Niye eşiniz ailesine öderken yaşlı kadından zorla bile verse aldınız para onun sağlık giderleri vs vardırkızlar selam,
Eşimin ailesi ile arasında borç alış verişi vardır bizim ailede yoktur, bizim aile yardımcı olur verdiği parayı da borç olarak vermez. Ben evlenirken her şeyimi anneannem yaptı, (annem vefat etti, babamla görüşmüyorum) eski arabamızı sattık yenisini alırken de 10bin kendi vermişti ben istememe rağmen. Ben araba almak bile istememiştim. Al para senin olsun ben istemem demiştim, arabasız yapamayız dedi aldı. Şimdi madem eşin ailesine aldığı paraları geri ödüyor ben de sana araba alırken 10bin vermiştim, şimdi onu geri istiyorum diyor. Benim de hazırda o kadar paran yok, zaten paradan eksilirse eşim de anlar, eşimden istemem lazım ama böyle böyle oldu anneannem istedi diyemem. Siz olsanız ne yaparsınız? Arabayı satayım mı sizce?
Kocam ailesine ödesin ben arabasız yapmayım çocuk yapacağım sen yaşlısın parayı napıcaksın zaten yarın birgün göçüp gideceksin havası sezdimEski konularina baktim da sen niye agliosunki senin aglaman hormondan duygu degisimi hamilelikten birak anneanne aglasin oyle boyle bakmis buyutmus gelin etmis somuruldugunun kocanin ve ailesinin biraz tehlikeli oldugunun farkina varinca kimsesiz bilmesinler diye ayak diretmis bide yazmissin bikonunda ananem yasli cok yasli diye kadin bugun var yarin yok ne yapacak parayi o kadinin derdi baska dedik 9 sayfa heme heme ayni yorumlar hala zoruma gitti zoruma gitti
gitmesin parasi varken ozbe oz evladinin cebine 3 kurus koymayip evden gitsin diye baski ypip yanlis evlilik yaptiran insanda var,agzi burnu kirilmisken evine almayip kocasi oldurunce gomup helvasini yiyende ,ana babada hersey degil
Allah onunda hayirlisini versin hayat herkese zor herkes oturup kendine aciyip aglasa omur gecmez
Gul gibi anneanne bir yanlis yapmis da siz istemezken araba aldirmis ( korkmus belliki para carcur olur diye) benden parasini iatedi diye buralara konu acmissin
Altinlari bozdurup aile apartmani (anne baba payli)yapmaya kalkan kocan k biradere pra veren kocan bekarlik borclarini odeyen kocan anladigim kadariyla ilgisizde biraz ama kizar diye 10 bini alamayan mevzu yapanda sen birde her yorumda kocam sikinti yapmaz diosun
Yapmazsa verin kadinin parasini fikrim degisti benim sizede vermesin koysun kenara yaslilik zor Allah korusun hasta olursa tutar birini baktirir kendine
Hamilesiniz sizi gercekten uzmek istemiyorum ama buradan bakinca biraz nankor,koca koylu profili cizmeye basladiniz bilin istedim
5yil once vermis madem razi degildin zorla aldin 5 yildir rahatsiz ediyo olmasi lazim 5yilda odeyebilirdi almasada hesap acip oraya atabilirdi simdi istemiski belli kizmis kadin art niyet oldugunu dusunmedim hic e niye istio ben ne diycem bise demiycen vericen parasiniKocam ailesine ödesin ben arabasız yapmayım çocuk yapacağım sen yaşlısın parayı napıcaksın zaten yarın birgün göçüp gideceksin havası sezdim
Vermiş şimdi de vazgeçmiş ben almazdım alsamda veririm parasını zor geçinirim minibüse binerim almam yaşlıdan para
Kendi yesin bir eksiğini gidersin
Yaşlı o vereceksin tabii bir hastalığı olur son zamanları bir tatile gider o birçok şeyden kısarken ben hayatımı daha özel yaşayım demek ödemeyim demek çok bencilce5yil once vermis madem razi degildin zorla aldin 5 yoldir rahatsiz ediyo olmasi lazim 5yilda odeyebilirdi almasada hesap acip oraya atabilirdi simdi istemiski belli kizmis kadin art niyet oldugunu dusunmedim hic e niye istio ben ne diycem bise demiycen vericen parasini
Kimseye ben araba alcam ihtiyacım var demedim arkadaşlar, zaten o zamanlar kullanamıyordum bile doğru düzgün. Anneannem parasını alacak, eşime de araba alırken 10bin vermişti şimdi lazım olmuş diycem arabayı satıcam. Umarım seneler sonra kimse kimseye yaptığı iyiliği yüzüne vurmaz, mesela eşiniz sana gelinlik almıştım parasını ver dese siz de bozulursunuz. Ya da anneniz aldığı çeyizlerin parasını istese 'neden' diye sorgularsınız elbet. Cevapları için herkese teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?