ANNE OLMAK İSTİYORUM...

Gerçekten zor Rabbim sabir ve en Lisa zamanda bir bebiş versin inşallah size ve isteyenlere. Ben 8 aya sabirsizlaniyorum senelerce beklemek gerçekten yüce Rabbimin imtihani. İnşallah o imtihani geçmeyi ve müjdeli habere en kisa zamanda ulasmayi nasip etsin güzel Allahım

Bu kadar mental olarak yorup kafanizi yogunlasirsaniz,gece gunduz bebek bebek derseniz,bebek forumlarina girip surekli biseyler okursaniz olmaz..Biraz rahat olup akisina birakmak lazim.Iste ozaman oluyor.Benim yegenim bu sekilde oldu.4 sene tedavi gorduler.Baska hicbir konumuz yoktu bebek disinda.En son vazgectiler 4 5 ay sonra hamile kaldi yengem.Bence dusunmemeyr calisin.Bu isin en buyuk dusmani stres bilesiniz.

Çok haklısın canım ya onu başarabilsem çok süper olacak zaten ona inanıyorum gerçekten. Kafamı dağıtmalıyım.bazen diyorum bekar gibi düşün kendini. Hayatın akışına Burak. Sanki böyle istememişsinde bebek gelivermiş beklemediğin bi anda. Şaşır sevin ama stresten uzak dur. Başka şeylerle ilgilenen. Hatta başka yerlere git esinle sitressiz bir ortam mesela tadini cikar bi bakmissin beklemediğin bi anda hamilesin. Hiç konuşma konusunu bile açma ne kendini nede eşini boş yere germe ne gerek var diyorum. Ama yapamiyorum :))))

Amin canim bayramin hurmetine kabul olsun dualarimiz

Cok haklisin ben aynen dedigin gibiyim bebekten baska konum yok bende artik kafamdan silip atmak akisina birakmak istiyorum lakin olmuo

Kizlaaarrrr ne yapiosunuz bayram nasil geciyo uzaklasalim artik stresli dusuncelerden. Güzel şeylerden bahsedelim. Kafamizdan silip atalim (biri bebekmi dedi =] gibi mesela. Sonrada Allahin izniyle mujdeleri verelim sirayla...

Benden sana tavsiye.doktora gir.bende bir yil bekledim.ama simdi cok pismanim beklediyim icin.bir problem varki olmuyor.bir an once problemi bulup tedavi olmanizi tavsiye ediyorum..

canım ablam da tam 8. ayında hamile kaldı çok şükür..
doktora kendi de eşi de gitti çok kez.. ve bi engeliniz yok dendi hep..
ama nasip 8. aya imiş..
-kısmetimizde varsa olur artık düşünmeyelim demeye başladıklarında oldu- :)
inşallah sen de tez vakitte bebeğini kucağına alırsın..
sevgiler..

Teşekkürler tatlım inşallah

merhaba arkadaşlar bende sizdenimanne olmak için yanıp tutuşuyorm.

Ben de bir sene her ay bekledim umutla. Ama olmadı. Tam bir sene dolunca Ankaraya gittim baskent hastanesine. Hsg cekildi. Tuplerin ikisi de tikali cikti. Simdi.tup bebek tedavisine basladik
Allah hepimize saglikli.evlatlar.nasip etsin.

Ben de bir sene her ay bekledim umutla. Ama olmadı. Tam bir sene dolunca Ankaraya gittim baskent hastanesine. Hsg cekildi. Tuplerin ikisi de tikali cikti. Simdi.tup bebek tedavisine basladik
Allah hepimize saglikli.evlatlar.nasip etsin.
amin inşallah bende 1 senelik evliyim ve bir senedr istiyrz ama nasip olmadı henüz Rabbi herkese nasip eder inşallh ben henüz hiç doktora felan gitmedm

amin inşallah bende 1 senelik evliyim ve bir senedr istiyrz ama nasip olmadı henüz Rabbi herkese nasip eder inşallh ben henüz hiç doktora felan gitmedm
Bence git. Bana hep bir sene normal dediler. Aslında normal ama benim içimde hep sıkıntı vardi. Bir sorun olduğunu hissettim sanki. 6 ayda başladim gitmeye. Doktor bana yumurtlama icin ilaclar verdi 3 ay ama olmadi. Son llarak Ankaraya gelme kararı aldık. Burda sıkıntı ortaya çıktı. Ameliyat vakit kaybı olur diye hemen tüp bebek düsündüm. Cunku yaşım 28.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…