Çocuk için kreş ayarlayın
Bence çocuk annesinden ayrı uyumamalı
Yaşı da uygun neden taaaa Silivrideki babaanne
Hem çocuğa çok zor hem de git gel size de yıpratıcı yeni iş insanı zaten hem fiziksel hem psikolojik olarak yorar
Çıkış saatiniz de güzel
Kreş dışında bir olasılığı düşünmezdim bile
Merhabalar, kreş/anaokulu düşündüm ama direkt kreşe vermeyip bir süre babaannesinde olsun diye düşünmemin sebebi : bu işe yeni başlayacağım için bir süre işim otursun şeklinde gözlemlemek istiyorum. Atıyorum çok aksi durumlar olur 1 ayda 2 ayda ayrılmak zorunda kalırım o zaman da çocuğu kreşten alsam bir türlü almasam da maddi açıdan zora düşeriz bu sefer. Hem de şuan dönem yarısı. şuan vermektense eylülde başlar kreşe diye düşünmüştüm....
Benim ablam çalısırken yegenime haftaiçi annem bakıyordu haftasonu ablam gelip alıyordu. Yani haftada 4 gun bizde, 3 gun ablamda uyuyordu.
Perişan olmustu cocuk.
Madem işinizin şartları da iyi neden evinize yakın bir kreş vs düşünmüyorsunuz?
Perişan olmuştu derken ne gibi olumsuzluklar yaşadı. Düzeni hiç olmamıştır mesela eminim, ama psikolojik olarak da etkilenmiş miydi. Mızmız mı olmuştu mesela.... Bizde babaannesi dedesi çocuğumu çok seviyor çocuğum da onları seviyor ama evini de çok seviyor tabii ki.... off bilemiyorum naapçm yaa . Çocuğu olan anneler için çalışmak cidden hiç kolay değil. Şimdi nasıl yeğeniniz
Kreş seçeneği neden yok??
Benim evimde kalma ihtimali olmamasının sebebi daha önce bunu denemiş olmamız ve kendisinin bizim evde kalırken çıkardığı huzursuzluklar. Fakat çocuk onlardayken bir sıkıntı olmuyor. Bir tek işte özleme konusu .
Silivri işi yaş bence hiç akıl karı değil. Kreşe yönelin.
Merhaba, Kreş seçeneği var aslında ama eylül ayı gibi başlarsa daha iyi olur diye düşündüğüm için sadece.... ben işe başladım onu da kreşe verdim gibi olması da onda ters tepki yaratabilir.... yukarıda bir arkadaşıma da detaylı açıklama yapmıştım kreş konusunda
3,5 yaş kreş için uygun bi yaş ama bakabilecek güvendiğiniz komşu ya da arkadaşınıza da evinizde bakıtabilirsiniz.
Merhabalar, kreş/anaokulu düşündüm ama direkt kreşe vermeyip bir süre babaannesinde olsun diye düşünmemin sebebi : bu işe yeni başlayacağım için bir süre işim otursun şeklinde gözlemlemek istiyorum. Atıyorum çok aksi durumlar olur 1 ayda 2 ayda ayrılmak zorunda kalırım o zaman da çocuğu kreşten alsam bir türlü almasam da maddi açıdan zora düşeriz bu sefer. Hem de şuan dönem yarısı. şuan vermektense eylülde başlar kreşe diye düşünmüştüm....
size birebir bu bahsettiginiz sekilde buyumus bir cocuk olarak soyliyim , YAPMAYIN
seneler sonra 30 lu yaslarima dogru annemle babama honkurmustum , oturup aglamislardi biz sana ne yapmisiz boyle diye
bir cocuk annesinden ayrilmamali , sogan ekmek yiyin gerekirse ama onu birakmayin
cok uzun yillar annemden nefret ettim beni biraktigi icin , her aksam yarim saatligine bile olsa gelip beni gorurlerdi buna ragmen nefretim yillarca gecmedi
ikinci sorunuza gelince , cocuklarim arasinda 9 yas fark var , bana gore cok ideal , calisan bir anneyim , bakiciyla buyuttum cocuklarimi ama hicbir zaman kimseye birakmadim
Eylüle kaç ay var yanlış anlamayın ama mantiklimi kaynana huzursuzluk yapıyor diye yavrucaktan ayrı kalmak lütfen bunu düşünün kreşe verin kesinlikle iş dönüşü alır beraber evinize gidersiniz hem kreş onada çok şey katar oyunlar arkadaş ortamı. Babaannesinde napicak çok sıkılırMerhaba, Kreş seçeneği var aslında ama eylül ayı gibi başlarsa daha iyi olur diye düşündüğüm için sadece.... ben işe başladım onu da kreşe verdim gibi olması da onda ters tepki yaratabilir.... yukarıda bir arkadaşıma da detaylı açıklama yapmıştım kreş konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?