Boyle dusunme witchBaşım kazan gibi dünden beri ne yerdeyim ne gökte .
Çok özel şeyler anlattım ama bu konunun bile karanlıklara gömülmesini istiyorum .
Bence yeterince desildik unutsak mi acaba bütün olanları..
Anne seni affettim diye yüzüne bağırsam yine aklıma gelir mi bunlar..
Yerin dibine girip oturasım var ..
Ama şimdi pişman olmuş aglıyormuş yaptıkları doğru değil ama pişman olup aglıycak kadar azda olsa vicdanı varmış demekki
Psikologa gittin mi Hiç?Başım kazan gibi dünden beri ne yerdeyim ne gökte .
Çok özel şeyler anlattım ama bu konunun bile karanlıklara gömülmesini istiyorum .
Bence yeterince desildik unutsak mi acaba bütün olanları..
Anne seni affettim diye yüzüne bağırsam yine aklıma gelir mi bunlar..
Yerin dibine girip oturasım var ..
Sen benim cevap yazdığım gonderiyi okudun mu? Önce onu sonra benim yazdığımı okuman gerekiyorAaa evet gerçekten belki şöyle der annesi yavrum seni kızgın demirle hortumla dövdüm iki yumurta yemek istedin diye belki sokağa attım dayaktan bayilttim ama sor sor bi neden yaptim bu mu yani o zaman şimdi bi güzel kadınların çocukları var hepsi dayaktan öldürmesi lazım zor hayat yaşamışlar ya bu mantığı asla anlamicam
Boşuna seslenme,görmek istemeyenden daha kör,duymak istemeyenden daha sağır kimse yokturTek sebebi yalnız kalma korkusu ortada kalma korkusu ne vicdanı ya delirdiniz mi siz..
Ona bakarsak çocuğuna tecavüz eden baba da pişmansa sorun olmamalı
Bu anlatılanların tecavüzden ne farkı var
Vajinama demir sokuyordu diyor ya huuu
Psikologa gittin mi Hiç?
Ben gittim 1 defa. Burada yazdığım gibi fazla detay vermeden anlattım.
Kadın bana dedi ki "Yaşadığın şeyler seni zannettiğin kadar etkilememiş. Etkileseydi,kırmızı giyinip,makyaj yapmazdın"
İlk ve son gidişim oldu. Psikiyatriste gidip paşa paşa ilaçlarımı içtim.
25 yaşımdan sonra gitmek kısmet oldu psikologa o da manyak çıktı. Öncesinde zaten psikiyatri kliniklerini aşındırıyordum.2 sene kadar psikiyatriste gittim ..
Yaşım küçüktü çok bir şey hatırlamıyorum açıkçası ..
Tek bildiğim paşa paşa ücret ödediğimiz
Bu kararı almanıza çok cok sevindimEvet hanımlar sizlerden aldığım fikirlerle destek almaya karar verdim.Çünkü dengesizliğimin korkak oluşımum ve seslerden korkmamın sebebi çocukluğumda yaşanılan travmaya bağlı olarak gelişen kişilik bozukluğu olduğunu öğrendim. özelden bana çok destek veren bir arkadaş sayesinde biraz daha derine indik ve ikna edildim.En korktuğum ve çekindiğim şeyi yapacağım.İnşallah iyi olacağım.Annem konusuna gelirsek hiçbir zaman görüşmeyeceğim. görüştükten sonra daha kötü oluyorum sesi bakışı yemek yiyişi hep beni çocukluğuma bebekliğime götürüyor.Bana iyi gelmiyor.Çok şükür ki cesaret gelmişte yazmışım.Benim gibi olan arkadaşlara çok üzüldüm.Hepsini bir anne sıcaklığıyla sarıp öpüyorum.Bizim çocuklar sevgiyle büyüyecek en sevdikleri yemekleri pişireceğiz mutfakta onlar yedikçe biz mutlu olacağız.Koruyacağız sarılacağız onlar bizim hep canımız olacak
Kararınız için sizi tebrik ediyorum. Inşallah çok mutlu olursunuz, bundan sonra hayat hep size gülsün kardeşlerimEvet hanımlar sizlerden aldığım fikirlerle destek almaya karar verdim.Çünkü dengesizliğimin korkak oluşımum ve seslerden korkmamın sebebi çocukluğumda yaşanılan travmaya bağlı olarak gelişen kişilik bozukluğu olduğunu öğrendim. özelden bana çok destek veren bir arkadaş sayesinde biraz daha derine indik ve ikna edildim.En korktuğum ve çekindiğim şeyi yapacağım.İnşallah iyi olacağım.Annem konusuna gelirsek hiçbir zaman görüşmeyeceğim. görüştükten sonra daha kötü oluyorum sesi bakışı yemek yiyişi hep beni çocukluğuma bebekliğime götürüyor.Bana iyi gelmiyor.Çok şükür ki cesaret gelmişte yazmışım.Benim gibi olan arkadaşlara çok üzüldüm.Hepsini bir anne sıcaklığıyla sarıp öpüyorum.Bizim çocuklar sevgiyle büyüyecek en sevdikleri yemekleri pişireceğiz mutfakta onlar yedikçe biz mutlu olacağız.Koruyacağız sarılacağız onlar bizim hep canımız olacak
