- 25 Nisan 2018
- 126
- 187
- 18
- 35
- Konu Sahibi Asil asil asil
-
Keşke bizde olsa da az olsa direk tüp Bebek yapacaz ama maalesef sıfır spermSperm azlığı vardı, sayısı çok azdı. Biz mucize olarak görüyoruz çünkü hamile kaldığım ay yine çok azdı spermler. Rabbim isteyen herkese nasip etsim inşallah.
Son açtığım konulr arasında bir kür var söyleyeyim dedim uygulayıp uygulamamak size kalmış, deneyenlerin evlat sahibi olduğunu duydum.Arkadaşlar bize çocuk esirgeme kurumu çocuk vermiyor koruyucu aile olarak bile vermiyor yaşımız sigirtamiz kirada olmamız nedeniyle vermiyorlar.esim tedaviye devam ediyor şimdi yeni bir doktora gidecek onun için birikim yapıyoruz sizleri haberdar edecem.tedaviyi ve duayı hic bırakmadık çok ısrarcı da degiliz sabırla bekliyoruz .illa olsun bugün olsun demiyoruz elbette zamanı var.biz sürekli doktor hastane değiştiriyoruz umut veren doktor hastane ariyoruz .bu arada bitkilere dualara devam ediyoruz bakalım nasip olur inşallah
Selam arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum.yaklasik 1 saattir bebek cinsiyeti öğrenen çiftlerin videolarını izliyorum, öyle mutlulu oluyorlar ki insanlar☹ hamile olduğunu öğrenen kadınlar eşlerine hamile olduğunu söyleyen videoları var onları da izledim şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, hem kalbim hem beynim hem gözlerim ağlıyor 6.5 yıllık evliyim eşimin rahatsızlığından dolayı çocuğumuz Yok ve ben artık çok çok çok çok üzülüyorum kimseye belli etmedim yıllardır biri hamile ise duyunca tebrik ediyorum ama evime gelince yanlız kalınca hüngür hüngür ağlıyorum rabbim banada mutluluğu yaşat banada anne olma hissi ver artık başkalarının değil kendi evladımı sevmek istiyorum onun kokusunu bilmek istiyorum ona dokunmak istiyorum ben rüyalarımda anne olmaktan bıktım rüyalarımda kendimi hamile görmekten ve uyanınca bunun bir rüya olduğunu bilmek ve yıkılmak tan yoruldum görümcem hamile oldu günlerce ağladım,eltim hamile oldu günlerce ağladım komşum hamile oldu günlerce ağladım ama bu gözyaşları mi Allah tan başka kimse görmedi bilmedi eşim bana hep diyor ki sen çocuk istemiyorsun hiç görmedim istekli halbuki ben ona bir gün bile göstermedim gözyaşlarımi içimde kopan fırtınalari anne olmayı öyle çok istiyorum ki hayırlısı ile tabiki,dua istiyorum kızlar duanizda banada yer verin belki sizin amin demeniz sayesinde anne olurum. geçen gece rüyamda anne olmuştum öyle çok öyle çok seviyorum ki kızımı dünyada böyle bir sevgi yooookkk yavrumm anneeemmm diyorum öpüyorum nasıl güzel bir duygudur bu rüyada bile bu duyguyu hissediyorum acaba gerçekte nasıl Allah'ım dedim ve bu rüya yüzünden günlerce kendime gelemedim rabbim bana ve benim gibi olan herkese anne olmayı yaşat o anneliği bizde yaşayalım inşallah
Nerde anlamadım pek bilmiyorum bu sayfalari yardımcı olursanız sevinirimSon açtığım konulr arasında bir kür var söyleyeyim dedim uygulayıp uygulamamak size kalmış, deneyenlerin evlat sahibi olduğunu duydum.
