Çok doğru. Dedemin cinsel istismarini detaylı anlatamıyorum. Zaten beynim sildi bazılarını galiba. İstesem de hatırlayamıyorum. Adam 2 ay hastalandı sonra zınk diye geberdi gitti.Böyle birldiğim birkaç kötü insan var.Çocuğunu döver dövmez bilmem ama kötü niyetli.Hiçbir halt olmuyor.
Şıp diye gidiyorlar çoğu.Bu zulmu görenlerin psikolojileri darmadağın ama onlar hatırlamıyor.Kendilerini
haklı görüyor zulm ettiklerini nankörlükle suçluyorlar.(her bir mesajı tek tek okudum.Okuyorum)
Kötüye birşey olmuyor.Olan mazluma oluyor.
Amin canım Allah razı olsun.
Allahm bütün herkesi iyi insanlarla karsilastirsin
Ben çok fazla düzgün cümle kurmasini beceremiyorum anlatamiyorum dağildim da zaten hatırladıkca,burdaki bir sürü arkadaşlarimızın yasadiklarini okudukca..
Ben ailemi affedemiyorum mesela,onlara kötü davranmiyorum ama nefret ediyorum hele abimin gözümün önünde iskence cektigini görmek istiyorum.. ölemesin diyorum
Bilmiyorum cok acılar cektim ben
Olmadık yerlere savruldum
Düştüm kendim kalktım
O kadar yalniz bırakıldımki bilemiyorum su an nasil hala ayaktayim hala yasamayi becerebilmisim
Görüyorum bi cocuga annesi bagiriyor ama nasil bagirmak ne hakaretler icimi kopariyorlar sanki
Kimse böyle acilar yasamasin diye dua etmekten baska elimden gelmiyor bisey...
Rabbim sizi de cocuklarinizi da guzel bi omur guzel bi ahret versin insallah
Off
Allah yardımcınız olsun.
Görüşmeme hakkınızı kullanın. Bayramdan bayrama arayın. Yeter çok bile.
İnanın sinirim bozuldu. O kadar işimin için de giriş yaptım.
Empati diyen hanımlara bağırasın geldi. Ya neden zalime empati yapılıyor mazluma yapılmıyor. Bu devrin en nefret ettiğim yönü ne biliyor musunuz? En psikopatlığın bile adı var. Ya arkadaş o zaman kimse suçlu değil. Boşaltın hapishaneleri. Allah Allah.
Benim görümcemde çok dövüyordu çocuklarını. Bir tokat atıyordu. Duvara uçuyordu çocuklar. On aylık oğluna bile vurmuştu. Çok uyardım.
- Çocukların hakkına giriyorsun. 10 yaşına kadar kesin olarak çocuk dövmek haram dedım. Helallik istemek zorundasın dedım.
- On yaşından sonra da ancak kaba etlerine canını acıtmayacak şekilde hafifçe vurabilirsin. Diğer türlü her türlü haram. Sen sonra çocuğun Allah inancını bozarsın ki işte o zaman hiç kurtuluşun yok deyince çok şükür artık dövmez oldu. Hamdolsun anladı. Çocuklar yenge bizim annemiz olsana derlerdi kuzularım.
RABBİM evlatlarımıza merhametli olmayı nasip etsın inşaAllah. Herşeyin hesabı var. Biliyorum canınız yanıyor ki ben okuyunca nevrim döndü. Özellikle kız çocukları benim için çok farklı. Kıyamıyorum onlara. Cennete girme sebebi kızlara. O anneler ki Kaybetmişler onlar cennetlerini. Acıyın onlara. Yoldaşlarını kaybetmişler. Halbuki kız çocukları yoldaşıdır annelerin. Yalnızlığa öfkeye hapsetmişler nasipsizler kendilerini.
Masmavi bir yol üstteki mesajım yanlış alıntı olmuş, dikkate alma
Sinirim bozuldu okurkenbir kaç kere satır arasında yazdınız
siz de bu yazıyı, bu üyelere destek olmak için yazdınız öyle mi?
pes!
Ne aci hikayeler varher doğuran anne olmuyor .. nekadar doğru bir söz
benimde annem beni 3 yaşimda iken bırakmış babami defalarca aldatmış etrafin gözünde bir o... muymus yani küçüklüğümden beri nekadar yumruk indi gogsume bir bilseniz benim hayatımda istismar, dayak herşey vardı berbat bok gibiydi yaşantım neden biraktin beni diye haykirmak istiyorum bazen hala su yaşıda evli baarkli olmama rağmen hala yumruk gibi içimde o gitti benim çocukluğum gitti hep o... cocugu gözüyle bakıldım hep hissettirdiler sağolsunlar ulan babam bile ya eve geç geldim diye bana o... sen dedi daldan Dala savruldum babamın arkadaşı beni motora önüne bindirirdi gezdircem diye istismar ederdi küçükken anlamazdım tabi büyüyünce anlamaya başladım kuzenim de aynı şekilde onun tarafındanda istismar edildim ah be anne sen beni koynunda yatırıp saklasaydn bunlar belki başıma gelmezdi ben ne oldum ya küçüklükten beri yemedigim hakaret kalmadı o..... kızı diye ben bunu hakediyormuydum ? ben küçücuk kızdım yahu küçücük nasıl o... olabilirdim ki ? ee okadar mutsuzluktan sonra öyle hırsla hayata tutunanlardan olmadım olamadım maddeye alistirildim daldan Dala savruldum basima gelmeyen kalmadı yahu nerdeydiniz hepiniz anne baba?? bitlenirdim saçım 3numara yapılırdı okula giderdim dalga geçerleerdi başımda olsaydın belki sacimi güzel temizler ilgilenirdin erkek gibi gezmezdim herkez ailecek biyerlere giderdi , ben arkalarından bakar hıçkırıklarla aglardim nerdesin diye ? evlendin çocukların oldu onların basindaydin tabi hala başındasin
bende kendi imkanlarımla kurtuldum o hayattan evlendim bir kızım var ama asla unutmucam geçmişi ben geçmişi bıraksam geçmiş beni bırakmıyor
.ANNE!!!
