anne neden beni sevmedin

Babana olan nefretini senden de çıkarıyor işte artık tipin mi benzer huyun mu bilmem ama kardeşin muhtemelen annene benzediği için onu senin önünde tutmuş
Babanla ayrıldıklarına göre yok karı marı bilmem ne demesine gerek var mı travmayı hala atlatamamış

bilmiyorum bunu kendi içinizde siz çözeceksiniz.
benim için yüzüne bakıp sevilmediğimi bilmek daha acı veriyordu. şimdi kendi kararımla görüşmemek benim için daha iyi
Veremiyorum.. Gecmisimi dusundugumde herseyim. Simdiyse yok.. Bosluk.. Hiclik.. Ayrim yapildigini gormek cok zor.

Hiç muhatap olma bırak kızıyla mutlu mesut yaşasın. Ben de dersimi aldım bu konuda ver görüşmüyorum artık ve daha iyi hissediyorum kendimi. Sürekli eleştirmesi, küçük görmesi çok canımı sıkıyordu. Ölmüş gibi de değil de, hiç yaşamamış, hiç tanımamışım gibi hareket ediyorum. aklıma getirmemeye çalışıyorum

Eğer senin ona karşı olan evlatlık vazifenden vicdanin rahatsa üzme kendini harab etme inan bu hayatta yaşamaya değer başka şeyler çıkıcak karşına

nefret ediyorum böyle yapan annelerden.ilerde ölürse doğal güzel kızı okusun fatihasını tabi kendi hayatından sıra gelirse.

zor tabi ki benim içinde öyleydi
En ufak bi ornek vereyim. Dogum yaptim bir gece yanimda kalmadi, sebep su: ablam ozurlu babamla birakamazmis. Ki ozru agir degil, eli ayagi tutar.
Simdi ayni ablami bi ay babama birakip yurt disina gidecegini soyluyor. Buyuk ablami gormek icin.. Ben sustukca bunlari goruyorum. Yaralaniyorum..

bende size bir örnek vereyim öyleyse:
küçük bir örnek elbette..
iki yıldır doğum günümü sade bir mesajla geçiştiren annem iki yıldır benden bir yaş küçük kardeşim için istanbula gelip doğum günü partisi sürpirizi hazırlıyor.. bu yılda aynen öyle..

Kim mutlu evini bırakıp gider..tüm bu sıkintılardan sonra babayı tercih eden bir kız evlat..birde bu pencereden bakalım..babaya fiziki olarak benzemesinden dolayı kızgınlıgının olabilecegini düşünmüyorum..annenize karşı biraz anlayıslı olun huyundan gidin derimm..Bu dünyada dönüşü olmayan ayrılıkların olduğunu unutmayalım..

En azindan babaniz iyi.. Ben o konuda hiiicc ornek vermiyim..

Neden para gönderiyorsunuz? Çok ihtiyacı yoksa veya siz göndermezseniz de geçinebiliyorsa göndermeyin hiç.. Bu seferde neden para göndermiyorsun vicdansızsın diye aşağılar gerçi ama ben olsam irtibatımı bile koparırdım veya bir sürelğine ilgilenmezdim en azından. Millet ölür çocuğu için şu kadına bak. İnanın sevginize ilginize değmez. Tamam anne belki ama adı anne. Annelikten nasibini almamışsa zorlamanın anlamı yok olan size oluyor. Sevginizi hakedenlere adayın. Siz bir evlat yetiştirin görsün annelik nasıl oluyormuş.

inanmıyacaksın ama senin konundan sonra annemin de bana sürekli "aynı babası gibi, babasının kızı" diyip durduğunu fark ettim. benimkiler boşanmış değil, ama her gün kavga gürültüler evin içinde. her gün bu lafı duyuyorum..

inan ben boşanmış olmalarını ve bu lafı her gün duymamayı tercih ederdim... yani aslında benden daha şanslısın.

çok üzgünüm... ben bu tavırları hak edecek bir şey yapmadım.

daha dün beni aradı size telefon konuşmamızı aynen yazıyorum :
annem : merhaba tuğba hanım nasılsınız
ben : iyiyim siz nasılsınız
annem : iyiyim sizden bişey rica edicektim bana 300 tl lazım mermer yaptırcam
yani beni para için aradı özlediği için falan değil..

Yollama sende, sende banada lazim x hanim, bende yakinda evlenicem, süpriz dogum günü yaptiginiz kizinizdan rica edin de kapat

aglattın benı be canım of of annen var ama sana karsı soguk.belkıde babana benzıyorsun diye eger baban onun canını yaktıysa senden cıkarıyor bu cok kötü bir durum.bir anne bunu yapmamalıııı

Evlat ayrımı mı yapıyor... Aklıma direk üveymisin acaba diye geldi bence bir araştır ya annende kötü hatıralar saklı seninle alakalı ya da üveysin aklıma başka bir şey gelmiyor ama bazı anneler ne yazık ki böyle... Umarım düzelir

aglattın benı be canım of of annen var ama sana karsı soguk.belkıde babana benzıyorsun diye eger baban onun canını yaktıysa senden cıkarıyor bu cok kötü bir durum.bir anne bunu yapmamalıııı
şimdi konuştuk whatsapptan..
3 kelime etti 2 si de
AYNI BABANSIN BABAN GİBİ BİYERE TAKILIP KALIYOSUN
AYNI BABAN GİBİSİN başka kelime bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…