bahçeye indirmiştik karşı komşum ben birde 2. kattaki komşumuz(pek muhabbetim yok onla bizi gördü onunda bir oğlu var oda geldi bahçeye)
Outrduk bi güzel bahçeye çocuklar oynuyor muhabbet felan yan binada bi ablamız var benimde olaylarımı az çok biliyor hep akıl verirdi(onunda başında kaynanası var ve benim eşimle aynı memeleketten onlar)
Dediki bana bisim senle çekcemiz varmışş bıktım valla dedi takıldı bana felan
Hııı abla napalım dedim katlanıcaz..
2. kattaki komşumuz pek bilmiyor samimiyetimiz yok hayırdır felan dedi
Abla kaynanalar işde biri onda biri bende uğraşıyoruz dedi
2. kattaki komşuu aaaa benim kaynanam gelse keşke kalsa 1 ay demez mii
Cinlerim tepeme geldi nede olsa rahat pek geleni gideni yok kaynanasıda anneside başka memlekette yaşıyor
Böyle gelse kalsa ben sevinirim diye konuşmaz mııı karıyı yolasım geldi kaynanamı al mümkünse senin olsun daha almim diyesim geldi.. sustum..
Abla hoopppppppp zıpladıı
Sen dedi hiç yaşammışsın belli kaynananla dedi
Misafir olarak gelse bizde deriz aynısını dedi
Rabbim yumurtaya can veren rabbim nolur yaaa böyle konuşanlara ver kaynana yoksa ben yolucam bu kadını
Kadını sevmiyordum zaten mız mız bişi iyice nefret ettim
Yolarım bu kadını ben yaaaaaaa
Allah agiz tadinizi bozmasin canımmm....kocan senı savunuo ve sewıo ne guselll onuda ıdare et ıstee:)
Bugün nasılsın? Sen boşver çevrendeki insanları, emin ol çoğu sadece kıskandırmak için yapıyor öyle, kimbilir içlerinde sakladıkları neler var? Moralini yüsek tut, kendini her zaman iyi hisset, asla bugün kendimi kötü hissediyorum, moralim bozuk deme, daha olmamış şeyleride kendine dert etme. Hayat herşeye rağmen o kadar güzel ki. Tak eşini kolunu, al çocuğunu kucağına gez toz, keyfine bak. Kıskananlar çatlasınnnnn
ALLAH mutlulugunuzu bozmasin.
arkadaşım sana bravo valla canım ya ne güzel direnmişsin kötüye karşı kötü olmamışşsın neysekı eşinde iyiymiş hemen hemen butun sayfaları okudum sana hak verdımsonrada bende böle yapa bilsem dedım..
allah mutluluğunuzu daim etsın arkadasım...
arkadaşım konuya abone oldum bizde burdan derteselım üzme tatlı canını sağlığına yazık
ekle benı ozman arkadaş listene arkadasım...
ben yurt dışında yasıyorum bazen ordan buraya işler karışıyor ya nerden başlıyım hangısinden başlayayım bilemedimm...
allahdan eşim benım hiç ebnzemıyor ailesıne benı ezdırmez bir dediğimi ikietmez giderım gezerım hımseye karıştırtmaz kendı de bişey demez öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?