ANNE OLMAK İSTİYORUM...

MERHABA HANIMLAR BEN DE 14 AYDIR EVLİYİM 1 YILDIR OLMUYOR..BEN KLOMEN DİYE İLAÇLA TEDAVİYE BAŞLADIIMM..

evet en kısa zamanda gitmem lazım ben de cok korkuyorum bu ay hala regl olmadm onu bekliyrm 2 gün gecti ama artk düşünmekten strsdendir diye düşünyorum.

evet en kısa zamanda gitmem lazım ben de cok korkuyorum bu ay hala regl olmadm onu bekliyrm 2 gün gecti ama artk düşünmekten strsdendir diye düşünyorum.
Inşallah hamilesindir canım. Insallah. Ama degilsen mutlaka git. Belki ufacik bir sorundur. Hemen kalirsin. Ben arkadasiminda bir sene olmadi bir ay yumurta guclendirici ilac.kullandi hemen oldu. Umarim hamilesindir de gerek kalmaz bunlara.

anne olmaya karar verdiyseniz eğer folik asite başlamalısınız kızlar. Ben 4 aylık evliyim çocuk yapmaya karar verdik ağustosta eylül de güzel haberi aldım havalara uçtuk. Fazla sürmedi tabi 2 hafta sonra 5 haftalıkken düşük yaptım. Bir adet gördüm bitti. Şuan tekrar çalışmalara başladık ve bir yandan da ovulasyon testi kullanıyorum. Yumurtlama günlerini hesaplamak için. Bu arada drum bana eşin içine boşaldıktan sonra bacaklarını kapatıp soluna yarım saat yat demişti. İlk denemede hep böyle yapmıştım. Amuda falan kalkmıyordum yani :)

Inşallah hamilesindir canım. Insallah. Ama degilsen mutlaka git. Belki ufacik bir sorundur. Hemen kalirsin. Ben arkadasiminda bir sene olmadi bir ay yumurta guclendirici ilac.kullandi hemen oldu. Umarim hamilesindir de gerek kalmaz bunlara.
inşallh çok sagolasın ınş senin de tüp bebek tedavn güzel sonuclanır ben yumurtalama günümü takip edemiyorm adetim biraz düzensiz oluyo son zamanlarda telefonuma bi program yükledim yumurtalama takvimi adt oldugum günü yzdm ve bi tarh verdi onu uyguladm acaba işe yaramı o progam

Ovulasyon testi en gecerli sonucu verir.adetlerun duzensizse.

Ben çok kararsızım bebek konusunda. Korunmuyoruz aslında ama doktora falan da gitmedik öyle özel bir çabamız yok. 4-5 ay olmuştur herhalde korunmayı bırakalı. Bir yandan çok istiyorum hamile kadın görünce içim gidiyor blogları falan geziyorum hep. Ama bir yandan da korkuyorum hayatım tamamen değişeceği için. Aylardır kilo vermeye uğraşıyorum spor yapıyorum falan vücudum tam istediğim gibi olmaya çok yaklaştı. Kiloluyken daha çok istiyordum sanki çünkü vücudumun bozulması gibi bir korkum yoktu. Şimdi hamilelikte kilo almak falan değil de emzirme sebebiyle diyet falan yapamayıp kendimi salarak ya da mecburiyetten süt olsun diye daha da daha da kilo alabileceğim geliyor aklıma. Kuzenim aynı şeyi yaşadı çünkü hamileliklerinde çok çok az kilo aldı sonra emzirirken 9 aylık hamilelik kilosunun bile çok üstüne çıktı hep. Şimdi de işte tam evlilik öncesi kıyafetlerime girmeye başladım diye korkuyorum bozulmasından.
Ama vücudum bozulur aman diye çocuk doğurmayı istemeyecek de değilim tabi de bir korku yani sadece. Bunun dışında iki seneyi geçti evliliğimiz, hiç bir sorunumuz yok. İşyerim rahat haftada 3 gün işe gitmem yetiyor, mesai saatim yok. Eşim de evden çalışıyor. Maddi hiç sıkıntımız yok, bebeğim için istediğim şeyleri alabilirim yani en azından içimde kalmaz, kısmam gerekmez. Yani şartlar çok uygun aslında bebek için. Tek eksiğimiz o gibi bir şey.
Bir yandan da işte korunmadığımız halde olmuyor ya kaç aydır, her ne kadar önemli günlerin hepsinde birlikte olmak falan gibi özellikle birşeyler yapmasak da, korkuyorum işte acaba bir sorun mu var diye. Doktora da gidemiyorum hiç gitmem normalde de çok çok önemli bir şey olmasa. Gitsem ne diyeceğimi nereye gideceğimi bile bilmem şimdi.
Bir yandan şimdiye kadar kilo verince şunu bunu yapıcam gezicem diye hayal kurdum daha yapacak çok şeylerim var acelesi yok diye düşünüyorum. Bir yandan da bebek kıyafetlerine bakıyorum işte netten.

Doğru zamanda hayırlısı ise olsun. Ben her zaman bunu derim.
Şu an olmuyorsa senin bilmediğin bir nimettir belki. bir nedeni vardır bence.
Zamanı gelince hiç bir şey engel olamaz.

arkadaşlar ya bu beyaz akıntı hakkında bilginiz varmı adtm bugun 3 gün geçti ve beyaz akıntım var çok merk edyrm hafif hafif de adet olckmısm gibi bel agrim var

Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah. 12 ci ayda hamile kaldım 12 ay bekledim her ay Ağladım. Sonuç 9 gün sonra 1 yaşına girecek ikizlerim var. Vakti geldiğinde size meleğimizi gönderecek Rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…