Aynen öyleYaş değil de 270 bin TL'lik kredi mi?
Aylık 3000 ödemesi var adam ödüyormuş güyaAynen öyle
Aylık 3000 ödemesi var adam ödüyormuş güya
Evde adam yaşıyordur herhalde zaten kaç senedir sevgililer bi kere tanıştırma konusu geçmedi ki krediyi de adam ödüyormuş güya beni rahatsız eden bu kadar arkamdan iş çevrilmesi 22 yaşımdayımYerinizde olsam ılımlı olup adamı tanımaya çalışırdım. Yaş farkı olabilir. Bir süre tanıştırmak için beklemiş olabilir. Biz de hemen sevgilimizi ailemize sokmuyoruz. Sakin olun.
Bu ev nerede, kim yaşıyor? Krediyi kim ödüyor biliyor musunuz?
Değilanneniz 3000 tl krediyi odeyebilecek durumdami
Ne düşüneceğimi şaşırdım artık her dediğini yaptırıyor gibime geliyorAnneniz gelir durumu iyi biri mi? Anladığım kadarıyla adamın maddiyat için annenizle birlikte olduğunu düşünüyorsunuz. Gerçekten birbirlerini seviyorlardır belki.
Anladigim kadarıyla adamın borcundan ötürü kredi vermemişler annen çekmiş. Muhtemelen ev annenin üstünedir. O evde kim oturuyor. Belki adam iyi biridir aralarında sevgi vardır. Biraz sakin ol adamı tanımaya çalış.Annem ve babam 6 yıl önce ayrıldı. 14 yaşında bir erkek kardeşim var. Annemin uzun zamandır bir sevgilisi var ama bunu bize açık açık anlatmak yerine sürekli arkamdan iş çevirdi. Evde tapu bile buldum adamla kendilerine bizden gizli ev almışlar 270 bin lira kredi çekmiş annem kendi üstüne. Bir tane de araba almışlar. Adamın maliyeye vergi borcu varmış onu da annem Ödemiş . Ve bu adam annemden tam 9 yaş küçük. Ne olduğu belli olmayan bu adamla evlenmesini kardeşimin bu adamla aynı evde yaşamasını istemiyorum. Bu olaylar olduğunda annemle çok kavga ettik vazgeçtim evlenmekten ŞİMDİLİK dedi. Ne yapmam gerekiyor bu adamdan annemi kurtarmak için annem 48 adam 39 yaşında
e demekki adam ödüyo gerçekten krediyi
Evde adam yaşıyordur herhalde zaten kaç senedir sevgililer bi kere tanıştırma konusu geçmedi ki krediyi de adam ödüyormuş güya beni rahatsız eden bu kadar arkamdan iş çevrilmesi 22 yaşımdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?