- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
Ben eskiden ne yaparsa yapsın anadır babadır diye düşünüyordum.
Bilemiyorum ama zamanla bu konuda biraz gaddarlaştım. Toleransım çok düştü kendim de yetişkin olduktan sonra nedense. Sanki artık affetmek daha zor, çocukken gençken daha kolaydı.
O yüzden bu konudaki fikrim şu;
Eğer anne daha erken pişmanlık gösterseydi konu sahibi zaten çok kolay affederdi. Ama gelmiş 20li 30lu yaşlara belki, alacak verecek bitmiş, ben bundan sonra vicdan yapılacak bir şey görmüyorum. Haber gönderenlere de gaddar yaklaşırım hatta muhtemelen. Eşime telefonunu açma derim, konşu teyzeye onu bana eziyet ederken düşünecekti derim.
Bilemiyorum ya da bir şey demem ama görüşmem yine de.
Anlatamam yapamam kimse kaldıramaz bunu
Ya bu babalar nerede? Evde olan biten hiçbir şeyin farkına varmıyorlar mı?Burda daha önce bir kaç kere yazdim .
Istahli bir çocuktum hala öyle:)
5 yaşında bir yumurta kırmış bana
2 yumurta istedim diye kovalaya kovalaya dövmüştü beni ..
Ağlata ağlata o yumurtayı yedirmisti ...
Geçen anlattım
Hatırlamadı ...
Göz kapaklarını ters çevirip korkuturdu .
Düştüm diye döverdi
Bir şeyimi kaybetsem döverdi .
Geç kalsam döverdi .
Evi tam temizlemesem döverdi
Tekme tokat ,hakaret, aşağılama girla ..
O evde ben korkudan kapıların arkasına saklanırken zorla kapıyı açıp sırtımda o kemeri şaklatirdi defalarca ..
Yanagimda hatırlamadığım bir dayaktan kalma tırnak izi var hala belki 15 sene geçti .
Nerden okudum bu konuyu ben yaaa!
Kesinlikle katılıyorum ben evlilikten korkan nefret eden biriydim kumar oynadım.En iyi evlilik bile sorumluluktan ibaret evlenmek kurtuluş değil bilhassa çocuk bedenime bir yük oldu.okula gidiyordum gelirken hemen evin işini kaynanamın misafirlerini ağırlıyordum sonra gece 12 ye kadar temizliğe giriyordum ki kimsenin sesi gelmesin bana.Ama çok şükür eşim iyi bir insandıBen de size affedin diyemem
Ama kendi iç huzurunuz için ölüm olur kalım olur, yarım saat de olsa görüşün
Ben bu arada bir şey söylemek istiyorum burayı okuyan çok genç kızımız var.
Arkadaşlar, herkes konu sahibi gibi şanslı olmaz.
O okuluna devam etmiş, evliliğinin iyi olması ise tamamen şans.
Sakın ailelerinden kötü muamele görenler evliliği kurtuluş olarak görmeyin
Okuyun, çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durun, başka eve çıkın gerekirse şehir değiştirin
Ama şakın kurtuluşu bir adamda aramayın
Herkes şanslı olmaz, evlenip daha büyük bir batağa girmek de var
Burda daha önce bir kaç kere yazdim .
Istahli bir çocuktum hala öyle:)
5 yaşında bir yumurta kırmış bana
2 yumurta istedim diye kovalaya kovalaya dövmüştü beni ..
Ağlata ağlata o yumurtayı yedirmisti ...
Geçen anlattım
Hatırlamadı ...
Göz kapaklarını ters çevirip korkuturdu .
Düştüm diye döverdi
Bir şeyimi kaybetsem döverdi .
Geç kalsam döverdi .
Evi tam temizlemesem döverdi
Tekme tokat ,hakaret, aşağılama girla ..
O evde ben korkudan kapıların arkasına saklanırken zorla kapıyı açıp sırtımda o kemeri şaklatirdi defalarca ..
Yanagimda hatırlamadığım bir dayaktan kalma tırnak izi var hala belki 15 sene geçti .
