- 14 Mart 2017
- 174
- 231
- 103
- 44
- Konu Sahibi Asil asil asil
-
Hastalığı nedir azosperm miÇok zor olduğunu söyledi doktorları Allah büyük elbette bizi mükâfatı ile müjdeler diye bekliyorum
Anlatmama gerek yok aslında eminim ki hemen hemen aynı şeyi yaşamışızdir.Kuzenım anlatmıştı.tüp bebek tedavisi gören evli çift yumurta toplama sırasında eşindende sperm alınacaktı hiç sperm bulunamamış. Kadının yumurtalarıda çöp olmuş ağlayarak eve gitmişler. Kadın sonra eşine bişeyler yedirip içiriyo kendiliğinden hamıle kalıyo. Rabbim ol desin yeterki. Araştırmalarını yapın sperm sorunu için. Bu arada benımde 5buçuk yıl olmadı 1 aşılama 1 başarısız tüp bebek. 2.tüp bebekte şuan 2 aylık hamıleyim. Eşiminde benımde hiç bi sorunu yoktu ama olmadı. Sizi çok iyi anlıyorum benden sonra evlenenler 2.ci çocuğu yaptı. Ablam 3. Ye hamıle kalmıştı istemediği halde. Tebrık bıle edememiştim. Diğer ablamda aynı şekil nasıl dicem kardesime once o hamıle kalsaydı demiştı. İçim yanıyodu. Yazarken bıle yaşadıklarım aklıma geldiçok şey yaşadım,çok şey duydum.. yaşamayan anlayamaz bilemez.dualarımda olucaksınız. Rabbim büyük tez vakitte size hayırlı haberler almayı nasıp etsin İNŞAALLAH
Nohut kürü yapıyoruz saraç oğlu ısrarla nohut kürü öneriyor bakalım inşallahBen Bebek emziriyorum yeni Doğum yaptım. Bebeğimi emzirirken size dua edeceğim inşallah isteğinize kavuşursunuz.
Bu arada saraçoğlunun bu konularda kürleri var çok başarılı. Bitkisel anlamda bunları denediniz mi eşinizde ?
Evet azosiperm hastasıHastalığı nedir azosperm mi
Çok sağ ol canım dualarına kattığın için Allah razı olsunBen Bebek emziriyorum yeni Doğum yaptım. Bebeğimi emzirirken size dua edeceğim inşallah isteğinize kavuşursunuz.
Bu arada saraçoğlunun bu konularda kürleri var çok başarılı. Bitkisel anlamda bunları denediniz mi eşinizde ?
Noğut çok iyi evet. Bi arkadaşta yapmıştı doktor bıle şaşırmış baya işe yaramıştı.Nohut kürü yapıyoruz saraç oğlu ısrarla nohut kürü öneriyor bakalım inşallah
Yazdığın herşeyi denedik canım işte her bünye aynı olmuyor.size iyi gelen bitkiler bize iyi gelmiyo valla çok tuhaf değisik bir durum işteBende 4 yıl bekledim ilk kızımı.kayıplarım da oldu. çok çok zordu gerçekten. O beklemeyi çaresizliği kelimelerle ifade etmek benim açımdan pek mümkün değil. O süreçlerde ben çok araştırmıştım.kabak çekirdeğinin ve ginsang içeren vitaminlerin çok faydası olduğunu okudum.daha sonra bunları başkalarına da tavsiye ettim.belki şans belki de gerçekten işe yaradılar bilmiyorum.aklıma geldi ve paylaşmak istedim.bunları özellikle erkeğin tüketmesi lazım.çok basit şeyler ama denenebilir bence.
en kısa zamanda yavrunu kucağına almanı yürekten diliyorum.
İnşallah bizdede işe yarar canimNoğut çok iyi evet. Bi arkadaşta yapmıştı doktor bıle şaşırmış baya işe yaramıştı.
İnşallah canım rabbimin izniyleİnşallah bizdede işe yarar canim
İnşallah bizdede işe yarar canim
Eşim 5 yıl önce amaliyat oldu sperm arandı malesef bulunmadı bende şimdi amaliyat olmasına izin vermiyorum 1 tane sağlam sperm çıkışı olana kadar amaliyat olmasini istemiyorum çünkü ne kadar amaliyat olursa o kadar şansımız daha çok azalıyor ki şimdiki aklım olsa ilk amaliyatina bile izin vermezdim çok pişmanım bu konudaTövbe Estagfurullah bunu bi doktor nasıl söyleyebilir ya. Tabiki eşiniz sinirlenir onun olmıyacak sonuçta çocuk. Allah yardımcınız olsun. Ama dediğim gibi eşinizde sorun varsa tedavi yollarını deneyin Varikosel ameliyatı olup çocuğu olan çok anne var topikte bir araştırın isterseniz.
Benim yakın akrabam da öyle oldu tüpleri baglatti bir kaç yıl sonra hamile olduğunu görünce herkes büyük bir şaşkınlık içinde kaldı Allah işte rabbim isterse olurBugün bir konuda tüplerini bağlatan bir kadının hamile kaldığını okudum. Allah isterse her şey olur. Duanı eksik etme.
Benim yakın akrabam da öyle oldu tüpleri baglatti bir kaç yıl sonra hamile olduğunu görünce herkes büyük bir şaşkınlık içinde kaldı Allah işte rabbim isterse olur
Önümüzdeki ay Ankara ya gidecek eşim size haber vereyim hep birlikte dua edelim 1 tane sağlam sperm çıkışı olsun başka bir şey istemiyorumEvet o ne derse o olur. O yüzden hiç canını sıkma Allah’a sığın ve duanı eksik etme.
Önümüzdeki ay Ankara ya gidecek eşim size haber vereyim hep birlikte dua edelim 1 tane sağlam sperm çıkışı olsun başka bir şey istemiyorum((
İnank dünden beri burda sizlerle paylaşmak o kadar iyi geldi ki bana kendimi daha güçlü daha herşeye olumlu bakar oldum.ne güzel örnekler var tam olmaz denince olmuş tam pes etmiş hamile kalmış ne büyük moral oldu bana anlatamam.cevremde kimse ile bu konuyu konuşmadigim için böyle şeyler olduğunu bile bilmiyordum şimdi biliyorum ve daha çok umudum var artıkOlsun sen umudunu kaybetme. Bu sperm denen şey yanlış hatırlamıyorsam 72 günde oluşuyormuş.Yine de yedir içir faydası olacağını düşündüğüm herşeyi.Kendini de mümkün olduğunca az yıprat.İnsan o süreçte olumsuz düşüncelerin önüne geçemiyor.ben yoga da yapmıştım pozitif düşünebilmek için .
Eminim sen de duymuşsundur olmaz denipte arka arkaya hamile kalan insanları.ben çok duydum birebir dinledim.bu yüzden umudunu kaybetme.
Bir de bu Benin fikrim ama senin duygularını anlayabilecek birisiyle içindekileri paylaşsan biraz rahatlayıp,destek görünce mücadele etmek ve umut etmekte kolaylaşabilir sanki.
Ayy ayy ayy kafayı yerim galiba o zaman :)))Dua ederiz elbette. Başka bir şey niye istemiyorsun. o spermden bebek olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?