- 18 Ekim 2018
- 8.196
- 33.972
- 548
Buna kim olsa karşı çıkar. Adam ödüyormuş krediyi annesi çekmiş olsa da. Kardeşi 4 sene sonra evlense evi de alıp gitse adam ağzı açık kalır. Kimse bu kadar iyi niyetli olamaz zaten iyi niyet de değil enayiliktir.evi ve arabayı kardeşinin üzerine yapsınlar o zaman rahat bırakırım sizi de bakalım o zaman adamın davranışı değişecek mi? en azından kardeşinin bir mal varlığı olur
Annem ve babam 6 yıl önce ayrıldı. 14 yaşında bir erkek kardeşim var. Annemin uzun zamandır bir sevgilisi var ama bunu bize açık açık anlatmak yerine sürekli arkamdan iş çevirdi. Evde tapu bile buldum adamla kendilerine bizden gizli ev almışlar 270 bin lira kredi çekmiş annem kendi üstüne. Bir tane de araba almışlar. Adamın maliyeye vergi borcu varmış onu da annem Ödemiş . Ve bu adam annemden tam 9 yaş küçük. Ne olduğu belli olmayan bu adamla evlenmesini kardeşimin bu adamla aynı evde yaşamasını istemiyorum. Bu olaylar olduğunda annemle çok kavga ettik vazgeçtim evlenmekten ŞİMDİLİK dedi. Ne yapmam gerekiyor bu adamdan annemi kurtarmak için annem 48 adam 39 yaşında
arkanizdan iş çevirmemiş ki belki zamani geldiginde tanistiracakti sizi
ben sizi biraz fevri gördüm
anneniz hayati boyunca yalniz mi yasamaliydi yani siz evlenip cekip gittiginizde kardesiniz gittiginde ne yapac
ben sadece kardeşim üniversiteye gidene kadar evlenmesini istemiyorum ömrü boyunca yalnız kalsın ben de istememarkanizdan iş çevirmemiş ki belki zamani geldiginde tanistiracakti sizi
ben sizi biraz fevri gördüm
anneniz hayati boyunca yalniz mi yasamaliydi yani siz evlenip cekip gittiginizde kardesiniz gittiginde ne yapacakti kadin
Fırında çalışıyor ikisi deAnnenin aylık geliri, işi nedir? Adam ne iş yapıyor?
Bence kaygılarında haklısın. Madem düzgün bir adam neden adam gibi karşınıza dikilmedi? Ben hiç beğenmedim bu işi. Elbette evlenmek annenin hakkı ama düzgün biri olsun.
Kardeşim anneme çok düşkün boşandıklarından beri annemle onu bırakabileceğini zannetmiyorumkardesiniz babaniza gidemezmi peki anneniz illa evlenicem diyorsa yani
bende şu yüzden düşündüm ödemezse borç annesine kalacak. şuan aralarında evlilik yok her şey bi lafa bakar çeker gider.Buna kim olsa karşı çıkar. Adam ödüyormuş krediyi annesi çekmiş olsa da. Kardeşi 4 sene sonra evlense evi de alıp gitse adam ağzı açık kalır. Kimse bu kadar iyi niyetli olamaz zaten iyi niyet de değil enayiliktir.
Beni anlayan biri çıktı teşekkür ederimAdam annenizden yiyor bence annenizi dolandırmış bile olabilir.. bence tedbiri elden bırakmayın ve kardeşiniz konusunda haklısınız
Aynen öyle ödemezse hepsi annemde ve İnan’ın ödeyecek durumumuz yokbende şu yüzden düşündüm ödemezse borç annesine kalacak. şuan aralarında evlilik yok her şey bi lafa bakar çeker gider.
evde kadinda ama isterse satip krediyi cok rahat kapatabilirbende şu yüzden düşündüm ödemezse borç annesine kalacak. şuan aralarında evlilik yok her şey bi lafa bakar çeker gider.
Evet tapu annemin üstüne doğruevde kadinda ama isterse satip krediyi cok rahat kapatabilir
Onu da annesi düşünecekti.bende şu yüzden düşündüm ödemezse borç annesine kalacak. şuan aralarında evlilik yok her şey bi lafa bakar çeker gider.
Ev kadinin uzerineyse evi satip oderbende şu yüzden düşündüm ödemezse borç annesine kalacak. şuan aralarında evlilik yok her şey bi lafa bakar çeker gider.
Yaşadıklarımızdan bi haber insanlar ne de kolay yorum yapıyorlar değil miKredi çekip çöpe atmamış üzerine ev almış.
Ayrıca ilk evliliğinde mutluluğu bulamamış bir kadının artık mutlu olmak hakkı değil mi?
Tamam her şeyden önce anne ama anladığım kadarıyla sevgilisini eve getirip sizi rahatsız etmiyor.
Size zarar vermeyecek bir düzen kurmuş.
Evlenmek istemek de en doğal hakkı bence..
Vergi borcu ödemesine gelince ne kadar yüklü ödeme bu önemli bir ayrıntı bilip konuşmak lazım.
Yaş için de olumsuz yorum yapamayacağım.
Kart herifler çıtır hatunlarla olurken iyi.
Biraz da kadınlar çıtır alsın..
yani adamin annenizi dolandirmasi icin krediyi kendisinin cekip taksitleri annenize odetmesi lazim bahsettiginiz sartlarda ev annenizin krediyi adam oduyor adam cekip gitse ev sizde kalacak sonuctaEvet tapu annemin üstüne doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?