Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

Ya ben Dünyanın bi ucundaki çocuklara üzülüp ağlarken neler varmış ülkemde, öz annenin bunları yapmış olmasını aklım almıyor..

Boşuna değil her doğuran anne olmuyormuş.

İçim parçalandı siz yazdıkça ya, keşke hepinize sihirli değneğimle dokunsam unutsanız bunları...

Yalan söylemeyeceğim benim yaşadıklarım witch hunt yaşadıklarının onda biri değildir ama insanda hasar kalıyormuş dedim
keşke okumasaymisim su konuyu başım agridan döndü artık dünden beri

Bizimkiler de beni dengesiz bir manyak etti
Neye kizdiklari neye kizmadiklari belli değildi
Ailenin maddi sorunlari birbiriyle ve babamin ailesiyle sorunlari bitmedi mesela
Annem hep öfkeli hep sinirliydi
Örneğin ben hala misafirden çok hoşlanmam babamin ailesinin didinin didisinin gelmesi bitmezdi
Annemde onlarin yaninda her seye sinirlenir bizi suradan şuraya kaldirmazdi en ufak şeyde tokadı patladirdi
Beddualar ucusurdu

Ha niye dengesiz oldum o en ufak asilige gelmeyen terlikle yüzüme vuran adam ayni zamanda ben dershaneye gidebileyim diye son model arabasini sattı
O beddualar eden annem yarim saatliğine kaybolsam sinir krizi geçirirdi
Hasta olduğumda ikisi birden sabah köründe ise gitmelerine rağmen geceler boyu ayakta kalıp uyumadan ise giderlerdi
İşin kötüsü ne biliyor musunuz
Benim yaşadıklarımı ablam ve abim yaşamadı bu daha kötü

Çok doğru. Dedemin cinsel istismarini detaylı anlatamıyorum. Zaten beynim sildi bazılarını galiba. İstesem de hatırlayamıyorum. Adam 2 ay hastalandı sonra zınk diye geberdi gitti.
Halbuki ne iyi insanlar tanıyorum senelerdir yatalak,sersefil..

Okudum okudum ağladım. Sizinkilerin yanında çık daha basit ve hafif şeyler yaşamışım ancak buna ragmen affedememeler öfke patlamaları panik atak depresif ruh hali bir sürü şey yaşadım. Çocukluk çekirdektir. Sonraki hayatın mayasıdır malesef farkına varmadığımız bir çok şey bizi bir hamur gibi şekillendirmiş.

Tek tek etiketleyemiyorum ama

Ben de terapi aldım.
İçimizdeki Çocuk
Zor Bir Ailede Büyümek (bu mutlaka)
Yukarıdaki kitapları okumanızı tavsiye ediyorum.

Affetmek mümkün değil gibi affedin diyemem ben yapamazdım. Ancak affetmeden iyileşmenin mümkün olmadığı söyleniyor. “Seninle Başlamadı” adlı kitabı da tavsiye ediyorum. Bu kitabın yazarının olduğu bir video linki paylaşmak istiyorum. İzlemenizi tavsiye ederim.

https://www.facebook.com/

bir kaç kere satır arasında yazdınız

siz de bu yazıyı, bu üyelere destek olmak için yazdınız öyle mi?
pes!

her doğuran anne olmuyor .. nekadar doğru bir söz
benimde annem beni 3 yaşimda iken bırakmış babami defalarca aldatmış etrafin gözünde bir o... muymus yani küçüklüğümden beri nekadar yumruk indi gogsume bir bilseniz benim hayatımda istismar, dayak herşey vardı berbat bok gibiydi yaşantım neden biraktin beni diye haykirmak istiyorum bazen hala su yaşıda evli baarkli olmama rağmen hala yumruk gibi içimde o gitti benim çocukluğum gitti hep o... cocugu gözüyle bakıldım hep hissettirdiler sağolsunlar ulan babam bile ya eve geç geldim diye bana o... sen dedi daldan Dala savruldum babamın arkadaşı beni motora önüne bindirirdi gezdircem diye istismar ederdi küçükken anlamazdım tabi büyüyünce anlamaya başladım kuzenim de aynı şekilde onun tarafındanda istismar edildim ah be anne sen beni koynunda yatırıp saklasaydn bunlar belki başıma gelmezdi ben ne oldum ya küçüklükten beri yemedigim hakaret kalmadı o..... kızı diye ben bunu hakediyormuydum ? ben küçücuk kızdım yahu küçücük nasıl o... olabilirdim ki ? ee okadar mutsuzluktan sonra öyle hırsla hayata tutunanlardan olmadım olamadım maddeye alistirildim daldan Dala savruldum basima gelmeyen kalmadı yahu nerdeydiniz hepiniz anne baba?? bitlenirdim saçım 3numara yapılırdı okula giderdim dalga geçerleerdi başımda olsaydın belki sacimi güzel temizler ilgilenirdin erkek gibi gezmezdim herkez ailecek biyerlere giderdi , ben arkalarından bakar hıçkırıklarla aglardim nerdesin diye ? evlendin çocukların oldu onların basindaydin tabi hala başındasin
bende kendi imkanlarımla kurtuldum o hayattan evlendim bir kızım var ama asla unutmucam geçmişi ben geçmişi bıraksam geçmiş beni bırakmıyor
.ANNE!!!

