anne neden beni sevmedin

şimdi konuştuk whatsapptan..
3 kelime etti 2 si de
AYNI BABANSIN BABAN GİBİ BİYERE TAKILIP KALIYOSUN
AYNI BABAN GİBİSİN başka kelime bilmiyor
Bence sen uzak dur bir süre ararsa konusma, konussan bile, onun gibi davran. Mesela telefonu acinca sende Söyle diye ac, para istediginde yok de. Yazik sana Allah yardimcin olsun. Icim acidi resmen. Anne nasil yapar bunu.

Keşke annelikten red edilme gibi bişey olsaydı veya anneden seni reddedmesini iste. Yine iyi tahammül ediyorsun olmaz olsun böyle anne, yokluğu daha hayırlıdır.

Para istediği zaman şöyle diyin "annem olarak senin bana para vermen lazım, yakında evlenicem bana ceyiz yaptın mı? Şunlar şunlar eksik onları hazırla bi zahmet" falan de. Annelik yapması gerektiğini vurguladı dalga geçerse veya yapmayacağını soylerse o zaman seninde evlatlık yapamayacağını tek evladının olduğunu ne isteyecekse ondan istemesi gerektiğini soyle. Bundan sonra senin Tuğba diye bi kızın yok de.. boyle uzun konusulamiyorsa mesaj at bitir. Böyle kadın olmaz olsun.

Ben bir de babanla ve kızkardeşinle senin ilişkinin merak ettim. Ozellikle kardeşin hiç seni savunuyor mu yoksa sessiz mi kalıyor?

bu konuyu konuştuk...
bana çeyiz yapamayacağını herşeyi kendim yapacağımı söyledi..
evet evet..
ama size bişey diyim mi
bakın kendimden çok emin söylüyorum..
diğer kardeşim evlense..
şimdiden hazırlıklara başlamıştı..
ben resmen annesi olan ama yalnız bir kızım.

canım işte sende annene rest çekeceksin. Yukarı da arkadaşın ValentinusNF dediği gibi söyleyeceksin. Valla kimse kusura bakmasın öyle anneye böyle davranmalı.

Sende çok gencsin ne hata yapmis olursan ol annenin su davranışının affedilir tarafı yok. Şöyle dusunuyorum diyelim büyük hatalar yaptın kadına hak vereceğimiz kadar ama ne olursa olsun annelik bu değil en kötü seninle daha resmi durur kirgindir sana ama şu davranışı anne sıcağında ki biri yapamaz. Yasin ilerledikçe bu kadar dert etmeyeceksin emin ol hele ki evlenince kendi yuvana dalacaksin annen bu kadar umrunda olmayacak. Ama şimdi seni uzdugu için kiyamiyorum sana ve para falan gönderme sakin, benim senin yapmadığını çeyizleri almak için o paraya ihtiyacım var de hatta hayatından sil o kadını o da bilsin seni artık arama adı gerektiğini. İlerde kafasına dank eder sana yarattıklarına pişman olur o zaman afedersiniz veya affetmezsin sana kalmış ama şu an o kadina kuruş verme. Hatta sesini duymasın haber alamasin senden belki merak eder ozler.

Maddi bisey veremez anne çok ilgi bile gosteremeyebilir ama sevgisini bile esirgiyorsa o annelikten nasibini alamamıştır. Anne dediğin şahıs sevgiden oluşur ya bir suru hatası olabilir ama sevgisi de garantisi bunda en temel şey yok o zaman cok basit anne kategorisinde gormeyeceğiz onu

bana dediği şey konuşmassan sen bilirsin.. böyle şey mi olur ya insan evladının küs olmasına nasıl sen bilirsin diyebilir.. ben babama daha yakınmışım babamın kızıymışım kardeşimde annemin kızıymış böyle saçma şey olabilir mi..
neymiş kartdeşim her zaman ona destek oluyormuş maddi manevi.. bende dedimki anne ona davrandığın gibi bana davransan dünyayı önüne sererdim ama sen ona bi bana davrandığın gibi davran yüzüne bakmaz senin dedim .. ona iyisin tabiki sana iyi olur dedim

o senin kızın sana destek olsun ben babamın kızıım ben babama destek lucam de ve TEK KURUŞ dahi verme arama sorma hatta şu an bu konuyu da kapat annenin en azından bir süreliğine (5-10 yıl kadar mesela) hayatından sil ve gerçekten dert etme artık anneni.. vaktini onu düşünerek ona üzülerek yaşama. İnsan verdiği sevginin saygının karşılığını bekler o da kime sevgisini verdiyse ondan beklesin

yorumunuzu yeni gördüm.. çok tatlısınız, çok teşekkür ederim.. allah sizden razı olsun.

kardeşimle olan konumu okudun mu bilmiyorum ama pazartesi günü doğum günü acaba diyorum işyerine bi çiçek mi göndersem..

Ben kardeslerine cok düskün bir ablayim, öyle ki saniye düsünmeden veririm canimi. Tabi ki bizde tartisiyoruz kavga ediyoruz. Ama ben hic büyütmem. Ama bide su var, sizin gecen konunuzda kardesiniz size s.... git demis. Bizim aramizda hic bu kadar saygisizlik olmadi.

Eger sen kendini daha iyi hissedeceksen cicek yolla ama icine birde mektup yaz. Kötü seyleri degilde bi abla olarak ona besledigin sefkati sevgiyi anlat. Belki onun icinde de birazcik vardir kardes sevgisi.

+1

s.git demesinden önce anneme arkamdan ablam o.. gibi giyiniyor demesi, ve yüzüme gülüp arkamdan beni şikayet etmeleri var.. ablamı adam et demeleri de var.. arkamdan yapıyor.. ve ona göre yine olsa yine yaparmış.. ben pislikmişim..
ben hiç kinci değilim.. özür dilese anında barışırım ama o öyle kinci ki.. asla gelmez asla.

O zaman sen nasil icinden geliyorsa öyle davran cicek yollamak isterim dersen yolla, ama mutlaka icine duygularini yazan bi mektupda yaz. Ama sen kendi tarafindan ona karsi hissettigin güzel duygulardan bahset. Ister okur ister okumaz ama sen yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…