Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

hiç görüşme ya, boşver
pişman da olsa, vicdan da yapsa, şu saatten sonra en ufak kötülüğü olmasa da sürekli geçmişi hatırlarsın
bak bir telefonla ne hale gelmişsin
boşver

ayrıca, seni çok taktir ettim
çok iyi devam etmişsin

Allah herkesi birseylerle sınıyor elbet. Bizler de yarası çok derin kalıyor. Ama ne olursa olsun o senin annen. Ve sebepsiz olduğunu hiç sanmıyorum. Kendince illaki ona bunu yaptıran bi şey vardır. Bunu konuşmalı ve öğrenmelisin. En azından neden diye sorgulamak yerine yaralarını sarabilirsin. @Lemonya ya katılıyorum. Güzel anılar vaktidir.

Bak sende annesin. Ve kendi kızının gözlerinin içine bakıyorsun.

Sanmıyorum ya ben annen bunu sebepsiz yapmamistir. Sebebi ne olursa olsun buna hakkı Tabiki yoktu ama belkide etrafında onu anlayacak yol gösterecek yanlış yapıyorsun × diyecekbirisi yoktu.

Sizler de cocuktunuz ne olduğunu anlayamadan buyumussunuz.

Hiçbir kimseyi kendi annen yerine koyamazsin. Sadece o eksikliği tamamlamak için kirintilar arıyorsun. Ama bunu yapma. Çünkü bi insan giydigine yedigine karısmıyor diye asla iyi insan değildir. Burda neler okuyoruz KV ile ilgili .

Annenle görüş lütfen. Çözüm karşılıklı oturup dertlesmek ve bundan sonraki günler için daha bilinçli olmaktan geçiyor..

Annen pişmanlık ve boşluk yasıyor bence. Tut elinden. Ölümlü dünya. Geçmişte yasayamazsin. Yükü sana bi zaman sonra ağır gelmeye başlar. Artık buyudun ve bununla yuzlesebilirsin. Çünkü sen çok güçlüsün. Neler basarmışsın yola nasıl cikmis bugün nasılsın çok şükür haline. Ve sanslisin. Eşin i takdir ettim. Helal olsun valla.

Ama yine diyorum. Ölümlü dünya. Annen vefat etse en çok da sen üzülürsün kahrolursun. Keşke bunları hiç yasamasaydin. Keşke ,keskeeee...

Ama affetmek Allah'a mahsustur. Kinlenmek ve nefret li geçen günler sadece seni etkileyecek.

Şimdi böyle dedim ama zorla değil Tabiki. Sen ne yapmak nasıl yapmak istersen öyle yap . bu senin kararın. İnşallah bundan sonra hakkında en hayırlısı olur canım.

Annenizi affedin. Bu kadar yük insana ağır geliyor. Annenizi kendi huzurunuz için affedin.
Şimdi benimle konuşmak anne kız olmak için çok uğraşıyor.Ama benim çocukken bebekken sevgiye merhamete anne şefkatine ihtiyacım vardı.Şuan yapsa ne olur yapmasa ne olur...

yahu yapmayın
14 yaşındaki çocuğu boğazını kanatacak kadar boğazını sıkıp öldürmeye çalışmamak için illa birilerinin yanlış yapıyorsun mu demesi gerekiyor???

Bizde annemle çok sancılı koca bir sene geçirdik.

Neler yaşadık neler. Ama öğrendik ki annem hastaymis. Biz kardeşler olarak ve babam bosanmasina rağmen annem i birakmadik.

Tedavi gördü mahkeme kararıyla. 4 ay hastanede yattı. Çok şükür şimdi normal hayatına ve benliğine dönme konusunda çok iyi ilerleme gösterdi. Hastalığı psikolojik ve epileptik semptomlardan ve adını bile duymadığım başka psikolojik sebepler.

Şimdi biz annemi bırakmış olsaydı benim canım annem belkide yaşadıklarından dolayı iyice kotu olup daha da fena olabilirdi.

Dr annem için bu hastalık 1- 2 sene içinde değil çocukluğundan itibaren oluşmaya başlamış fakat şimdi kendini göstermiş dedi.

Bu yüzden dedim canım öyle. Sebebi öğrenmek sana bence daha iyi gelir.

İnsanlar değişebilir ona imkan verin değişmişse devam edersiniz..ve unutmayın hayatımızdan tamamen çıkaramadığımız ya da çıkarmadığımız insanları afetmesek sadece kendimizi cezalandırırız onları değil afet ve unut önüne bak artık..