her doğuran anne olmuyor .. nekadar doğru bir söz
benimde annem beni 3 yaşimda iken bırakmış babami defalarca aldatmış etrafin gözünde bir o... muymus yani küçüklüğümden beri nekadar yumruk indi gogsume bir bilseniz benim hayatımda istismar, dayak herşey vardı berbat bok gibiydi yaşantım neden biraktin beni diye haykirmak istiyorum bazen hala su yaşıda evli baarkli olmama rağmen hala yumruk gibi içimde o gitti benim çocukluğum gitti hep o... cocugu gözüyle bakıldım hep hissettirdiler sağolsunlar ulan babam bile ya eve geç geldim diye bana o... sen dedi daldan Dala savruldum babamın arkadaşı beni motora önüne bindirirdi gezdircem diye istismar ederdi küçükken anlamazdım tabi büyüyünce anlamaya başladım kuzenim de aynı şekilde onun tarafındanda istismar edildim ah be anne sen beni koynunda yatırıp saklasaydn bunlar belki başıma gelmezdi ben ne oldum ya küçüklükten beri yemedigim hakaret kalmadı o..... kızı diye ben bunu hakediyormuydum ? ben küçücuk kızdım yahu küçücük nasıl o... olabilirdim ki ? ee okadar mutsuzluktan sonra öyle hırsla hayata tutunanlardan olmadım olamadım maddeye alistirildim daldan Dala savruldum basima gelmeyen kalmadı yahu nerdeydiniz hepiniz anne baba?? bitlenirdim saçım 3numara yapılırdı okula giderdim dalga geçerleerdi başımda olsaydın belki sacimi güzel temizler ilgilenirdin erkek gibi gezmezdim herkez ailecek biyerlere giderdi , ben arkalarından bakar hıçkırıklarla aglardim nerdesin diye ? evlendin çocukların oldu onların basindaydin tabi hala başındasin
bende kendi imkanlarımla kurtuldum o hayattan evlendim bir kızım var ama asla unutmucam geçmişi ben geçmişi bıraksam geçmiş beni bırakmıyor
.ANNE!!!
Ne aci hikayeler var
Cidden icim parca parca oldu dun geceden beri
Daha kotu ne olabilir derken bambaska bir hikayeyle dagiliyoruz
Size ne desek bos , acinizi hafifletecek hicbirsey yok..
Insallah kizinizla esinizle hep cok ama cok mutlu olursunuz
Amin canım amin. evet anne...ne desem ne yazsam
Anne ya bunlari size yaşatan bir anne..
Cocugunuzla cok cok mutlu olursunuz insallah❤
Biz varliklariyla imtihan okurken siz yokluguyla olmussunuzAmin canım amin. evet anne...
bana yapmadı annelik ama şuan iki oğlu var onlara yapıyor ... ben hesabımi ahirete bıraktım hiç ona sormadım neden diye hep iicimden çığlıklar attım neden neden neden ama ona hiç sormadım rabbim sorsun.
tam Bilgecee'ye cevap yazıyordum, yarım kaldı, sonra o üyenin mesajını görüp onu cevapla deyince hepsini almış, farkettiğimde düzenleme süresi bitmiştibeynim yandı bir alıntıyı bir mesajı okumaktan ne yazmış satır arasında diye..
Aminçok teşekkür ederim .. insan içinde öyle şeyler sakliyorki bu anlattiklarimi kimse bilmez ve daha anlatmadıgim neler var mideniz kaldırmaz yüreğiniz dayanmaz ama insan çok güçlü bir varlık hala yaşıyoruz hala ayaktayiz elhamdulillah.. umarım böyle anneler hiç bir zaman çocuk sahibi olamazlar.
Siz cok güçlüsünüz cokBaşım kazan gibi dünden beri ne yerdeyim ne gökte .
Çok özel şeyler anlattım ama bu konunun bile karanlıklara gömülmesini istiyorum .
Bence yeterince desildik unutsak mi acaba bütün olanları..
Anne seni affettim diye yüzüne bağırsam yine aklıma gelir mi bunlar..
Yerin dibine girip oturasım var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?