Anlatılmaz yaşanır :)

Affetmeyi öğrendim boşanınca. Huzuru yakalamak için affettim beni üzen, kıran herkesi. Affettim ve onları unuttum. Artık kızgın değilim kimseye ve rahatım. Zor ama affetmeyi dene kendin için.

Dün yine sinir olduğum bişiyi paylaşıcam aklıma geldi..
Hava güzel diye çocuklarımızı bahçeye indirmiştik karşı komşum ben birde 2. kattaki komşumuz(pek muhabbetim yok onla bizi gördü onunda bir oğlu var oda geldi bahçeye)
Outrduk bi güzel bahçeye çocuklar oynuyor muhabbet felan yan binada bi ablamız var benimde olaylarımı az çok biliyor hep akıl verirdi(onunda başında kaynanası var ve benim eşimle aynı memeleketten onlar)
Dediki bana bisim senle çekcemiz varmışş bıktım valla dedi takıldı bana felan
Hııı abla napalım dedim katlanıcaz..
2. kattaki komşumuz pek bilmiyor samimiyetimiz yok hayırdır felan dedi
Abla kaynanalar işde biri onda biri bende uğraşıyoruz dedi
2. kattaki komşuu aaaa benim kaynanam gelse keşke kalsa 1 ay demez mii
Cinlerim tepeme geldi nede olsa rahat pek geleni gideni yok kaynanasıda anneside başka memlekette yaşıyor
Böyle gelse kalsa ben sevinirim diye konuşmaz mııı karıyı yolasım geldi kaynanamı al mümkünse senin olsun daha almim diyesim geldi.. sustum..
Abla hoopppppppp zıpladıı
Sen dedi hiç yaşammışsın belli kaynananla dedi
Misafir olarak gelse bizde deriz aynısını dedi
Rabbim yumurtaya can veren rabbim nolur yaaa böyle konuşanlara ver kaynana yoksa ben yolucam bu kadını
Kadını sevmiyordum zaten mız mız bişi iyice nefret ettim
Yolarım bu kadını ben yaaaaaaa

Allah agiz tadinizi bozmasin canımmm....kocan senı savunuo ve sewıo ne guselll onuda ıdare et ıstee:)

Aldırma, affet. Gerçekten huzur bulacaksın. Bir kere affet sonra kaynanan ne yaparsa yapsın sana batmıyacak. Kimsenin ekmeğine yağ sürme. Allah biir ne olacağını ama, yarın öbür gün kadın vefat ettiğnde vicdan azabı duyarsın sonra. Onun için olmasa bile arada eşin var. Bir de şu tarafından düşün, senin eşini doğurmuş, eşinle mutlusun, seviyorsun, sorununuz yok. Sırf böyle bir adamı doğurduğu için bile onu affedebilirsin. Onu affetmek ona yapacağın bir iyilik değil inan ki, kendini daha iyi hissedeceksin. Affet ve sonrasında mümkün olduğunca duyma, görme, konuşma. Önemsemeyeceksin bile, o zaman huzurlu ve rahat olacaksın. Affet dememi yanlış anlama, affet ama sana canciğer kuzu sarması olun demiyorum. Sadece kendi içindeki öfkeni sil at ve artık takma kafana, huzurunu, mutluluğunu bozmasına izin verme kimsenin. Unutma bu hayat senin....

Bugün nasılsın? Sen boşver çevrendeki insanları, emin ol çoğu sadece kıskandırmak için yapıyor öyle, kimbilir içlerinde sakladıkları neler var? Moralini yüsek tut, kendini her zaman iyi hisset, asla bugün kendimi kötü hissediyorum, moralim bozuk deme, daha olmamış şeyleride kendine dert etme. Hayat herşeye rağmen o kadar güzel ki. Tak eşini kolunu, al çocuğunu kucağına gez toz, keyfine bak. Kıskananlar çatlasınnnnn

Allah agiz tadinizi bozmasin canımmm....kocan senı savunuo ve sewıo ne guselll onuda ıdare et ıstee:)

çok teşk ederim canımm evet şanslıyım ki eşim destekcim görümcemle küsüm mesela 2 yıldır görüşmüyorum oda görüşmüyor ablasıyla..

canım çok iyiym yaa bugün kaynanam hala bende olmasına rağmen iyiyim
Arkadaşlar bu arada ben takı tasarım yapıyorum bi atölyeyle çalışıyorum daha önce çalıştığım bir yer malum oğlum var şimdi evde yapıyorum dışarı dış ülkeye ve dizi çekimlerindeki aktörlere fln vs bunların taktığı imitasyon takılar..
İşte kendimi iyice işe verdim
Burdan biriyle arkadaş olduk saolsun cnm dertleşiyoruz sabah biraz dertleştik..
alışveriş yaptım
gittim hiç kullanmam aslında pek öyle şeyler ama forumda okuya okuya yok saç bakım yağı
cil bakım jeli
kil maskesi şimdi geldim daha
Yaz geldikce biraz daha iyi olurum heralde ben eve çok kapanmıyorum eve kapandığımda çok kendimi dinliyorum atak gelir die korkuyorum(panikatağım var malum)
yazın ama parklarda dışardayız zaman daha iyi geçiyor açımdan..
umarım sende iyisindir canmguclubacismile

arkadaşım sana bravo valla canım ya ne güzel direnmişsin kötüye karşı kötü olmamışşsın neysekı eşinde iyiymiş hemen hemen butun sayfaları okudum sana hak verdımsonrada bende böle yapa bilsem dedım..

allah mutluluğunuzu daim etsın arkadasım...

