Annem evlenmek istiyor

Burda insanlar birbirlerini sevmişler vb yazmışlar da vallahi benim burnuma hoş olmayan kokular geliyor açıkçası. Anne bu işin sonunda üzülmez umarım.
Bence de.
Annesinin ev araba alacak maddi gücü olsa niye elin adamı kullansın? Evlatlarıyla kullanır.

Bir erkek evli olmadığı kadına neden kredi çektirip ev araba aldırır? Mantıklı bir cevap bulamadım.

Tek istediğim annemin kardeşim üniversiteye gittikten sonra evlenmesiydi ama her şeyin suçlusu ben oldum gibi görünüyor hepinize teşekkür ederim
Konunun tamamini goremiyorum ama bence haklisin. Ikinci evliligini yapacak olan anne /babalarin cocuklarinin rizasini almasi gerekiyor.

durum araba ev ve kredi seviyelerine kadar geldigine göre sen anneni değilde kardesıni onlardan kurtarmaya bak. ya sen yada baban kardeşini yanına alın. annende çocuklarindan gizli bir şekilde evlenmeye kalkışıyosa zaten çocuklariyla birlikte olmayı haketmiyor. sıkma canını

Tutar yeri yok konunun. Yaş zaten uymamış, içinde para mevzu var. Annenin başına sıkıntılı işler gelebilir. Tabii ki boşanmıl kadının yeni bir hayat kurmak hakkı fakat yokbu iş normal gelmedi bana

Annenizin geliri ne ?
Ödeyebilir mi o rakamı ?

Adam ne iş yapıyor ve kim ?
Güvenilmez biri OLdupunu mu düşünüyorsunuz ?

Tapu kimin üstüne ödeme kayıtlarını isteyin bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…