O zaman sorun nedir? Annen sadece araci gibi.. seviyolarsa gercekten birbirleriniEvet tapu annemin üstüne doğru
bende şu yüzden düşündüm ödemezse borç annesine kalacak. şuan aralarında evlilik yok her şey bi lafa bakar çeker gider.
Evet tapu annemin üstüne doğru
aaa evet gördüm şimdi. anneniz para yedirmesin o zaman ne diyelim ona yedireceğine çocuğunu düşünsün daha küçük.Onu da annesi düşünecekti.
Ekleme: ayrıca tapu da annenin üzerineymiş zaten.
Annem bekar gözüküyor şu an nüfustayani adamin annenizi dolandirmasi icin krediyi kendisinin cekip taksitleri annenize odetmesi lazim bahsettiginiz sartlarda ev annenizin krediyi adam oduyor adam cekip gitse ev sizde kalacak sonucta
ama bana anneniz evlenmis gibi geldi
Aynen öyle ödemezse hepsi annemde ve İnan’ın ödeyecek durumumuz yok
Adam annenizden yiyor bence annenizi dolandırmış bile olabilir.. bence tedbiri elden bırakmayın ve kardeşiniz konusunda haklısınız
nufustami nufus cuzdanindami ?Annem bekar gözüküyor şu an nüfusta
Ben bu işi hiç beğenmedim, adam annenden geçiniyor sanki. Sen gözünü açık tut derim.
Nüfustanufustami nufus cuzdanindami ?
Adam bi kere Facebook’ta evli yazmıştı profiline nüfusa gidip sordum vukuatlı örnek aldım annem hala bekar şu annufustami nufus cuzdanindami ?
Yaşadıklarımızdan bi haber insanlar ne de kolay yorum yapıyorlar değil mi
Ayni seyi konu sahibi babasina soylesin bakalim? Sahi konu sahibi babandan neden bahsetmiyosun madem?Annenizden daha kötüsünü mü yaşadınız?
Size yaşattığı sıkıntılar varsa konuda daha açık anlatmalıydınız.
Biz de vay tüh kötü anne erkek için evlattan geçilir mi derdik o zaman..
Dışardan bir gözle okusanız..
Annesinin başka bir adamla kurmak istediği hayata karşı ön yargısı olan bir kız görürsünüz.
Kadın sizi rahatsız edecek ne yaptı tam olarak?
Sizi aç bırakıp sevgilisine mi yedirdi?
Yokluk çektirip dışarıya mı dağıttı?
Kredi çekmişse ev almış tapusu kendi üstüne.
Aşk uğruna aptallaşmış bir kadın olsaydı üzerine kredi çeker ortada ev falan da olmazdı.
O zaman yorumum tam tersi olurdu.
Cherry nasıl adam anneden geçiniyor, bence anne adamdan geçiniyor. Ev kadının üstüne, krediyi adam ödüyor. Güven ilişkisi oturmuş bence aralarında, gazlamayalım kızcağızı.
vukuatlida bekarsa bekardir ozaman sorun yok bence adamla tanisin derimAdam bi kere Facebook’ta evli yazmıştı profiline nüfusa gidip sordum vukuatlı örnek aldım annem hala bekar şu an
kardesinin o adamla yasayacak olmasiBen de böyle anladım. Kadın zaten ev geçindiriyor, gizli saklı o kadar krediyi nasıl ödesin. Adamın ödediği kesin. İşin sonunda biri zararlı çıkacaksa o da adam olur. Konu sahibinin sıkıntısı ne anlayamadım.
Ben de böyle anladım. Kadın zaten ev geçindiriyor, gizli saklı o kadar krediyi nasıl ödesin. Adamın ödediği kesin. İşin sonunda biri zararlı çıkacaksa o da adam olur. Konu sahibinin sıkıntısı ne anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?