- 3 Eylül 2012
- 21.896
- 57.817
- 798
Ayni seyi konu sahibi babasina soylesin bakalim? Sahi konu sahibi babandan neden bahsetmiyosun madem?
Kredi mi çekmiş anneniz...cok üzgünüm ama bu adam para peşinde bence
İkisi de fırıncı...Fırında çalışıyor ikisi de
nasıl?
kadın sadece krediyi çekmiş ev kadının üstüne krediyi ödeyen adam.
kadın havadan ev sahibi olmuş.
hangi mantıkla adamın para peşinde olduğunu düşündünüz?
Aynen yaa.. babalara yuklenilmiyo ama bu kadinlar utanmak nedir bilmiyolar.. kadin gibi olmak hissetmeyi istemek ne haddineki? Cunku tek isi analiktir: ) anayim anaaa:))Baba çocukları anneye bırakmış.
Üç beş harçlık, hediye ile işin içinden çıkmıştır canım.
Onun gönül ilişkileri muhtemelen bu kadar rahatsız etmez.
Etse de dile getirmek pek yemez.
Yese de baba 32 dişiyle, ah benim güzel kızım rahatsız oldun demek hemen bırakıyorum
demeyecektir..
Aklıma 'Analar çeker yüküüü' şarkısı geldi :)
Ben anne çekmiş ve adamın borcunu ödüyor gibi anladım
Konu yeniden düzenlenmiş sanırım.konu silindi mi alıntılayan var mı acaba
Sikayet ettim konu silmek yasak. Isine gelmedi yorumlar diye konu silmek nedir ya? Burasi kk bacim..kusura bakma tabiiki annenden taraf olcaz hakliysa. Sende kk ya uyeysen bence sende annene saygi duy ve arkasinda dur. Buraya layik bi uye oldugunu goster:) bence yapabilirsin:)Tek istediğim annemin kardeşim üniversiteye gittikten sonra evlenmesiydi ama her şeyin suçlusu ben oldum gibi görünüyor hepinize teşekkür ederim
cherry sen de kimseye güvenmiyorsun kuzum .fazla akıllısın ince eleyip sık dokursun ilişkin de bile .evlenmek için az biraz 3 maymunu oynamak ta lazım demedi deme .maalesef akıllı kadın istemiyor erkek kısmı
Evlenene kadar akilli seviyolar sonra saf seviyolar: )cherry sen de kimseye güvenmiyorsun kuzum .fazla akıllısın ince eleyip sık dokursun ilişkin de bile .evlenmek için az biraz 3 maymunu oynamak ta lazım demedi deme .maalesef akıllı kadın istemiyor erkek kısmı
cherry sen de kimseye güvenmiyorsun kuzum .fazla akıllısın ince eleyip sık dokursun ilişkin de bile .evlenmek için az biraz 3 maymunu oynamak ta lazım demedi deme .maalesef akıllı kadın istemiyor erkek kısmı
Ev ve araba için 300 bin civarında kredi çekmesi imkansız. Maaşa göre çıkar kredi.Evet tapu annemin üstüne doğru
araba kredisi faizleri yaza düşer mi pekiiii bankacıı hanımefendiiiEv ve araba için 300 bin civarında kredi çekmesi imkansız. Maaşa göre çıkar kredi.
Ev ve araba bankaya ipotekliyse adam çekip gidince hem evsiz hem arabasız kalır anneniz dağ gibi borçla.
Eğer tapuda ipotek yoksa adamda vekalet varsa yine kendi üzerine alıp annenizi borçla ortada bırakabilir.
Evli olsalardı normal derdim ama iki bekar insan için güvenilmez bir durum.
Ev ve araba için 300 bin civarında kredi çekmesi imkansız. Maaşa göre çıkar kredi.
Ev ve araba bankaya ipotekliyse adam çekip gidince hem evsiz hem arabasız kalır anneniz dağ gibi borçla.
Eğer tapuda ipotek yoksa adamda vekalet varsa yine kendi üzerine alıp annenizi borçla ortada bırakabilir.
Evli olsalardı normal derdim ama iki bekar insan için güvenilmez bir durum.
Düşmez. Seçim ertesi ortam daha oturmamış olur :)araba kredisi faizleri yaza düşer mi pekiiii bankacıı hanımefendiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?