Ne desem bilemedim sukur boyle bir olay yasamadim ailemden ama cocukluk travmalari asla unutulmuyor bu bir gercek suan kosullar ne olursa olsun sizi pamuklara da sarsa gecmis akliniza geliyor ve bu yara hicbir zaman kabuk baglamiyor.

Affedin diyemem benim basima gelse affedemezdim eminim ama gecenlerde tlc de bir programda agir yasamlardi saniyorum kadinin anne yarasi vardi benzer bir konu ve psikologa gitti psikolog da bu gercekle yuzlesmeden bu olayi atlatamazsin dedi o da annesiyle yuzlesti her seyi soyledi gecmisteki her sey masaya yatti vs sonraki aciklamasinda ise soyledigi şu oldu iyi ki yuzlestim annemle suan kendimi daha hafif hissediyorum.

Siz de bunu deneyebilirsiniz belki?? O da duysun nasil yaralar actigini...

Ne aci hikayeler var
Cidden icim parca parca oldu dun geceden beri
Daha kotu ne olabilir derken bambaska bir hikayeyle dagiliyoruz
Size ne desek bos , acinizi hafifletecek hicbirsey yok..
Insallah kizinizla esinizle hep cok ama cok mutlu olursunuz

ne desem ne yazsam
Anne ya bunlari size yaşatan bir anne..
Cocugunuzla cok cok mutlu olursunuz insallah❤

Ne aci hikayeler var
Cidden icim parca parca oldu dun geceden beri
Daha kotu ne olabilir derken bambaska bir hikayeyle dagiliyoruz
Size ne desek bos , acinizi hafifletecek hicbirsey yok..
Insallah kizinizla esinizle hep cok ama cok mutlu olursunuz

çok teşekkür ederim .. insan içinde öyle şeyler sakliyorki bu anlattiklarimi kimse bilmez ve daha anlatmadıgim neler var mideniz kaldırmaz yüreğiniz dayanmaz ama insan çok güçlü bir varlık hala yaşıyoruz hala ayaktayiz elhamdulillah.. umarım böyle anneler hiç bir zaman çocuk sahibi olamazlar.

ne desem ne yazsam
Anne ya bunlari size yaşatan bir anne..
Cocugunuzla cok cok mutlu olursunuz insallah❤
Amin canım amin. evet anne...
bana yapmadı annelik ama şuan iki oğlu var onlara yapıyor ... ben hesabımi ahirete bıraktım hiç ona sormadım neden diye hep iicimden çığlıklar attım neden neden neden ama ona hiç sormadım rabbim sorsun.

Biz varliklariyla imtihan okurken siz yokluguyla olmussunuz
Her ne olursa olsun hangi anne çocugunu birakir gider
Allah sorsun canim soracaktir da zaten
Inanki kelimelerim bogazimda düğüm düğüm.
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin sizi
Ve evet bi insan eger isterse herseyi yapar ama isterse...

Başım kazan gibi dünden beri ne yerdeyim ne gökte .
Çok özel şeyler anlattım ama bu konunun bile karanlıklara gömülmesini istiyorum .
Bence yeterince desildik unutsak mi acaba bütün olanları..
Anne seni affettim diye yüzüne bağırsam yine aklıma gelir mi bunlar..
Yerin dibine girip oturasım var ..

beynim yandı bir alıntıyı bir mesajı okumaktan ne yazmış satır arasında diye..
tam Bilgecee'ye cevap yazıyordum, yarım kaldı, sonra o üyenin mesajını görüp onu cevapla deyince hepsini almış, farkettiğimde düzenleme süresi bitmişti özür

Amin

Siz cok güçlüsünüz cok
O kadar dimdik ayakta durabilmissiniz ki imrendim size
Hep iyi mutlu huzurlu olun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…