Annem evlenmek istiyor

Squalenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
16
1
1
30
Annem ve babam 6 yıl önce ayrıldı. 14 yaşında bir erkek kardeşim var. Annemin uzun zamandır bir sevgilisi var ama bunu bize açık açık anlatmak yerine sürekli arkamdan iş çevirdi. Evde tapu bile buldum adamla kendilerine bizden gizli ev almışlar 270 bin lira kredi çekmiş annem kendi üstüne. Bir tane de araba almışlar. Ve bu adam annemden tam 9 yaş küçük. Ne olduğu belli olmayan bu adamla evlenmesini kardeşimin bu adamla aynı evde yaşamasını istemiyorum. Bu olaylar olduğunda annemle çok kavga ettik vazgeçtim evlenmekten ŞİMDİLİK dedi. Ne yapmam gerekiyor bu adamdan annemi kurtarmak için

sizi rahatsiz eden evlenmesimi ev almalarimi

Yerinizde olsam ılımlı olup adamı tanımaya çalışırdım. Yaş farkı olabilir. Bir süre tanıştırmak için beklemiş olabilir. Biz de hemen sevgilimizi ailemize sokmuyoruz. Sakin olun.

Bu ev nerede, kim yaşıyor? Krediyi kim ödüyor biliyor musunuz?

anneniz 3000 tl krediyi odeyebilecek durumdami

Kredi çekip çöpe atmamış üzerine ev almış.
Ayrıca ilk evliliğinde mutluluğu bulamamış bir kadının artık mutlu olmak hakkı değil mi?
Tamam her şeyden önce anne ama anladığım kadarıyla sevgilisini eve getirip sizi rahatsız etmiyor.
Size zarar vermeyecek bir düzen kurmuş.
Evlenmek istemek de en doğal hakkı bence..

Vergi borcu ödemesine gelince ne kadar yüklü ödeme bu önemli bir ayrıntı bilip konuşmak lazım.

Yaş için de olumsuz yorum yapamayacağım.
Kart herifler çıtır hatunlarla olurken iyi.
Biraz da kadınlar çıtır alsın..

Evde adam yaşıyordur herhalde zaten kaç senedir sevgililer bi kere tanıştırma konusu geçmedi ki krediyi de adam ödüyormuş güya beni rahatsız eden bu kadar arkamdan iş çevrilmesi 22 yaşımdayım

Anneniz gelir durumu iyi biri mi? Anladığım kadarıyla adamın maddiyat için annenizle birlikte olduğunu düşünüyorsunuz. Gerçekten birbirlerini seviyorlardır belki.

Anneniz gelir durumu iyi biri mi? Anladığım kadarıyla adamın maddiyat için annenizle birlikte olduğunu düşünüyorsunuz. Gerçekten birbirlerini seviyorlardır belki.
Ne düşüneceğimi şaşırdım artık her dediğini yaptırıyor gibime geliyor

evi ve arabayı kardeşinin üzerine yapsınlar o zaman rahat bırakırım sizi de bakalım o zaman adamın davranışı değişecek mi? en azından kardeşinin bir mal varlığı olur

Anladigim kadarıyla adamın borcundan ötürü kredi vermemişler annen çekmiş. Muhtemelen ev annenin üstünedir. O evde kim oturuyor. Belki adam iyi biridir aralarında sevgi vardır. Biraz sakin ol adamı tanımaya çalış.

İster karşı çık ister ağla ister dövün.
Annen yine yapacağını yapacak, sadece daha huzursuz olarak.
Bu gerçeği iyice anla ve öyle davran derim ben.
ELLİ yaşinda bir kadının hayatına karışamazsin. Bak, bunca zaman karıştırmamis da. Bu saatten sonra da karistirmaz sizi.
Ayrıca bence dedektifcilik oynama. Zaten annenin ilişkisi yıllardır devam ediyor ve size hala söylememiş. Bence evlilik fikrini kardeşin 18ine basıp üniversiteye başka ile gidince açacak. Belli ki kadının planı ,programı var.
Bence öğrendiğin her bilgi annenle seni daha da uzaklaştıracak,birbirinizden sogutacak. O yUzden fazla kurcalama. Kardeşin de belki o adamla anlaşır. Benim çevremdeki erkek çocuklarin üvey babalariyla arası gayet iyi. Bakarsın sizinki de öyle olur. Ya da babanin yanına taşınır...
Ama annenden 'evlenme' gibi bir istekte bulunmak çok ağır.
Bunu babandan isteyebilir mıydın?peki baban seni dinler miydi?
Cooook zor biliyorum ama mutlu olmak istiyorsan üç maymunu oyna, olanları görme duyma bilme

Evde adam yaşıyordur herhalde zaten kaç senedir sevgililer bi kere tanıştırma konusu geçmedi ki krediyi de adam ödüyormuş güya beni rahatsız eden bu kadar arkamdan iş çevrilmesi 22 yaşımdayım

Arkanızdan iş çevrilmiyor. Kadın vaktini ne zaman uygun görürse o zaman tanıştırır. Maddi anlamda kendini kullandırmıyordur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…