Amin canım inşallah sizinde mi olmuyorCanım allah en kısa zamanda tüm çocuk hasreti ile yanan bizlere evlatlar nasip etsin artık dayanılması o kadar zor geliyor ki rabbimin imtihanı ne kadar zormuş
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hamile-kalmak-icin-yumurta-kuru.1069707/Nerde anlamadım pek bilmiyorum bu sayfalari yardımcı olursanız sevinirim
Bize bir doktor kibrisi tavsiye etti tabi başka bir şart la başka bir adamın spermi olacak dedi ve eşim çok sinirlendi biz Kendi cocugumuz olsun istiyoruz . tedavi olmak istiyoruz doktorlara göre herşey çok basit gibi akıl veriyor.o verdiği akıl yüzünden kaç gün kendimize gelemedik diyorum ya zor günler geçiriyoruzAllah ım tez zaman da yüzünü güldürsün inşallah. Hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Rabbimden hiç ümidini kaybetme tedavisi varsa eşin tedavi olsun aşılama tüp bebek denediniz mi imkanınız var mı bilmiyorum. Bir akrabamız bir sürü tedavi sürecine rağmen olmamıştı kıbrısa gittiler tüp bebek yaptılar ikiz bebekleri oldu bir kız bir erkek. Allah ım sana da nasip etsin inşallah
Hiç daha önce görmedim bu kürü denemek lazım teşekkür ederim
Amin inşallah canım sağ olİnşallah olur sizin de bebeğiniz. Hayırlısıyla versin Allahım.
Kuzenım anlatmıştı.tüp bebek tedavisi gören evli çift yumurta toplama sırasında eşindende sperm alınacaktı hiç sperm bulunamamış. Kadının yumurtalarıda çöp olmuş ağlayarak eve gitmişler. Kadın sonra eşine bişeyler yedirip içiriyo kendiliğinden hamıle kalıyo. Rabbim ol desin yeterki. Araştırmalarını yapın sperm sorunu için. Bu arada benımde 5buçuk yıl olmadı 1 aşılama 1 başarısız tüp bebek. 2.tüp bebekte şuan 2 aylık hamıleyim. Eşiminde benımde hiç bi sorunu yoktu ama olmadı. Sizi çok iyi anlıyorum benden sonra evlenenler 2.ci çocuğu yaptı. Ablam 3. Ye hamıle kalmıştı istemediği halde. Tebrık bıle edememiştim. Diğer ablamda aynı şekil nasıl dicem kardesime once o hamıle kalsaydı demiştı. İçim yanıyodu. Yazarken bıle yaşadıklarım aklıma geldiDenedik olmadı sperm bulunamadi sıfır sperm
Tövbe Estagfurullah bunu bi doktor nasıl söyleyebilir ya. Tabiki eşiniz sinirlenir onun olmıyacak sonuçta çocuk. Allah yardımcınız olsun. Ama dediğim gibi eşinizde sorun varsa tedavi yollarını deneyin Varikosel ameliyatı olup çocuğu olan çok anne var topikte bir araştırın isterseniz.Bize bir doktor kibrisi tavsiye etti tabi başka bir şart la başka bir adamın spermi olacak dedi ve eşim çok sinirlendi biz Kendi cocugumuz olsun istiyoruz . tedavi olmak istiyoruz doktorlara göre herşey çok basit gibi akıl veriyor.o verdiği akıl yüzünden kaç gün kendimize gelemedik diyorum ya zor günler geçiriyoruz((
Benımde doktorum cem çelik. Keşke ilk tedavılerımdede cem beye gitseydim. Cem beyde ilk denemede hamıle kaldımBahçeci Umut Tüp bebek Merkezi. Doktor Cem çelik.
Denemenizi isterim dualarım sizinle içime dokundu cünleleriniz üzmeyin kendinizi nolurHiç daha önce görmedim bu kürü denemek lazım teşekkür ederim
Ben Bebek emziriyorum yeni Doğum yaptım. Bebeğimi emzirirken size dua edeceğim inşallah isteğinize kavuşursunuz.Bazen emzirdiğimi görüyorum yaaaa böyle bir his yok rabbim sana da evlat versin artık o rüyalar gerçek olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?