Çok yıpratıcı olur özellikle çocuğunuz için.
Kreşi düşünebilirsiniz bencede.
Kardeşler arası 4 yaş güzel geliyor bana. Sizin için aslında iyi bir zaman ama işe ihtiyacınız varsa bir süre ertelenebilir.
cok yanlis dusunuyorsunuzSizi de anneanneniz ya da babaannenize mi bırakmışlardı ? Ya da bıraktığı yeri sevmiyor muydunuz acaba o yüzden olumsuz etkiledi sizi yaa mesela benim kızım babaannesini seviyor bu yüzden de sıkılmaz belki diye düşünüyorum biraz da
Krese baslamak sok etkisi mi yaratir cocukta?Işe ihtiyacım maddi anlamda yok ama manevi anlamda okulum mesleğim var çalışmak kendi paramı kazanmak her zaman tercihim olur... bir de çocuk da inanın bu sene evin içerisinde çook sıkılmaya başladı. onun da biraz farklı aktivitelere kendi yaşında arkadaşlara vs ihtiyacı var işe gitmesem bile kreşe gitsin diye düşünüyordum zaten ama işte eylül ayında diye düşünmüştüm.... şimdi birden bire tam gün kreşe bırakmam da onun için biraz şok etkisi yaratabilir. Babaannesine alışkın daha önceden de biz çalışırken anneannesi ya da babaannesiyle kalıyordu....
Çok içine kapanık. Konusmaz sen konusmadıkça. Sebebi bu mu bilmiyorum.
Merhaba, Kreş seçeneği var aslında ama eylül ayı gibi başlarsa daha iyi olur diye düşündüğüm için sadece.... ben işe başladım onu da kreşe verdim gibi olması da onda ters tepki yaratabilir.... yukarıda bir arkadaşıma da detaylı açıklama yapmıştım kreş konusunda
Bu arada benim anneannem ve dedem de bana çok iyi baktılar ama ailemin bana büyük bir borcu varmış gibi hissediyorum, beni onlara bıraktıkları için.
Anladım, belki de bu durum da etkilemiştir onu doğrudur. Şimdi okula vs gidiyor mu okula gittikten sonra belki değişir daha dışadönük olur
Merhabalar, kreş/anaokulu düşündüm ama direkt kreşe vermeyip bir süre babaannesinde olsun diye düşünmemin sebebi : bu işe yeni başlayacağım için bir süre işim otursun şeklinde gözlemlemek istiyorum. Atıyorum çok aksi durumlar olur 1 ayda 2 ayda ayrılmak zorunda kalırım o zaman da çocuğu kreşten alsam bir türlü almasam da maddi açıdan zora düşeriz bu sefer. Hem de şuan dönem yarısı. şuan vermektense eylülde başlar kreşe diye düşünmüştüm....
Işe ihtiyacım maddi anlamda yok ama manevi anlamda okulum mesleğim var çalışmak kendi paramı kazanmak her zaman tercihim olur... bir de çocuk da inanın bu sene evin içerisinde çook sıkılmaya başladı. onun da biraz farklı aktivitelere kendi yaşında arkadaşlara vs ihtiyacı var işe gitmesem bile kreşe gitsin diye düşünüyordum zaten ama işte eylül ayında diye düşünmüştüm.... şimdi birden bire tam gün kreşe bırakmam da onun için biraz şok etkisi yaratabilir. Babaannesine alışkın daha önceden de biz çalışırken anneannesi ya da babaannesiyle kalıyordu....
Kusura bakmayın ama kv niz sizin evde huzursuzluk çıkarıyor diye çocuğunuzda ayrı kalmak çok sacma. Gelsin siz de katlanın ya da kreşe verin uygun bir yer bulup.
Işe ihtiyacım maddi anlamda yok ama manevi anlamda okulum mesleğim var çalışmak kendi paramı kazanmak her zaman tercihim olur... bir de çocuk da inanın bu sene evin içerisinde çook sıkılmaya başladı. onun da biraz farklı aktivitelere kendi yaşında arkadaşlara vs ihtiyacı var işe gitmesem bile kreşe gitsin diye düşünüyordum zaten ama işte eylül ayında diye düşünmüştüm.... şimdi birden bire tam gün kreşe bırakmam da onun için biraz şok etkisi yaratabilir. Babaannesine alışkın daha önceden de biz çalışırken anneannesi ya da babaannesiyle kalıyordu....
kreş yaşı gelmiş. silivri fikrindense kreş 1000 kat iyidir
çocuğumdan ayrı kalacağıma işe başlamazdım ben olsam.
Komşu, kayın valide ve arkadaş yerine kreş öneriyorum.
Eylüle kaç ay var yanlış anlamayın ama mantiklimi kaynana huzursuzluk yapıyor diye yavrucaktan ayrı kalmak lütfen bunu düşünün kreşe verin kesinlikle iş dönüşü alır beraber evinize gidersiniz hem kreş onada çok şey katar oyunlar arkadaş ortamı. Babaannesinde napicak çok sıkılır
Benim düşüncem şu ki bir kadın olarak eğitimime vs haksızlık etmiş olurum eğer evde kalıp yıllarca ev hanımı olarak hayatımı geçirirsem. Ve ben ileride kızımın da evli de olsa çocuğu da olsa her zaman kendi ekonomik özgürlüğünü eline almasını isterim bunlar tabii ki benim düşüncelerim herkesin düşüncesi yaşamı hayat tarzı farklı olabilir tabi. Burdan sonrasını sizin için demiyorum ama bazı yorumlara istinaden : benim çocuğuma olan sevgim nasıl sorgulanıyor ve ayrıca çocuğumu düşünmediğimi kimse söyleyemez . Acımasız eleştirilerde bulunmayalım lütfen empati yapalım .
Tşkler sağolun haklısınız aslında, peki 2. Dönem verebilir miyim acaba yarım dönemde kayıt alıyorlar mı anaokulları bilginiz var mı acaba
Birdenbire bırakmayacaksınız zaten, madem maddi anlamda iyi durumdasınız bi pedagogla görüşün, hatta isim tavsiyesinde bile bulunabilirim İstanbul’da, Silivri çok manasız kesinlikle sizinle kendi evinde uyumalı,yaşamalı ,,akraba sevgisi başka aile olmak/ aile kalmak çok başka.Işe ihtiyacım maddi anlamda yok ama manevi anlamda okulum mesleğim var çalışmak kendi paramı kazanmak her zaman tercihim olur... bir de çocuk da inanın bu sene evin içerisinde çook sıkılmaya başladı. onun da biraz farklı aktivitelere kendi yaşında arkadaşlara vs ihtiyacı var işe gitmesem bile kreşe gitsin diye düşünüyordum zaten ama işte eylül ayında diye düşünmüştüm.... şimdi birden bire tam gün kreşe bırakmam da onun için biraz şok etkisi yaratabilir. Babaannesine alışkın daha önceden de biz çalışırken anneannesi ya da babaannesiyle kalıyordu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?