Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

zaten normal bi yaramazlikta demedim bunlari belki hala kucuk oldugunun vcrdigi rahatlikla dedim. abisi savunmasiz bi cocuk. kizim kafasina surekli sert oyuncaklarla vuruyordu. oyle bi cinnet aninda deyiverdfim. bi daha demem insallah. gerci hemen ardindan pisman olup sevgimi gosterdim zaten surekli seni seviyorum derim ikisine de gun icinde ama bilinc altina yerlessin istemem. bir daha dilimi isirir demem

Dün geceden beri çıkmıyor konu aklımdan, hepiniz çocuk halinizle gözümün önündesiniz...
Gece bebeğim ısıra ısıra yara ettiği meme ucumi fena halde ısırdı refleks olarak ayy dedim ve o korkuyla o kadar ağladı ki. En acısı benden korktu ama yine bana sarılıp ağladı kimseye gitmedi.

Ben sizleri okuyana kadar anne olmak zor sanıyordum ama yok çocuk olmak daha zormuş. Umarım hepiniz çektiklerini unutturamasa da bi nebze silebilecek kadar güzel insanlara sarılırsınız.

Ben seni seviyorum
Hatta sert dilini daha cok seviyorum , ohh be benim diyemediklerimi yazmis hatun diyorum

Ahh şuraya yazacak ne çok şeyim var.

Birgün babam elinde bebekle eve geldi üvey kardeşime verdi,benimde bebeklerim vardı ama üvey annem ortalık dağılmasın diye hep saklardi.babam bnm bebeğimide bulup getirdi,kardeşle bebeklerimizi yan yana koyup oynamaya başladık..yemek vakti yemeğe geçtik..
Bitirip içeri koştuğumda bebegim orda yoktu,aradım her yere baktım bebeğim yoktu.en son cekyatin arkasına baktım kollarını bacaklarıni koparmış elbisesini yirtmis cekyatin arkasına atmıştı....yuzune baktığımda sus babana söylemiceksin dedi...bunu yasadigimda 5yasindaydim...
sonrakileri hatirlamak istemiyorum...

Allahmm oy kurban oldugum Allahim(
Insallah simdi iyisinizdir

Burda : plansiz dogan bir kiz cocugu olmam
Yaziyordu arkadaslar gulucuk cikmis simdi farkediyorum kusura bakmayin

Dün geceden beridir dizi olarak yayınlanan sırlar dünyası izliyor gibi hissettim :/

Hiçbir şey yapmayın. Oğulları baksın annenize.
Böyle anne olmaz olsun. Bırakın kendi pisliğinde boğulsun.
Herkes yaptığının bedelini ödemeli şu kısa hayatta.
Bir daha o yıllarınız geri gelmeyecek. Bir daha çocuk olmayacaksınız. Hiçbir şeyi telafi etmek mecburiyetiniz yok. Vicdan yapmayın. 1000 kere o günlere geri dönse 1000. kere de aynı şeyi yapar. Şu an g.t korkusundan böyle söylüyor. Ortada kalma yalnız kalma derdinden. Yine bencillik. Sizin iyi bir hayatınız olmasaydı neden gelmiyor diye soracak mıydı sanıyorsunuz?
Annenizin pişman olduğunu düşünmeyin. Size gelip özür dilemişliği de yok zaten. Duygu sömürüsüne aldanmayın üzülürsünüz.

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diyorum başka bir şey demeye gerek yok!

Kızgın demir bazen eskiden dantel ipleri olurdu büyük bobin onun bobini özellikle kafama vuracaksa. O zamanlar nasil olmemisim önce darbe ve kana rağmen merak ediyorum

Ciğerim yandı, kalbim sıkıştı okurken. Sizler ne kadar güçlüsünüz. Sizinki ile asla kıyaslanamaz ama bende annemden şiddet gördüm çocukken az da olsa. Ben onları unutamıyorken, annemin sevgisini sıcaklığını bizlere gösterememesine kızıp bunu anlayamıyorken, sizler bütün bu vahşete rağmen hala konuşabiliyorsunuz
Ben annemi de babamı da asla affedemiyorum kalbimde, bana tramva dolu bir çocukluk yaşattıkları için, benim ergenliğimi, evliliğimi, anneligimi, her şeyimi etkilemiş yaşadıklarım, sizleri okudukça daha bir farkına vardım

Ahhh ahhh canım ya komşular gülüp geçiyorsa arkandan kiz sende dikkatli ol anneni kızdırma deyip aralarında gulusuyorlarsa
Daha 10 yaşındayken anladığım dünyada iyi insan yok
Talihliler var ve talihsizler var

Hoş benim yaşadıklarım sizinkilerin onda biri değildir ama unutulmuyor
Kalbimin ortasında öfkeli bir kirpi var sanki

Allah yardımcınız olsun.
Görüşmeme hakkınızı kullanın. Bayramdan bayrama arayın. Yeter çok bile.
İnanın sinirim bozuldu. O kadar işimin için de giriş yaptım.
Empati diyen hanımlara bağırasın geldi. Ya neden zalime empati yapılıyor mazluma yapılmıyor. Bu devrin en nefret ettiğim yönü ne biliyor musunuz? En psikopatlığın bile adı var. Ya arkadaş o zaman kimse suçlu değil. Boşaltın hapishaneleri. Allah Allah.
Benim görümcemde çok dövüyordu çocuklarını. Bir tokat atıyordu. Duvara uçuyordu çocuklar. On aylık oğluna bile vurmuştu. Çok uyardım.
- Çocukların hakkına giriyorsun. 10 yaşına kadar kesin olarak çocuk dövmek haram dedım. Helallik istemek zorundasın dedım.
- On yaşından sonra da ancak kaba etlerine canını acıtmayacak şekilde hafifçe vurabilirsin. Diğer türlü her türlü haram. Sen sonra çocuğun Allah inancını bozarsın ki işte o zaman hiç kurtuluşun yok deyince çok şükür artık dövmez oldu. Hamdolsun anladı. Çocuklar yenge bizim annemiz olsana derlerdi kuzularım.
RABBİM evlatlarımıza merhametli olmayı nasip etsın inşaAllah. Herşeyin hesabı var. Biliyorum canınız yanıyor ki ben okuyunca nevrim döndü. Özellikle kız çocukları benim için çok farklı. Kıyamıyorum onlara. Cennete girme sebebi kızlara. O anneler ki Kaybetmişler onlar cennetlerini. Acıyın onlara. Yoldaşlarını kaybetmişler. Halbuki kız çocukları yoldaşıdır annelerin. Yalnızlığa öfkeye hapsetmişler nasipsizler kendilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…