Annem evlenmek istiyor

Ayni seyi konu sahibi babasina soylesin bakalim? Sahi konu sahibi babandan neden bahsetmiyosun madem?

Baba çocukları anneye bırakmış.
Üç beş harçlık, hediye ile işin içinden çıkmıştır canım.
Onun gönül ilişkileri muhtemelen bu kadar rahatsız etmez.
Etse de dile getirmek pek yemez.
Yese de baba 32 dişiyle, ah benim güzel kızım rahatsız oldun demek hemen bırakıyorum
demeyecektir..

Aklıma 'Analar çeker yüküüü' şarkısı geldi :)

Arkandan çevirmese kabul edecek miydin?
Bana edecekmişsin havası vermedin yazdıklarından, o yüzden böyle davranmıştır.

Fırında çalışıyor ikisi de
İkisi de fırıncı...
Tamam ya ben anladım meseleyi.
Belli ki yıllardır sevgililer ve adim atmak istiyorlar. Adam dedi ki 'ben en iyisi bir ev alayım. Senin çocuk 3 sene sonra üniversiteye gidince biz de beraber yaşarız. Bir ömür kira derdine ugrasmayiz'
Amaaa adama bir sebepten kredi vermediler. Ve adam annenize GUVENEREK ondan kredi çekmesini istedi. Güvendi çünkü kredi cekenin adına alınır ev. Yani yarin bir gün anneniz yan çizse adamın o ev için bir gram hakkı olamaz. Mahkeme mahkeme koşar kendini kanıtlamak için.
Her neyse sonuç olarak krediyi anneniz çekmiş. O da muhtemelen şöyle dusunmus: Allah izin verirse biz zaten bir ömür beraberiz. Ama oldu ki ayrıldık, ev bana kalır. Belki evi kiraya veririm krediyi ödemeye çalışırım,benim olur. Ya da en kötü evi satarım. Zaten emlak piyasası devamlı artışta, zarar etmem, kar bile ederim' ve evi almış.
Karşılıklı güven var bu işte. Ne mutlu ki anneniz bu yasinda bulmuş böyle bir ilişki.
Ayrıca siz kardeşinizi doldurmazsaniz o belki yeni eşi sever bile. 'onun iyiligi' için ona kötülük yapip adamı kotulemeyin lütfen yanında.
Ayrıca "beni kandırdı,beni kandırdı" deme bence. Birincisi çok tepkili ve agresifsin. Sana söyleyip kavga etmek istememiştir.
İkincisi sen kendi sevgilinle yaşadıklarını annene anlatiyor musun? O da anlatmamakta kendince haklı,belki de utaniyordur. Belki de tam evlilikten önce söyleyecektir. Geleneksel Türk ailesinde bu böyledir ya. Kız 5 senedir sevgilidir ama ailesi evlenme teklifinden sonra öğrenir. Dile gelmez yani bu tür şeyler çok.
Ve son olarak e devlette VUKUATLİ NUFUS KAYİT diye arat yeniden. O zaman çıkar evli olup olmadigi

Aynen yaa.. babalara yuklenilmiyo ama bu kadinlar utanmak nedir bilmiyolar.. kadin gibi olmak hissetmeyi istemek ne haddineki? Cunku tek isi analiktir: ) anayim anaaa:))

Tek istediğim annemin kardeşim üniversiteye gittikten sonra evlenmesiydi ama her şeyin suçlusu ben oldum gibi görünüyor hepinize teşekkür ederim
Sikayet ettim konu silmek yasak. Isine gelmedi yorumlar diye konu silmek nedir ya? Burasi kk bacim..kusura bakma tabiiki annenden taraf olcaz hakliysa. Sende kk ya uyeysen bence sende annene saygi duy ve arkasinda dur. Buraya layik bi uye oldugunu goster:) bence yapabilirsin:)

cherry sen de kimseye güvenmiyorsun kuzum .fazla akıllısın ince eleyip sık dokursun ilişkin de bile .evlenmek için az biraz 3 maymunu oynamak ta lazım demedi deme .maalesef akıllı kadın istemiyor erkek kısmı

Valla panpa bugünkü bu 2 konu da aşırı şaibeli...şüphelenmemek elde değil

Evet tapu annemin üstüne doğru
Ev ve araba için 300 bin civarında kredi çekmesi imkansız. Maaşa göre çıkar kredi.
Ev ve araba bankaya ipotekliyse adam çekip gidince hem evsiz hem arabasız kalır anneniz dağ gibi borçla.

Eğer tapuda ipotek yoksa adamda vekalet varsa yine kendi üzerine alıp annenizi borçla ortada bırakabilir.

Evli olsalardı normal derdim ama iki bekar insan için güvenilmez bir durum.

araba kredisi faizleri yaza düşer mi pekiiii bankacıı hanımefendiii

Burda insanlar birbirlerini sevmişler vb yazmışlar da vallahi benim burnuma hoş olmayan kokular geliyor açıkçası. Anne bu işin sonunda üzülmez umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…