anne sütü artırmak için bişey soracam?

Busra-drnk

Ailem; M & E... siz hep iyi olun..
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
385
6.363
68
31
Kızlar merak ettiğim şey bu Malt dediğimiz şey varya.. acaba diyorum bu normal islenmemis arpayi kullansam fayda olurmu?

Kullan diorsaniz nasıl kullancam yani kaynatcam mi ?

Bi akıl lütfen?

Bence öyle zahmetlere girmeyin hiç. Tadınında pek hoş olacağını sanmıyorum. Humana still alın illa ek bir şey kullanacaksanız. Onun dışında bol bol su için, emzirin, dinlenin. Doktorum bu 3ünğ yapmazsan mucize bekleme demişti, gayet net.

Aynı şey olmaz sanırım. Bir de ben içmiştim bi fark göremedim. Sütü arttırmanın en iyi yolu bol emzirmek bol su içmek ve dinlenebilmek.
Haklısınız da aslında eczanelerde satılıyorya çayı. Iste diyorum saf arpa olurmuki :) demekki olmaz.. sadece merakimdan soruyorum. Hayirlisi ile kuzularimiz çok çok emsin doysun. Ins

Bence öyle zahmetlere girmeyin hiç. Tadınında pek hoş olacağını sanmıyorum. Humana still alın illa ek bir şey kullanacaksanız. Onun dışında bol bol su için, emzirin, dinlenin. Doktorum bu 3ünğ yapmazsan mucize bekleme demişti, gayet net.
Haklısınız ya. Bende merak etmistim ama gerçekten iyi olmuş olsaydı deniycektum :) humana stil iyi iş cikariyormu ki?

Humana stili ben aldım içiyorum su an Ama cok bı faydasını görmedim bılmıyorum ama bende etki etmemiştir belki

Haklısınız da aslında eczanelerde satılıyorya çayı. Iste diyorum saf arpa olurmuki :) demekki olmaz.. sadece merakimdan soruyorum. Hayirlisi ile kuzularimiz çok çok emsin doysun. Ins
Zannetmiyorum malesef olmaz gibi:) benim kuzu büyüdü 2bucuk yaşında kestik emzirmeyi. Doğru emzirdiğin müddetçe süt yeter hiç dert etme. Emzirir emzirirdim bitmezdi bi yandan ince bi sızıyla süt kaynardı anlarsın sende olduğunda. Tek taraf bile yeter bi bebeğe. Rezene falan iç arada, internetten kaynar tarifi bak istersen, en önemlisi de su iç bol bol. :)

Malt'a gelene kadar süt için o kadar çok gıda var ki..
Ben böyle şeylerin pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum. Her yıl bişeyler moda oluyor...
En başta su, sütünüzü en çok arttıracak olan şeydir.. Benim bildiklerim ve kesin sonuç aldıklarım: bulgur, irmik, kestane..
Siz de az çok biliyorsunuzdur zaten hepsini yazmadım ama bu 3'ü bende müthiş süt yapıyordu:super: :emir_bebek:

Emziriyorum bende 4 litreye yakin su iciyorum vakit buldukca uyuyorum sutumde yeterli ekstra bir yiyecek icecek vs. Gerek duymuyorum bence onemli olan bunlar. Bebegi daha sıkta emzirebilrsiniz nekadar emerse vucut daha cok uretiyor arz talep meselesi :)

Haklısınız ya. Bende merak etmistim ama gerçekten iyi olmuş olsaydı deniycektum :) humana stil iyi iş cikariyormu ki?
Ben çok olumlu yorumunu duydum. Halam kullanmıştı oda güzel sonuç aldı. Ben içemedim ama. Bi şeyi sürekli kullanabilme alışkanlığım yok maalesef. Yinede hiçbir şey yiyip içmeme rağmen sütüm iyiydi.

Back
X