- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
son cümleniz çok çok çok doğruevden ayrılınca kıymete biniyoruz nedense vicdan yapacağınız bir durum yok
ama bence arada gidip görün annelik hatırı olduğu için değil sonraan pişman olmamak için
verdikleri zarar bi tarafa duygusal yük ve suçluluk da çok ağır oluyor maalesef
Sizi babanızdan kıskanıyor muydu? Kimi kadınların böyle çok tuhaf sapkın düşünceleri oluyor.Gerçekten hiçbirşey yapmadım menapoza girdiği zamanlardı.Birşeyi utanarak yazacağım ama teyzem benim çok güzel olduğum için annemin kıskandığını söylerdi.Evet gerçekten utanarak yazdım.
Zaten isteyen aileyi hiç araştırmadan sormadan alın götürün demediği kalmıştı isteme zamanında.hırsız katil farketmiyordu kim gelseydi sorgusuz sualsiz verecekti.Babam çok geç gelirdi işten ama kaç defa anlattık bir de boğazımdaki yara izlerini ve bacağımdaki derin yaraları sorduğunda gerçeğini söyleseydim yüzümü bıçakla ....offff Şuan yine hatırladım ve ben boğuluyorum ağlamaktanEğer okuyup iş güç sahibi olmasan annen yinede seni arar mıydı?
Kötü yolada düşebilirdin başına herşey gelebilirdi o zaman sana sahip çıkar mıydı?
Artık yaşlandı yalnız ölmek istemiyor size muhtaç olacağını biliyor o nedenle yaklaşıyor bence.
Çok çok kötü bir anneymiş bide neyine güvenip 6 çocuk doğurmuş valla pes!
Babanız neden annenize kızmıyordu? Babanızla paylaşıyor muydunuz bu durumları?
Erkeklere yapmıyordu bu durumu.onları Yanımda okşayıp severken biz kızlara bilhassa bana yapılıyordu bu zulüm.Geçen konu açmıştım kardeşimin evleneceği aile bizden 10 bin gibi bir çeyiz parası istedi.Annem 15 bin verdi.Akıl sağlığı herşeyi yerinde
Gerçekten hiçbirşey yapmadım menapoza girdiği zamanlardı.Birşeyi utanarak yazacağım ama teyzem benim çok güzel olduğum için annemin kıskandığını söylerdi.Evet gerçekten utanarak yazdım.
benim bir arkadaşımın annesi de onu kıskanırdı
bize neler söylerdi neler
ben daha güzelim
benim vücudum daha güzel
o kıyafeti ben giyeceğim ki göreceksiniz vs vs vs
yıllaaar yıllar önce
Saçlarım sarıydı çocuk ve gençken erkek gibi kısacık keserdiKiskanclik olayini anlayamiyorum Allah bahsetmis vermis.
Deniz neden mavi agac neden yesil renkleri cok guzel demek gibi geliyor.
Saçlarım sarıydı çocuk ve gençken erkek gibi keserdi.
ben bu konudaMata Hari , Alys , Clemantoni gibi üyelerin (daha da var da yazamadım) ve Mune 'nin yorumlarını çok merak ediyorum...
Anlatamam yapamam kimse kaldıramaz bunudeşmek istemiyorum gerçi ama belki anlatsan rahatlarsın, ama istemiyorsan kesinlikle anlatma...
bacaklarındaki izler? yüzüne bıçak?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?