Anne olmak istiyorum

Bende 4 yıl bekledim ilk kızımı.kayıplarım da oldu. çok çok zordu gerçekten. O beklemeyi çaresizliği kelimelerle ifade etmek benim açımdan pek mümkün değil. O süreçlerde ben çok araştırmıştım.kabak çekirdeğinin ve ginsang içeren vitaminlerin çok faydası olduğunu okudum.daha sonra bunları başkalarına da tavsiye ettim.belki şans belki de gerçekten işe yaradılar bilmiyorum.aklıma geldi ve paylaşmak istedim.bunları özellikle erkeğin tüketmesi lazım.çok basit şeyler ama denenebilir bence.
en kısa zamanda yavrunu kucağına almanı yürekten diliyorum.

Anlatmama gerek yok aslında eminim ki hemen hemen aynı şeyi yaşamışızdir.

Nohut kürü yapıyoruz saraç oğlu ısrarla nohut kürü öneriyor bakalım inşallah

Çok sağ ol canım dualarına kattığın için Allah razı olsun

Yazdığın herşeyi denedik canım işte her bünye aynı olmuyor.size iyi gelen bitkiler bize iyi gelmiyo valla çok tuhaf değisik bir durum işte

Eşim 5 yıl önce amaliyat oldu sperm arandı malesef bulunmadı bende şimdi amaliyat olmasına izin vermiyorum 1 tane sağlam sperm çıkışı olana kadar amaliyat olmasini istemiyorum çünkü ne kadar amaliyat olursa o kadar şansımız daha çok azalıyor ki şimdiki aklım olsa ilk amaliyatina bile izin vermezdim çok pişmanım bu konuda((

Olsun sen umudunu kaybetme. Bu sperm denen şey yanlış hatırlamıyorsam 72 günde oluşuyormuş.Yine de yedir içir faydası olacağını düşündüğüm herşeyi.Kendini de mümkün olduğunca az yıprat.İnsan o süreçte olumsuz düşüncelerin önüne geçemiyor.ben yoga da yapmıştım pozitif düşünebilmek için .
Eminim sen de duymuşsundur olmaz denipte arka arkaya hamile kalan insanları.ben çok duydum birebir dinledim.bu yüzden umudunu kaybetme.
Bir de bu Benin fikrim ama senin duygularını anlayabilecek birisiyle içindekileri paylaşsan biraz rahatlayıp,destek görünce mücadele etmek ve umut etmekte kolaylaşabilir sanki.

İnank dünden beri burda sizlerle paylaşmak o kadar iyi geldi ki bana kendimi daha güçlü daha herşeye olumlu bakar oldum.ne güzel örnekler var tam olmaz denince olmuş tam pes etmiş hamile kalmış ne büyük moral oldu bana anlatamam.cevremde kimse ile bu konuyu konuşmadigim için böyle şeyler olduğunu bile bilmiyordum şimdi biliyorum ve daha çok umudum var artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…