Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

son cümleniz çok çok çok doğru

Agladim... Yalniz degilsin. Ben simdi ailemle ayni evde yasiyorum, 9 yasindaki oglumla. Ogluma davranislarimi gordukce pismanligi baslamisti. Benden kucuk iki kiz kardesim var. Onlara dermis ablaniz benden cok cekti Allah affetsin diye. Tost makinesiyle yuzumu yakmisti... vs. Beler neler. Simdi ne kadar bana iyi de olsa tahammul edemiyorum, itici geliyor. Kirmiyorum ama samimi asla degilim. Aksamlari 9da odama cekilirim.

Ama bir kere de olsa icinizi bosaltmaniz lazim. Saga sola degil direk annenize. Nasil olsa kopmayi goze almissiniz. Hic olmazsa icinizde kalmaz. Yoksa bu yara kapanmaz bacim. Oyar durursun. Git neden neden diye sor iste.

Gerçekten hiçbirşey yapmadım menapoza girdiği zamanlardı.Birşeyi utanarak yazacağım ama teyzem benim çok güzel olduğum için annemin kıskandığını söylerdi.Evet gerçekten utanarak yazdım.
Sizi babanızdan kıskanıyor muydu? Kimi kadınların böyle çok tuhaf sapkın düşünceleri oluyor.
Böyle bi şeye bizzat şahit oldum.

Zaten isteyen aileyi hiç araştırmadan sormadan alın götürün demediği kalmıştı isteme zamanında.hırsız katil farketmiyordu kim gelseydi sorgusuz sualsiz verecekti.Babam çok geç gelirdi işten ama kaç defa anlattık bir de boğazımdaki yara izlerini ve bacağımdaki derin yaraları sorduğunda gerçeğini söyleseydim yüzümü bıçakla ....offff Şuan yine hatırladım ve ben boğuluyorum ağlamaktan

Başka biri yapsa kızar geçersin. Anne olunca insanın hayatını derinden etkiliyor. Ve sonuçta herkesin bir tek hayatı var ve o bunu mahvediyor. Pişman bile değil. Baksana neden aramıyor diyor. Emin ol farkındadır aslında herşeyin. Bunları konuşma demek için yazmıyorum. Sadece gardını ona göre al. Seni bundan sonra yaralayamasın. Önerim git görüş. Ama kalbini kıracak birşey söylediği anda al çantanı çık hemen. Hiç tartışmaya girme. Tartışmada seni yener. Böyle insanlar Çelik gibi sinirlere sahip oluyorlar.

Bazi kadinlar kendileri ezildigi icin kiz cocugunu sevmiyor bilinc altinda kendi yasadiklari var cunku erkek guclu ve soz hakki olunca erkek cocuklari seviyorlar.

Gerçekten hiçbirşey yapmadım menapoza girdiği zamanlardı.Birşeyi utanarak yazacağım ama teyzem benim çok güzel olduğum için annemin kıskandığını söylerdi.Evet gerçekten utanarak yazdım.

benim bir arkadaşımın annesi de onu kıskanırdı
bize neler söylerdi neler
ben daha güzelim
benim vücudum daha güzel
o kıyafeti ben giyeceğim ki göreceksiniz vs vs vs
yıllaaar yıllar önce

Seni ac bırakırken döverken soverken hiç mi pişman olmamış ..
Ben aptalim ya da merhametliyim bilemiyorum annemden korktuğum için yalan söylediğimde soba demiriyle dayak yedim ,kemerle ,su hortumuyla ,fırça sapiyla ..
Hatta evlendim bir keresinde kardeşim için o senin gibi olmayacak diye bas bas bagrindi telefonda kriz geçirdi .
Benim gibi olmayacak
Benim gibi olmayacak diye çınladı kulağımda.
Ben neydim ki ?
Düşündüm okula morluklarla,ac karnına giden ,korkudan yalan söyleyen bir kız çocuğu ..
Arkadaşlarının senin başka pantolonun yok mu dediği ezik ..
Öğlen eve geliyon diye para verilmeyen arada bir para bulduğunda kantine koşan bir çocuk .
Ben buydum .
O da ANNE ..
Rahatsızlık geçirdi ben affettim .
Ama aklıma geldi yine bak unutulmuyor işte.