Siz üvey evlat falanmisiniz acaba haberiniz yok ben olsam didiklerim bu konuyu insanın öz annesi asla böyle bir şey yapmaz yapamaz sanki büyük bir kin ve öfke var kadında garip
Ayrıca Uveyde olsa bir çocuğa bunlar yapılmaz

Bir iki saat önce kötü bi haber almıştım canım sıkkındı konuyu okuyunca hüngür hüngür ağladım.
Üzgünüm senin adına keşke travmatik bi çocukluk yaşamasaydın unutamazssın her ne kadar annendir unut deseler bile,annen psikolojik problemleri olan biri bu çok belli normal bi ruh haliyle bunlar yapılmaz,uyanık akıllı demişsin ama bu tam olarak söylediğimi destekler yani psikolojik rahatsızlıkları olan insanlar da uyanık ve akıllı olabilir . Empati yapmaya çalışıyorum zor da olsa,annene gidip içindekileri söylemelisin derim ben kendini rahatlatmak adına çok birikmişssin belli ki sebebi bunlar bunlar merak ediyorsaan şayet diye

Geçmişe hesap sorarak mutluluğa ulaşamazsıniz
Anneniz gerçekten pişmansa gidin görüşün
Kızınıza nasıl bir annelik yaptığınızı göstererek örnek oluyorsunuz
Peki evlatlığı kimden ögrenecek?
Çok canim cicim olamasaniz da gidip gelin arada
Vicdaniniz rahatlasin

yahu yapmayın
14 yaşındaki çocuğu boğazını kanatacak kadar boğazını sıkıp öldürmeye çalışmamak için illa birilerinin yanlış yapıyorsun mu demesi gerekiyor???
Gerçekten hiçbirşey yapmadım menapoza girdiği zamanlardı.Birşeyi utanarak yazacağım ama teyzem benim çok güzel olduğum için annemin kıskandığını söylerdi.Evet gerçekten utanarak yazdım.

uzakta olduğun için kıymete binmişsin emin ol yanında olsan yine bin beterini yapar sana, kendi annemden biliyorum aynı senin yasadıklarını birebir yaşadım benimki de sinir hastası ilaçlarını almadığında çekilmez oluyor hala, yalnız yasıyorum bende ayrıyım yanlarına gittiğim de 2 gün bile katlanamıyorum ama nefret duygusu da yok içimde seviyorum ailemi , arada bi uğra bence annen sonuçta beddua falan etmesin ya.

Okuduklarima inanamadim. Annenizin hasta olmasindan baska bir aciklamasi yok bunun. Yani zeytini saklamanin bence mantikli hicbir aciklamasi yok.

Bnce anneniz ne kadar kötü olursa olsun 9 ay karninda taşımış onun hakkı var.
Anlattiklarinizdan anladigim kadariyla psikolojik olarak da problemliymis.
Bence gidin annenizi affedin. Yüzleşin onunla ve bu hesabı kapatın.
Ama hayatinizda barindirmayin.

Çocukken yaşanılanlar hiç unutulmuyor ve siz gerçekten çok ağır şeyler yaşamışsınız. Ama yine de okumuşsunuz iyi bir yuva kurmuşsunuz. Çok tebrik ederim. Kendinizi hiçbir seyden sorumlu hissetmeyin. Çok güçlü bir kadınsınız içinizden geldiği gibi davranin

Ölürse pişman olursunuz gibi geldi burdan bana
Hiçbir şey için değilse bile Allah rızası için görüşmelisiniz bence
Bazı şeyleri Allah rızası için yapmak gerektiğine inanıyorum. Hayırsız ana babaya hak helal etmek de bunlardan biri

Son düzenleme:
Okuduklarima inanamadim. Annenizin hasta olmasindan baska bir aciklamasi yok bunun. Yani zeytini saklamanin bence mantikli hicbir aciklamasi yok.
Erkeklere yapmıyordu bu durumu.onları Yanımda okşayıp severken biz kızlara bilhassa bana yapılıyordu bu zulüm.Geçen konu açmıştım kardeşimin evleneceği aile bizden 10 bin gibi bir çeyiz parası istedi.Annem 15 bin verdi.Akıl sağlığı herşeyi yerinde

Eğer okuyup iş güç sahibi olmasan annen yinede seni arar mıydı?
Kötü yolada düşebilirdin başına herşey gelebilirdi o zaman sana sahip çıkar mıydı?
Artık yaşlandı yalnız ölmek istemiyor size muhtaç olacağını biliyor o nedenle yaklaşıyor bence.
Çok çok kötü bir anneymiş bide neyine güvenip 6 çocuk doğurmuş valla pes!
Babanız neden annenize kızmıyordu? Babanızla paylaşıyor muydunuz bu durumları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…