- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 30
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
bende öyle.. en mutlu günümde bile niye bana geliyorlar da niye babana gitmiyorlar diye burnumdan getirdi... destek olmadı.. hep canımı sıkmaya çalıştı..Bende en büyük yikimimi annemle yaşadım..herkes yalan söyleyebilir bu hayatta ama bi anne asla!! Hele ki evladiysa söz konusu..
Annen vurgunum atlatamamis..yoksa eminim seni coook seviyordur..bende aynı şehirde tüm ama gorusmuyorum..
Öyle ozeniyorum ki benim annem böyle fedakarlık yaptı diyenlere..gözümden bir damla yaşımı silmedi! İnsanın bir hayat tecrübesi olur ve evladıyla paylaşır o hata yapmasın diye..
Çok doluyum benyazmayayim..
sizi üzmek istemem amabende konuşmuyorum da insan arada özlüyor işte..
Kız kardeşin annene mi benziyor ondan mı ona ayrı özen gösteriyor.
Yani bu tavırlara göre, sadece babana benzemen mi sorun, böyle saçmalık olur mu ya.
Annen seni görmezden geliyorsa, sende onu görmezden gel ona göre hareket et...
çok teşekkür ederim siz çok iyi bir anne olucaksınız evladınız sizi çok sevecek ama onu sakın yalnız bırakmayın kötü davranmayın ne yaparsa yapsınNedense özellikle burası okadar içime dokundu ki gözyaşlarıma engel olamadım. benimde bir kızım olacak bende bir anne olacağım ve o kadar korkuyorum ki yetememekten. üzülme lütfen herkes herşey olmayı beceremiyor hele anne olmayı asla beceremeyenler var. ne olursun yanmasın canın bak yarın birgün nasip olursa sende anne olacaksın. ozaman mutluluğu layığıyla yaşar ve yaşatırsın. yalnızım deme Allah var. o ki her derde deva inan sığın muhakkak ki asla yalnız değilsin.
evet eminim. söylediklerinizde haklı olabilirsiniz babamda kızdığı bir davranış varsa ve onu bende de görüyorsa kinleniyor olabilir..annenin babana karşı bir kini var ve bu kini babanla iletişime geçmediği için çıkartamıyor. bilinç altı veya psikolojisinin oyunu olarak seni babana benzetip babandan çıkarmak istediklerini senden çıkartıyor. Annenin psikolojisi fena bozuk gibi geldi bana Kardeşinle babanız bir mi ? Emin misin bundan ?
amin teşekkür ederimmAh anneler ... biyolojik anne olmayı başarmıs ama gercek bir anne olamamıs anneler .. Allah yardımcınız olsun
bilmiyorum bunu kendi içinizde siz çözeceksiniz.Gorusmemek mi daha aci verici, gorusmek mi karar veremiyorum..
ben de özlüyorum ama onu değil. ben hiç yaşayamadığım birinin annem olma duygusunu özlüyorum. bilmediğim bir şeyi özlüyorum evet..bende konuşmuyorum da insan arada özlüyor işte..
yok üvey olmadığıma eminimsizi üzmek istemem ama
sakın üvey olmayasınız
konunuz içimi acıttı
Neden annem sevmiyor beni?
Onu aradığımda bana efendim kızım demek yerine neden 'Söyle' diye açıyor telefonu?
Neden anne beni istemeye gelcekler senin evine gelsinler diye söylediğimde babanla yaşıyosun niye benim evime geliyorlar diye sordun?
Ben bir günlüğüne arkadaşlarımla şileye gittiğimde istanbula gelip benim geçmişte yaptığım hataları niye babanneme anlattında kız kardeşimi bodruma tatile gönderdin?
neden bana çirkinmişim gibi davranıp kardeşime benim doğal güzel kızım diye sevdin?
Neden ben evimin karşısında ki avm de arkadaşımla çay içiyorum ve eve 10 da geldim diye allah belanı versin sen bir köpeksin baban karı s.kiyor sende kendini s.ktirmeye gidiyorsun yazdın?
saçlarıma sinen şampuan kokusu hatrına çocuklarının saçlarını tarayan anneler varken sen neden bana kötü oldun?
sürekli aynı babansın babanın kızısın diye beni hor gördün neden?
belki benimde hatalarım olmuştur ama ben senden çok oldu sevgi görmeyeli..
beni neden kız kardeşimle düşman ettin anne?
insan arada özlüyor işte.. anne sevgisi istiyor..
aile istiyor..
yalnızım, kimsem yok..
amin çok teşekkür ederim annem istanbulda kalmadı bize sormadan tekirdağa taşındı ben istanbulda kalmak istedim ama babamla daha huzurluyum:( Anlattıklarınız çok üzdü beni sabah sabah
Anne ve babanız yeni ayrıldıda tercih mi yaptınız ?Acaba annenizi tercih edmediniz diye olabiilirmi bu kıskançlığı ?
Ha şunu söylemeden geçemiceğim ne olursa olsun ANNE ise çok özler ya bu nasıl bir iğrenç konuşmadır.Allah annenize akıl fikir versin yazık.Tüm kötü ve babanızla yaşadığı kötü psikolojiyi sizden çıkarmış.Rabbim sizin yardımcınız olsun İnşallah....
inşallah amin çok teşekkür ederimbu dünyada her şey normal gelmeye başladı bana artık.
babanıza sima olarak ya da huy olarak benziyorsanız ondan sevmiyordur. bu da pek akıl karı değildir. zaten böyle annenin sevgisi de onun olsun.
haberlerde çıkmıştı izlediyseniz , kadının 2 çocuğu var birine işkence ediyor, darp ediyor. sebebi babaya benzemesi! Allah'ın cezası kadın! sinirimi bozmuştu.
artık sizde doğru bir evlilik yapıp, çoluk çocuk o aile hissini, duygusunu kat kat yaşarsınız inş.
amin çok teşekkür ederim annem istanbulda kalmadı bize sormadan tekirdağa taşındı ben istanbulda kalmak istedim ama babamla daha huzurluyum
19-20Yaşınız kaçtı babanızı tercih ettiğinizde acaba ?
konuşma,görüşme,duymazdan görmezden gel,yok sayyazmadım mı sanıyorsunuz.. çok yazdım.. sonuç hep kavgayla bitti.. dediği her cümlenin başı ve sonu AYNI BABANSIN BABAN GİBİ ŞÖYLESİN BÖYLESİN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?