Anne olmak istiyorum

7 yıl bir insan nasil korunur ya anlam veremiyorum hıçmi anne olmayı istemedin çok enteresan geldi bana
11 yašįnda bir oglum var .adetim 10 gün falan sûrûyordu çok kanamam oluyordu bu yûzden hap kullanmam gerekti sürekli kan degerlerim dûšük çîkıyordu halada tam dûzelmis deyil ama adetim 5 güne dûštü ve çok fazla olmuyorum. Ve ilk kez bòyle bir durum oldu test yaptim hamile deyilim ama korunmadan beraberlik oldugu icin suphede kaldim.

hic olmayanlara ben de cok uzuluyorum. Bu konuyu aglayarak okudum.
Kuzenimin 7 sene olmadi. Psikolojisi harap olmustu artik.
Ben de 34 olucam.
Allahim aratmadan nasip etsin hepimize canim saglikla

Afilim92 hasarımız 17 çıktı yani Kaan Aydos hiçbir engel yok dedi tekrar teste de gerek yok dedi morfoloji 1 tek başına bişe ifade etmez dedi biraz beklemelimiyim sence tüp mü yoksa
Canim ne kadar denediginiz ,yasiniz vs de cok onemli .Ben Kaan Hoca'nin yorumlarina cok guveniyorum.Bize dogal yoldan olmasi icin bir engel yok demisti mailde.

Cem Çelik. İnstagram hesabına girin bakın. Hastenin sitesine girin.Hastaların yazdıklarına bakın.Ben Sürekli gidip hastanedeki defterdeki yazıları okuyorum. Hastaların kendi el yazısı hepsi teşekkür ediyor.Tabi ki Kul sadece vesile doğru yöntem doğru doktorda çok önemli.

İnşallah birilerine vesile olursun eşim şimdi başka bir doktora kafayı takmış bakalım hayırlısı olsun inşallah

Reactions: gve
Gozlerim doldu okurken , ne kadar icten yazmissiniz

Dua ettim sizin icin , insallah kabul olur , hayirlisi ile evladinizi alirsiniz kucaginiza

Canim ne kadar denediginiz ,yasiniz vs de cok onemli .Ben Kaan Hoca'nin yorumlarina cok guveniyorum.Bize dogal yoldan olmasi icin bir engel yok demisti mailde.
bize de öyle bir mail geldi canım hocaya gittik 1 yılı geçti çoktan bizim gittiğimizde hsarımız 17 çık tı ROS ve oksidatif stres de normal 3 test istemişti bizden herşey normal dedi sıkıntı yok dedi ister doğal bekleyin ister tüp size kalmış dedi..ben hocaya gitmeden 2 ay boyunca eşime kuru incir klomen emodex içirdim bir de hergün nar suyu içirdim 2 ay sonraya randevu vermişti bu sürede boş durmayalım dedik hasar vardı da ondan mı düştü bilmiyorum

Amin amin inşallah eşinin sorunu neydi demek ki o kadar kötu değil miş çok sevindim Allah bağışlasın.
Sperm azlığı vardı, sayısı çok azdı. Biz mucize olarak görüyoruz çünkü hamile kaldığım ay yine çok azdı spermler. Rabbim isteyen herkese nasip etsim inşallah.

Kuzenim kaliteli sperm bulunamamasi sebebiyle 17 yil basarisiz tup bebek tedavilerinden gecti. 17 yilin sonunda mikro tese sperm bulunarak ikizlerini kucagina aldi. Olacaksa oluyor, sadece bir zamani var. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ilk bebegimi kaybettim. 2. Kez hamileyim. Hamile kalmadan once hic cocuk arzum yoktu ama ilk bebegimi kaybettikten sonra büyük bir bosluk oluştu yüreğimde. Meğer ne cok hazirlamisim kendimi. Ben de hic kucagima alamamaktan deli gibi korkuyorum. Allah bana, size, tum isteyenlere saglikli evlatlar nasip etsin.

Evlatlik edinmeyi dusunmez misiniz

Oturup üzülüp ağlamayın.kalkın ve harekete geçin. Mesela 1 doktorla yetinmeyin.birçok dr a gidin hatta en iyi profları araştirip paralar biriktirip özellere gidin.şans özel ve kaliteli hastanelerde çok daha yüksek.ha 7 yil boyunca ugrastik zaten olmadı diyorsanızda çocuk esirgeme kurumuna bebek için şimdiden yazılın sıra geç gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…