Ama cidden çok direndim
Burda böyle konu açan arkadaşları bende okudum çoğunun kaynanası ayrı bir evde yaşıyor ona bile katlanamıyorlar bana söylenenleri ben alenen açık yazamıyorum
bana ne küfürler ne hakaretler etti kaynanam söylesem size ben utanıyorum söyleyeme dilim varmıyor..

Bunlara rağmen babamın benim 1 tane kızım var ben kimseye kızımı ezdirmem bırak gel demesine rağmen direndim..
Ama eşimin de hakkını yiyemem o da benim dırdırlarımı hastalık dönemlerimi hep olgunlukla susarak anlayışla karşıladı.. ve bana hiç karışmaz her gün anneme gidiyim pazar çarşı geziyim ne çok geziosun otur evinde çok harcıyorsun asla duymadım demez

arkadaşım konuya abone oldum bizde burdan derteselım üzme tatlı canını sağlığına yazık

Bende yeni yeni çözüyorum bu forumu özel mj arkadaşlık teklifleri fln bile dün anca yapabildim öğrendim ordanda arkadaş listesinde olursak daha açık alenen dertleşirizopuyorumnanaktan

ekle benı ozman arkadaş listene arkadasım...
ben yurt dışında yasıyorum bazen ordan buraya işler karışıyor ya nerden başlıyım hangısinden başlayayım bilemedimm...

allahdan eşim benım hiç ebnzemıyor ailesıne benı ezdırmez bir dediğimi ikietmez giderım gezerım hımseye karıştırtmaz kendı de bişey demez öle

dmm cnm eklim ordan daha rahat dertleşiriz eşlerimiz iyi tek teseellimiz o zaten
annesinin ağzına bakıp karısına neler yapanlar var..

eşim yurt dışınagelınce kayın valıdem benım yanıma geldı ilk kez beraber kaldık neyse ben eşimın yanına geleceğim anahtarıverdım kayın valıdem tek kalam dedı eltıme gitti..
sonra ennemleraradı bizim evın orda hırsızlık olmuş kılıdı değiştirmedıysenız değiştirelımdedi.(biz eve yenı tsındık kilit değişmedi),
bizde tamam değiştirindedık değişti eşim annesını arayınca unutmuş sölemeyi sonradanaradık söledık anahtarı verdi annemler sonradan aradık anahtar surda alın dıyee vay sen mısın bunu dıyen işte ben istememişimde anahtarı bırakmayı onlar gelmesın dıye yapmışızda söledılerde söledıler meğer dertlerı başkaymış kaynım komsusuyla eşinı aldatmış olaylar olmuş kaynım bıkaçgun bizim evde saklancakmış ya söleıdk anahtar surda dedık almamışlar dertlerı başkaymış ama kabak benım basıma patladı yani düşün sonradan ne olduysa almışlar anahtarı...
bikez de ben annemlerle memleketten dondum anahtar eltımdeydı kendı anahtarımı annemdeunuttum eltımden yedeği istedım onuda ortaya kattılar ya kapıda kalmışım zaten kendı evımın anahtarını istedım başkasınındeğil kı ev benım anahtar benım yanı hata nerdeee

Mecburmusun canım vermeye anahtarıı hayret bişey işte ufacık şeyleri büyütüyorlar sonra sen kötü oluyorsun içleri fessat yaa karşılarındakilerinide kendileri gibi zannediyorlar insanda bir defa merhamet duygusu ve vicdan olucak..
Bende belki eşim vermiştir felan diye eşimede söylemeden değiştirmiştim kilidi kilit bozuldu dedim kople söktürdüm yeni yaptırdım anahları da bende sadece eşime kullandığı 1 tane verdim hiç sevmem öyle şeyleri
Ben yokken girip çıkıcaklar felan
içleri fesat yaa senide öyle sanııyorlar kız kurt var bunlarda viğil vğil ediyor napcaklarını şaşırıyorlar

sorma canım ya bende gidince bozuldu deyip değiştireceğim...
tekrar mecburen..
eşkıdenben buyuzden çok tartışıyorum eşime evı bıraktım geldım gen yaranamadım..geçen 2 ay bounca tadımız tuzumuz kalmadı yanı boşanmanın eşiğine geldık resmen burayada yenı geldık biyer bilmıyordumsureklı evde kendı kendıme düşündüşün sonrada aksam eşimle tartışıyorduk neyse dedım herkes allahından bulsun...

ben ailedekı tek okumuş gelınım diğer eltım yiğenı kayın valıdemın öbür eltımde onlardan ben ve küçük eltım yabancıyız küçük eltım arap oda sonradan görme aynı benzedı diğer eltılerıme...

takma canım sen çocuğunla vede eşinle mutlu olmaya bak
yoksa hastalığın ilerler boşverrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…