Bundan sonra herşey güzel olur bizim için baksanıza etrafımızda bizi tanımasalar da samimiyetle açıldığınızda nasıl güzel yönlendiriliyoruz.İnanın burası çok iyi geldi.Kadının dostu kadındır diyorum.Kimseye böyle dökülemezdim.Acımı yaşadınız üzüldünüz anlatırken bebeklerinizi kardeşlerinizi yeğenlerinizi düşünüp empati yaptınız belki.Ama hepsinde ortak paydada buluştuk.Şiddet ve besinsizlik hele ki bebek bedenine yapılacak en büyük haksızlık.Annemin erkek versiyonu olsaydı emin olun çocuklarına her türlü kötülüğü yapacak biri olurdu.Çünkü şiddetten zevk alıyordu.Ağlamamdan acı çekmemden.O sebeple ki şanslı bile sayılırımBu kararı almanıza çok cok sevindim
Inşallah daha güzel hayatınız olur
Daha güçlü daha mutlu olursunuz
Her zaman sizi dinlemeye hazırım yanınızdayım
Iyiki konuyu açťinız ben de hafifledim destek gördüm
Hepinize teşekkür ediyorum❤
Ben burda yazdıklarımın çok çok azını paylaştıklarım tarafından bile ezildim alay edildim..oysa ben hicbirsey yapmamıştımki..Bundan sonra herşey güzel olur bizim için baksanıza etrafımızda bizi tanımasalar da samimiyetle açıldığınızda nasıl güzel yönlendiriliyoruz.İnanın burası çok iyi geldi.Kadının dostu kadındır diyorum.Kimseye böyle dökülemezdim.Acımı yaşadınız üzüldünüz anlatırken bebeklerinizi kardeşlerinizi yeğenlerinizi düşünüp empati yaptınız belki.Ama hepsinde ortak paydada buluştuk.Şiddet ve besinsizlik hele ki bebek bedenine yapılacak en büyük haksızlık.Annemin erkek versiyonu olsaydı emin olun çocuklarına her türlü kötülüğü yapacak biri olurdu.Çünkü şiddetten zevk alıyordu.Ağlamamdan acı çekmemden.O sebeple ki şanslı bile sayılırım
İçindeki kini nefreti hiç kaybetme ben kaybetmem bana en güzel yıllarımı heba edenleri affetmem.Affedersem kendimi çok kötü hissediyorum.Bizi bu hale getirenler affedilmeyi haketmiyor.Sevilemyi sarılmayı biz bundan sonra kuracağımız aileye yada kendimize endekslenelim hayatımızın geri kalanı bizim artık güçsüz zayıf korumasız değiliz.Yetişkin güçlü insanlarız bize yaşattıklarıyla kalan ömrümüzü tüketmeyelim uzak duralım.Belki geriye ket vururuz da unuturuz çıkarırız hayatımızdan.Ama benden tavsiye (normal psikolojide değilim ama tavsiye veriyorum)kimse ikinci şansı haketmiyor ve eminim ki bizim gibiler binlerce şans vermiş zalimlereBen burda yazdıklarımın çok çok azını paylaştıklarım tarafından bile ezildim alay edildim..oysa ben hicbirsey yapmamıştımki..
Burda farklı bir dayanısma var o edilen dualar o kurulan cumleler..
Keşke diyorum gercek hayatımda da burdaki gibi insanlar çıksaydılar karşima..
Ve inanıyorumki hayat bundan sonra senin icin daha güzel olacak
Ben psikolojik destek almaktan korkuyorum burda çok çok azını anlatmısken dinleyenler okuyanlar gözyaşları döktü..
Içimdeki kini nefreti atabilmeyi başaramıyorum
Dün gece hiç uyumadım biliyor musun kuzum benim seniBen burda yazdıklarımın çok çok azını paylaştıklarım tarafından bile ezildim alay edildim..oysa ben hicbirsey yapmamıştımki..
Burda farklı bir dayanısma var o edilen dualar o kurulan cumleler..
Keşke diyorum gercek hayatımda da burdaki gibi insanlar çıksaydılar karşima..
Ve inanıyorumki hayat bundan sonra senin icin daha güzel olacak
Ben psikolojik destek almaktan korkuyorum burda çok çok azını anlatmısken dinleyenler okuyanlar gözyaşları döktü..
Içimdeki kini nefreti atabilmeyi başaramıyorum
Affedemiyorum ki düsünuyorum yok dövüldüğüm için bile bir sebeb arıyorum yok..İçindeki kini nefreti hiç kaybetme ben kaybetmem bana en güzel yıllarımı heba edenleri affetmem.Affedersem kendimi çok kötü hissediyorum.Bizi bu hale getirenler affedilmeyi haketmiyor.Sevilemyi sarılmayı biz bundan sonra kuracağımız aileye yada kendimize endekslenelim hayatımızın geri kalanı bizim artık güçsüz zayıf korumasız değiliz.Yetişkin güçlü insanlarız bize yaşattıklarıyla kalan ömrümüzü tüketmeyelim uzak duralım.Belki geriye ket vururuz da unuturuz çıkarırız hayatımızdan.Ama benden tavsiye (normal psikolojide değilim ama tavsiye veriyorum)kimse ikinci şansı haketmiyor ve eminim ki bizim gibiler binlerce şans vermiş zalimlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?