anne sütü artırmak için bişey soracam?

Ben bakmıştım bir ara, sindirim sistemini vs de düzenliyormuş. Su da haşlayıp suyunu içer, posasını da yemeklere katarsınız diyordu. Sütü arttırır vs yazmışlar ama kendim denemedim. Bir ara maltana içiyordum, işe yarıyor diye düşünüyorum. Humana da baya etkili. Bir de ben tekrardan (oğlum bu ay 200 gr almış sadece, 6.ay kontrolünde öğrendik) brewer's yeast with b12 kullanıyorum. 3. Şişem bu, bence baya etkisi var, hem süt kalitesi hem de miktarı artıyor. Bir dahaki hafta kontrolde kaç gr almış öğreneceğiz bakalım. Birkaç gün kuru üzümü kaynattım hem suyunu içtim hem üzümleri yedim. O da etki etti sanki.
Hurma da ye cnm dolup tasirmasada baya etkili oluyor. Ama bende deniycem kuru üzümü bu dediğin brewer 's yeast with B12 nerde satılıyor fiyati ne kdr m.ettim

Kızlar merak ettiğim şey bu Malt dediğimiz şey varya.. acaba diyorum bu normal islenmemis arpayi kullansam fayda olurmu?

Kullan diorsaniz nasıl kullancam yani kaynatcam mi ?

Bi akıl lütfen?
En kolayi malt tablet kullanmak.

Hurma da ye cnm dolup tasirmasada baya etkili oluyor. Ama bende deniycem kuru üzümü bu dediğin brewer 's yeast with B12 nerde satılıyor fiyati ne kdr m.ettim

Hurma bende fark etmedi ya :/ ben ankarada toptancısından 75e aldım, 41 günlük tablet, ama kendi sitesinden anlaşmalı olduğu eczanelere bakabilirsin.

Dereotunu duydum evet ama o kdr gzl yazmssnz ki suan yiyesim geldi kesinlikle yarın alıp yemeye basliycam
Dereotu evet süt yapıyor
ama sütün tadı nı degistiriyormus bebekler begenmeyip sütü az emip bırakıyor Muş

Kızlar merak ettiğim şey bu Malt dediğimiz şey varya.. acaba diyorum bu normal islenmemis arpayi kullansam fayda olurmu?

Kullan diorsaniz nasıl kullancam yani kaynatcam mi ?

Bi akıl lütfen?
4buçuk aylık bebeğim var, sadece su içmen yeterli, ben bol bol su içiyorum, şükür devam ediyorum emzirmeye. Birde irmik helvası yediğimde sütüm artıyor, tavsiye ederim

Back
X