ah canım benim konuyu okuyunca içim yandı. başkalarının yaptığı değil de insanın kendi ailesinin yaptığı mahvediyor insanı. bu derece olmasa da benzer yasadiklarim var. yani insan dokuz ay karnında taşıyıp emzirdiği yavrusuna nasıl kötü davranır korumaz anlayamıyorum. ağlarsa ağlasın. kendini garantiye almak için seni arıyordur. yaşı genç daha. gitme evine derim. gidip millete konuşacağına seni arasında senden özür dilesin önce. olmaz böyle

benim bir arkadaşımın annesi de onu kıskanırdı
bize neler söylerdi neler
ben daha güzelim
benim vücudum daha güzel
o kıyafeti ben giyeceğim ki göreceksiniz vs vs vs
yıllaaar yıllar önce

Kiskanclik olayini anlayamiyorum Allah bahsetmis vermis.
Deniz neden mavi agac neden yesil renkleri cok guzel demek gibi geliyor.

ben bu konuda Mata Hari , Alys , Clemantoni gibi üyelerin (daha da var da yazamadım) ve Mune 'nin yorumlarını çok merak ediyorum...

Ben eskiden ne yaparsa yapsın anadır babadır diye düşünüyordum.
Bilemiyorum ama zamanla bu konuda biraz gaddarlaştım. Toleransım çok düştü kendim de yetişkin olduktan sonra nedense. Sanki artık affetmek daha zor, çocukken gençken daha kolaydı.

O yüzden bu konudaki fikrim şu;
Eğer anne daha erken pişmanlık gösterseydi konu sahibi zaten çok kolay affederdi. Ama gelmiş 20li 30lu yaşlara belki, alacak verecek bitmiş, ben bundan sonra vicdan yapılacak bir şey görmüyorum. Haber gönderenlere de gaddar yaklaşırım hatta muhtemelen. Eşime telefonunu açma derim, konşu teyzeye onu bana eziyet ederken düşünecekti derim.
Bilemiyorum ya da bir şey demem ama görüşmem yine de.

Burda daha önce bir kaç kere yazdim .
Istahli bir çocuktum hala öyle:)
5 yaşında bir yumurta kırmış bana
2 yumurta istedim diye kovalaya kovalaya dövmüştü beni ..
Ağlata ağlata o yumurtayı yedirmisti ...
Geçen anlattım
Hatırlamadı ...
Göz kapaklarını ters çevirip korkuturdu .
Düştüm diye döverdi
Bir şeyimi kaybetsem döverdi .
Geç kalsam döverdi .
Evi tam temizlemesem döverdi
Tekme tokat ,hakaret, aşağılama girla ..
O evde ben korkudan kapıların arkasına saklanırken zorla kapıyı açıp sırtımda o kemeri şaklatirdi defalarca ..
Yanagimda hatırlamadığım bir dayaktan kalma tırnak izi var hala belki 15 sene geçti .
Nerden okudum bu konuyu ben yaaa!

Annemden cok cekmis biri olarak soyluyorum 19 yasinda evlendim 3 yillik evliym. Gectigimiz yaz konusmaya basladim. Valla bi konu acmayi dusundum nerden baslayip nereye gidicegini kestiremedim olanlari dusundukce ben utandim. Benim sucummus gibi. Benim annemde agliyordu gorusmek icin fln. Amac baska fakat
Neyse dedigim gibi arada geliyor havadan sudan konusmalar yapiyorum sadece asla samimi gelmiyor. Aramam bile
Sadece yeni anne oldugum icin, yaptigi dogumun emzirdiginin bebekken bana baktiginin hakki vardir diye yapiyorum bunu. Ilerde pisman olmamak icin. Bence sadece analik hakki yok. Evladinda hakki vardir. Biz secmediik sonucta bu dunyaya gelmeyi onlarin cocuklari olmayi. Kendileri istedigi icin bizler olduk. Arada uzaktan bi akraba/arkadas gibi gorusmeni tavsiye ederim. Affedilir mi bilemem hatirladkca hala geceleri esim farketmesin diye sessiz sessiz aglarim. Kucagimda kizima bakarken aglarim ben bukdr cok seviyorum kizimi sen neden beni sevmedin anne diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…