Nerden okudum bu konuyu ben yaaa!
Baba pasif kalıyordu ...Ya bu babalar nerede? Evde olan biten hiçbir şeyin farkına varmıyorlar mı?
Annem bize vurmaya çalışsa babam araya girerdi mesela.
Kesinlikle katiliyorumBen de size affedin diyemem
Ama kendi iç huzurunuz için ölüm olur kalım olur, yarım saat de olsa görüşün
Ben bu arada bir şey söylemek istiyorum burayı okuyan çok genç kızımız var.
Arkadaşlar, herkes konu sahibi gibi şanslı olmaz.
O okuluna devam etmiş, evliliğinin iyi olması ise tamamen şans.
Sakın ailelerinden kötü muamele görenler evliliği kurtuluş olarak görmeyin
Okuyun, çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durun, başka eve çıkın gerekirse şehir değiştirin
Ama şakın kurtuluşu bir adamda aramayın
Herkes şanslı olmaz, evlenip daha büyük bir batağa girmek de var
Böyle kötü kadınlara kendileri gibi vicdansız, merhametsiz, kalpsiz evlatlar müstehak aslında. Yaşlandığında evladı tarafından dövülüp sokağa atılacak o zaman anlayacak neyin ne olduğunu.Baba pasif kalıyordu ...
Hiç ağır sözünü duymadım babamın ama ne bileyim o yokken oluyordu olanlar .
Geldiğinde de elinden bir şey gelmiyordu demek ..
20 yaşında da evlendim zaten .
En son evlenmeden iki hafta önce yedim dayağımi..
Bi de anne üniversite mezunu
Gülsem mi ağlasam mi :)
Kesinlikle katılıyorum ben evlilikten korkan nefret eden biriydim kumar oynadım.En iyi evlilik bile sorumluluktan ibaret evlenmek kurtuluş değil bilhassa çocuk bedenime bir yük oldu.okula gidiyordum gelirken hemen evin işini kaynanamın misafirlerini ağırlıyordum sonra gece 12 ye kadar temizliğe giriyordum ki kimsenin sesi gelmesin bana.Ama çok şükür eşim iyi bir insandı
Böyle kötü kadınlara kendileri gibi vicdansız, merhametsiz, kalpsiz evlatlar müstehak aslında. Yaşlandığında evladı tarafından dövülüp sokağa atılacak o zaman anlayacak neyin ne olduğunu.
Ben kötülüğün doğuştan olduğuna inanıyorum üniversite mezunuda olsa bunu yapmış sonuçta.
Karılarına 2 çift laf edemeyen adamlarda suçlu bi adaletsizlik, dayak, hakaret duyuyor görüyorsan susmayacaksın seninde evladın sonuçta.
Ya bu babalar nerede? Evde olan biten hiçbir şeyin farkına varmıyorlar mı?
Annem bize vurmaya çalışsa babam araya girerdi mesela.
Maalesef babalar iste oluyor geldiklerinde de is isten geçmiş oluyor. Benimki vardiyeli calisirdi Bazen gececi olurdu. Aksam onda gidiyorsa ben gece bir ikiye kadar dayagimi yer ayilip bayilirdim sonra tekrar başlardı sokağa kacardim sabah babam eve gelmeden eve alınırdım. Bu arada ev kapının onu kan gölü olurdu darbelerin çoğunu kafama ve kızgın demirle alirdim. Yani bu kisilere hatanin kendinde olduğunu da asla kabul ettiremezsin çünkü annedir ve herşeye hakki vardır. neyse konu sahibinin konusunu çok da dagitmayayim babalar bir noktadan sonra etkisiz eleman oluyor.
:) Evlendikten sonra elime para geçtiği için sürekli ona hediyeler aldim .
Tv den tut ,lazer aletine ,süpürgeden bilmem nesine kadar.
Evini her hafta bastan aşağı temizledim .
Stockholm sendromu gibi .
Yaranmaya çalışmak,kendini sevdirmeye çalışmak ..
Dessen daha neler çıkar .
Dedim ya rahatsızlık geçirdi ben affettim
Allah ta affeder insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?