- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi Asil asil asil
-
Hemen özelden mesaj yazarmisin canim adı ne doktor un bekliyorm
11 yašįnda bir oglum var .adetim 10 gün falan sûrûyordu çok kanamam oluyordu bu yûzden hap kullanmam gerekti sürekli kan degerlerim dûšük çîkıyordu halada tam dûzelmis deyil ama adetim 5 güne dûštü ve çok fazla olmuyorum. Ve ilk kez bòyle bir durum oldu test yaptim hamile deyilim ama korunmadan beraberlik oldugu icin suphede kaldim.7 yıl bir insan nasil korunur ya anlam veremiyorum hıçmi anne olmayı istemedin çok enteresan geldi bana
hiç sebep yok canım yaşım 43 ama dr dogal yollardan olur diyor , gecen sene hamıle kaldım boş gebelık çıktı alındı ,
tüp bebek bile yaptık olmadı , kısmetimizde yokmuş diyoruz , ama hiç olmayanlara yüreğim daha bir daralıyor.
Canim ne kadar denediginiz ,yasiniz vs de cok onemli .Ben Kaan Hoca'nin yorumlarina cok guveniyorum.Bize dogal yoldan olmasi icin bir engel yok demisti mailde.Afilim92 hasarımız 17 çıktı yani Kaan Aydos hiçbir engel yok dedi tekrar teste de gerek yok dedi morfoloji 1 tek başına bişe ifade etmez dedi biraz beklemelimiyim sence tüp mü yoksa
11 yašįnda bir oglum var .adetim 10 gün falan sûrûyordu çok kanamam oluyordu bu yûzden hap kullanmam gerekti sürekli kan degerlerim dûšük çîkıyordu halada tam dûzelmis deyil ama adetim 5 güne dûštü ve çok fazla olmuyorum. Ve ilk kez bòyle bir durum oldu test yaptim hamile deyilim ama korunmadan beraberlik oldugu icin suphede kaldim.
Tabi ki paylaşırım hatta arkadaş buradan yazsa keşkekızlar bizlede paylaşsanız dr adını memleketini , belki yakındır bizde gideriz
Bahçeci Umut Tüp bebek Merkezi. Doktor Cem çelik.kızlar bizlede paylaşsanız dr adını memleketini , belki yakındır bizde gideriz
Bahçeci Umut Tüp bebek Merkezi. Doktor Cem çelik.
İnşallah birilerine vesile olursun eşim şimdi başka bir doktora kafayı takmış bakalım hayırlısı olsun inşallahCem Çelik. İnstagram hesabına girin bakın. Hastenin sitesine girin.Hastaların yazdıklarına bakın.Ben Sürekli gidip hastanedeki defterdeki yazıları okuyorum. Hastaların kendi el yazısı hepsi teşekkür ediyor.Tabi ki Kul sadece vesile doğru yöntem doğru doktorda çok önemli.
Ben sigortadan rapor aldım. Normalde Fiyatı 3080 tl. Yumurta bekletme yaptık 900 tl. Embriyo dondurduk 1750 tl. Tesler felan yaptılar 1000 tl de onlar tuttu. İlaçlarda 1200 tuttu.kaça mal oluyor bu merkezde
Aminnn inşallah Rabbim herkesin dilegini gerçek yapar insallahhhh sizindeGozlerim doldu okurken , ne kadar icten yazmissiniz
Dua ettim sizin icin , insallah kabul olur , hayirlisi ile evladinizi alirsiniz kucaginiza
bize de öyle bir mail geldi canım hocaya gittik 1 yılı geçti çoktan bizim gittiğimizde hsarımız 17 çık tı ROS ve oksidatif stres de normal 3 test istemişti bizden herşey normal dedi sıkıntı yok dedi ister doğal bekleyin ister tüp size kalmış dedi..ben hocaya gitmeden 2 ay boyunca eşime kuru incir klomen emodex içirdim bir de hergün nar suyu içirdim 2 ay sonraya randevu vermişti bu sürede boş durmayalım dedik hasar vardı da ondan mı düştü bilmiyorumCanim ne kadar denediginiz ,yasiniz vs de cok onemli .Ben Kaan Hoca'nin yorumlarina cok guveniyorum.Bize dogal yoldan olmasi icin bir engel yok demisti mailde.
Sperm azlığı vardı, sayısı çok azdı. Biz mucize olarak görüyoruz çünkü hamile kaldığım ay yine çok azdı spermler. Rabbim isteyen herkese nasip etsim inşallah.Amin amin inşallah eşinin sorunu neydi demek ki o kadar kötu değil miş çok sevindim Allah bağışlasın.
Hiç umursamayin. Neler neler okudum gördüm ben. Asla olmaz diye birşey yokmBazı doktorlar öyle acımasız ki çat çat duvara söyler gibi söylüyorlar sizin asla çocuğunuz olmaz ne demek ya acımasızlar((
Evlatlik edinmeyi dusunmez misinizSelam arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum.yaklasik 1 saattir bebek cinsiyeti öğrenen çiftlerin videolarını izliyorum, öyle mutlulu oluyorlar ki insanlar☹ hamile olduğunu öğrenen kadınlar eşlerine hamile olduğunu söyleyen videoları var onları da izledim şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, hem kalbim hem beynim hem gözlerim ağlıyor 6.5 yıllık evliyim eşimin rahatsızlığından dolayı çocuğumuz Yok ve ben artık çok çok çok çok üzülüyorum kimseye belli etmedim yıllardır biri hamile ise duyunca tebrik ediyorum ama evime gelince yanlız kalınca hüngür hüngür ağlıyorum rabbim banada mutluluğu yaşat banada anne olma hissi ver artık başkalarının değil kendi evladımı sevmek istiyorum onun kokusunu bilmek istiyorum ona dokunmak istiyorum ben rüyalarımda anne olmaktan bıktım rüyalarımda kendimi hamile görmekten ve uyanınca bunun bir rüya olduğunu bilmek ve yıkılmak tan yoruldum görümcem hamile oldu günlerce ağladım,eltim hamile oldu günlerce ağladım komşum hamile oldu günlerce ağladım ama bu gözyaşları mi Allah tan başka kimse görmedi bilmedi eşim bana hep diyor ki sen çocuk istemiyorsun hiç görmedim istekli halbuki ben ona bir gün bile göstermedim gözyaşlarımi içimde kopan fırtınalari anne olmayı öyle çok istiyorum ki hayırlısı ile tabiki,dua istiyorum kızlar duanizda banada yer verin belki sizin amin demeniz sayesinde anne olurum. geçen gece rüyamda anne olmuştum öyle çok öyle çok seviyorum ki kızımı dünyada böyle bir sevgi yooookkk yavrumm anneeemmm diyorum öpüyorum nasıl güzel bir duygudur bu rüyada bile bu duyguyu hissediyorum acaba gerçekte nasıl Allah'ım dedim ve bu rüya yüzünden günlerce kendime gelemedim rabbim bana ve benim gibi olan herkese anne olmayı yaşat o anneliği bizde yaşayalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?