- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
Veremiyorum.. Gecmisimi dusundugumde herseyim. Simdiyse yok.. Bosluk.. Hiclik.. Ayrim yapildigini gormek cok zor.bilmiyorum bunu kendi içinizde siz çözeceksiniz.
benim için yüzüne bakıp sevilmediğimi bilmek daha acı veriyordu. şimdi kendi kararımla görüşmemek benim için daha iyi
Neden annem sevmiyor beni?
Onu aradığımda bana efendim kızım demek yerine neden 'Söyle' diye açıyor telefonu?
Neden anne beni istemeye gelcekler senin evine gelsinler diye söylediğimde babanla yaşıyosun niye benim evime geliyorlar diye sordun?
Ben bir günlüğüne arkadaşlarımla şileye gittiğimde istanbula gelip benim geçmişte yaptığım hataları niye babanneme anlattında kız kardeşimi bodruma tatile gönderdin?
neden bana çirkinmişim gibi davranıp kardeşime benim doğal güzel kızım diye sevdin?
Neden ben evimin karşısında ki avm de arkadaşımla çay içiyorum ve eve 10 da geldim diye allah belanı versin sen bir köpeksin baban karı s.kiyor sende kendini s.ktirmeye gidiyorsun yazdın?
saçlarıma sinen şampuan kokusu hatrına çocuklarının saçlarını tarayan anneler varken sen neden bana kötü oldun?
sürekli aynı babansın babanın kızısın diye beni hor gördün neden?
belki benimde hatalarım olmuştur ama ben senden çok oldu sevgi görmeyeli..
beni neden kız kardeşimle düşman ettin anne?
insan arada özlüyor işte.. anne sevgisi istiyor..
aile istiyor..
yalnızım, kimsem yok..
zor tabi ki benim içinde öyleydiVeremiyorum.. Gecmisimi dusundugumde herseyim. Simdiyse yok.. Bosluk.. Hiclik.. Ayrim yapildigini gormek cok zor.
Eğer senin ona karşı olan evlatlık vazifenden vicdanin rahatsa üzme kendini harab etme inan bu hayatta yaşamaya değer başka şeyler çıkıcak karşınaNeden annem sevmiyor beni?
Onu aradığımda bana efendim kızım demek yerine neden 'Söyle' diye açıyor telefonu?
Neden anne beni istemeye gelcekler senin evine gelsinler diye söylediğimde babanla yaşıyosun niye benim evime geliyorlar diye sordun?
Ben bir günlüğüne arkadaşlarımla şileye gittiğimde istanbula gelip benim geçmişte yaptığım hataları niye babanneme anlattında kız kardeşimi bodruma tatile gönderdin?
neden bana çirkinmişim gibi davranıp kardeşime benim doğal güzel kızım diye sevdin?
Neden ben evimin karşısında ki avm de arkadaşımla çay içiyorum ve eve 10 da geldim diye allah belanı versin sen bir köpeksin baban karı s.kiyor sende kendini s.ktirmeye gidiyorsun yazdın?
saçlarıma sinen şampuan kokusu hatrına çocuklarının saçlarını tarayan anneler varken sen neden bana kötü oldun?
aile istiyor..
yalnızım, kimsem yok..
En ufak bi ornek vereyim. Dogum yaptim bir gece yanimda kalmadi, sebep su: ablam ozurlu babamla birakamazmis. Ki ozru agir degil, eli ayagi tutar.zor tabi ki benim içinde öyleydi
bende size bir örnek vereyim öyleyse:En ufak bi ornek vereyim. Dogum yaptim bir gece yanimda kalmadi, sebep su: ablam ozurlu babamla birakamazmis. Ki ozru agir degil, eli ayagi tutar.
Simdi ayni ablami bi ay babama birakip yurt disina gidecegini soyluyor. Buyuk ablami gormek icin.. Ben sustukca bunlari goruyorum. Yaralaniyorum..
En azindan babaniz iyi.. Ben o konuda hiiicc ornek vermiyim..bende size bir örnek vereyim öyleyse:
küçük bir örnek elbette..
iki yıldır doğum günümü sade bir mesajla geçiştiren annem iki yıldır benden bir yaş küçük kardeşim için istanbula gelip doğum günü partisi sürpirizi hazırlıyor.. bu yılda aynen öyle..
baban nasıl??En azindan babaniz iyi.. Ben o konuda hiiicc ornek vermiyim..
Neden para gönderiyorsunuz? Çok ihtiyacı yoksa veya siz göndermezseniz de geçinebiliyorsa göndermeyin hiç.. Bu seferde neden para göndermiyorsun vicdansızsın diye aşağılar gerçi ama ben olsam irtibatımı bile koparırdım veya bir sürelğine ilgilenmezdim en azından. Millet ölür çocuğu için şu kadına bak. İnanın sevginize ilginize değmez. Tamam anne belki ama adı anne. Annelikten nasibini almamışsa zorlamanın anlamı yok olan size oluyor. Sevginizi hakedenlere adayın. Siz bir evlat yetiştirin görsün annelik nasıl oluyormuş.hep kendime söz veriyorum annem gibi olmayacağım diye çünkü ben anneme ne kadar yaklaşmaya çalışsam bile o o kadar itti beni.. ben babama benziyorum diye beni sürekli aşağılıyor.. örneğin para gönderiyorum insan bi telefon açar kızım teşekkür ederim der dimi hayır o benim yüzüme bile bakmıyor .. ben hep kötü evlat oldum çünkü babam gibiyim onun gözünde..
daha dün beni aradı size telefon konuşmamızı aynen yazıyorum :Neden para gönderiyorsunuz? Çok ihtiyacı yoksa veya siz göndermezseniz de geçinebiliyorsa göndermeyin hiç.. Bu seferde neden para göndermiyorsun vicdansızsın diye aşağılar gerçi ama ben olsam irtibatımı bile koparırdım veya bir sürelğine ilgilenmezdim en azından. Millet ölür çocuğu için şu kadına bak. İnanın sevginize ilginize değmez. Tamam anne belki ama adı anne. Annelikten nasibini almamışsa zorlamanın anlamı yok olan size oluyor. Sevginizi hakedenlere adayın. Siz bir evlat yetiştirin görsün annelik nasıl oluyormuş.
daha dün beni aradı size telefon konuşmamızı aynen yazıyorum :
annem : merhaba tuğba hanım nasılsınız
ben : iyiyim siz nasılsınız
annem : iyiyim sizden bişey rica edicektim bana 300 tl lazım mermer yaptırcam
yani beni para için aradı özlediği için falan değil..
aglattın benı be canım of of annen var ama sana karsı soguk.belkıde babana benzıyorsun diye eger baban onun canını yaktıysa senden cıkarıyor bu cok kötü bir durum.bir anne bunu yapmamalııııNeden annem sevmiyor beni?
aile istiyor..
yalnızım, kimsem yok..
şimdi konuştuk whatsapptan..aglattın benı be canım of of annen var ama sana karsı soguk.belkıde babana benzıyorsun diye eger baban onun canını yaktıysa senden cıkarıyor bu cok kötü bir durum.bir anne bunu yapmamalıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?