anne neden beni sevmedin

bende öyle.. en mutlu günümde bile niye bana geliyorlar da niye babana gitmiyorlar diye burnumdan getirdi... destek olmadı.. hep canımı sıkmaya çalıştı..

kız kardeşim için x benim kızım benimle anlaşıyor sende babanın kızısın aynı babansın diye ayırıyor böyleyece her konuda beni kendinden mahrum bırakıyor her konuda

çok teşekkür ederim siz çok iyi bir anne olucaksınız evladınız sizi çok sevecek ama onu sakın yalnız bırakmayın kötü davranmayın ne yaparsa yapsın

Boşuna bir şey yazmayın annenize ..
Evladına ayrıldığı eşine benziyor diye böyle davranan bir kadın bir psikopattır .
İki evladım da ayrıldığım eşime fotokopi kadar benziyorlar hele oğlum...Ama bir an bile aklımdan böyle bir şey geçmedi onlar benim her şeyim .
Görüşmeyin annenizle .

evet eminim. söylediklerinizde haklı olabilirsiniz babamda kızdığı bir davranış varsa ve onu bende de görüyorsa kinleniyor olabilir..

bu dünyada her şey normal gelmeye başladı bana artık.
babanıza sima olarak ya da huy olarak benziyorsanız ondan sevmiyordur. bu da pek akıl karı değildir. zaten böyle annenin sevgisi de onun olsun.
haberlerde çıkmıştı izlediyseniz , kadının 2 çocuğu var birine işkence ediyor, darp ediyor. sebebi babaya benzemesi! Allah'ın cezası kadın! sinirimi bozmuştu.
artık sizde doğru bir evlilik yapıp, çoluk çocuk o aile hissini, duygusunu kat kat yaşarsınız inş.

:( Anlattıklarınız çok üzdü beni sabah sabah
Anne ve babanız yeni ayrıldıda tercih mi yaptınız ?Acaba annenizi tercih edmediniz diye olabiilirmi bu kıskançlığı ?
Ha şunu söylemeden geçemiceğim ne olursa olsun ANNE ise çok özler ya bu nasıl bir iğrenç konuşmadır.Allah annenize akıl fikir versin yazık.Tüm kötü ve babanızla yaşadığı kötü psikolojiyi sizden çıkarmış.Rabbim sizin yardımcınız olsun İnşallah....

amin çok teşekkür ederim annem istanbulda kalmadı bize sormadan tekirdağa taşındı ben istanbulda kalmak istedim ama babamla daha huzurluyum

bir anne olarak bu paylaşımı okuduğumda içim acıdı...ama şunu yazmak isterim ki...anne yavrusunu çok sever...emin olun seviyordur sadece biraz soğukluk olmuş...zamanla geçer inşALLAH..üzülmeyin.

inşallah amin çok teşekkür ederim

öncelikle günaydın..
ben babamı birkaç ay önce kaybettim.o benim canımdı ,ben tam anlamıyla babasının kızıydım..2 kardeşiz biz de.annem hep ablama daha düşkün oldu,ablam ona benzer zaten..ben de babama..annem sevmedi mi dersem değil,sevdi her zaman ama ben babamla büyüdüm,dönüp bakınca çocukluk anılarımda hep babam var. 3 yaşımdan itibaren babamla takıldım ben :):)
neyse ben küçükken annemle babamın arası iyi değildi bir dönem,hatta boşanmaya kalkmışlardı hatırlıyorum ben.eve gelen akrabalar falan..ben o kadar sıkılmıştım ki babamı görünce boynuna atladım,baba beni burda bırakma dedim.hadi gidelim beraber.. inanın bu olayı yıllarca annem yüzüme vurdu,sen gittin babana sarıldın böyle yaptın ben o yüzden boşanamadım diye...düşün ki 39 yaşıma geldim,annem daha 10 gün önce bile söyledi bunu bana..üstelik hala babamı kaybetmenin acısını yaşşarken.üstelik hastalığında babama bu kadar bakmışken..
demem o ki,suçlu olmasa da çocuklar,bir şekilde ebeveynler yaşadıkları travmalardan sorumlu tutuyorlar çocuklarını..bu da onlara ömür boyu acı olarak dönüyor ne yazık ki...
aslında kabul etseler herkes kendi tercihini yaşıyor bu hayatta..
ben de bir anneyim bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…