Annem evlenmek istiyor

bende şu yüzden düşündüm ödemezse borç annesine kalacak. şuan aralarında evlilik yok her şey bi lafa bakar çeker gider.

Krediyi anne çekmiş ev onun üstünedir. Adamın üstüne olamaz. Adam çekip giderse evi satar en fazla.

yani adamin annenizi dolandirmasi icin krediyi kendisinin cekip taksitleri annenize odetmesi lazim bahsettiginiz sartlarda ev annenizin krediyi adam oduyor adam cekip gitse ev sizde kalacak sonucta
ama bana anneniz evlenmis gibi geldi
Annem bekar gözüküyor şu an nüfusta

Ben bu işi hiç beğenmedim, adam annenden geçiniyor sanki. Sen gözünü açık tut derim.

Aynen öyle ödemezse hepsi annemde ve İnan’ın ödeyecek durumumuz yok

Canım eğer ödeyemezse banka eve el koyar.
En fazla aldığı ev elinden çıkar.
Bu yüzden panik yapmana gerek yok bu konuda.

Sevdiği adamla tanışmak istediğinizi söyleyin.
Bence içiniz ancak rahat eder.

Ben bu işi hiç beğenmedim, adam annenden geçiniyor sanki. Sen gözünü açık tut derim.

Cherry nasıl adam anneden geçiniyor, bence anne adamdan geçiniyor. Ev kadının üstüne, krediyi adam ödüyor. Güven ilişkisi oturmuş bence aralarında, gazlamayalım kızcağızı.

Yaşadıklarımızdan bi haber insanlar ne de kolay yorum yapıyorlar değil mi

Annenizden daha kötüsünü mü yaşadınız?

Size yaşattığı sıkıntılar varsa konuda daha açık anlatmalıydınız.
Biz de vay tüh kötü anne erkek için evlattan geçilir mi derdik o zaman..

Dışardan bir gözle okusanız..
Annesinin başka bir adamla kurmak istediği hayata karşı ön yargısı olan bir kız görürsünüz.

Kadın sizi rahatsız edecek ne yaptı tam olarak?
Sizi aç bırakıp sevgilisine mi yedirdi?
Yokluk çektirip dışarıya mı dağıttı?
Kredi çekmişse ev almış tapusu kendi üstüne.
Aşk uğruna aptallaşmış bir kadın olsaydı üzerine kredi çeker ortada ev falan da olmazdı.
O zaman yorumum tam tersi olurdu.

Ayni seyi konu sahibi babasina soylesin bakalim? Sahi konu sahibi babandan neden bahsetmiyosun madem?

Cherry nasıl adam anneden geçiniyor, bence anne adamdan geçiniyor. Ev kadının üstüne, krediyi adam ödüyor. Güven ilişkisi oturmuş bence aralarında, gazlamayalım kızcağızı.

Ben de böyle anladım. Kadın zaten ev geçindiriyor, gizli saklı o kadar krediyi nasıl ödesin. Adamın ödediği kesin. İşin sonunda biri zararlı çıkacaksa o da adam olur. Konu sahibinin sıkıntısı ne anlayamadım.

kardesinin o adamla yasayacak olmasi
annesinin kredi cekip ev almis olmasi tedirgin etmis ama suan yirumlardan kaynakli bu konuda ici biraz rahatlamistir sanirim

Ortada bir kullanilma durumu var diye duaunuyorsan kullanilan keainlikle annen degil :) yapma kadini bunaltma sakin bak calisiyor ve krediyi adam oduyor.evi muhtemelen kiraya vermislerdir diye dusunuyorum.kredi cok fazla yalniz elli yasindaki bir kadin kac yil daha caliaabilir ki o kredi de o adama kalcak bilemedim

Konu sahibinin sıkıntısı anneyi paylaşamayan küçük kız sendromu. Ortada kullanılan bir durum yok, kendi söylemiş krediyi adamın ödediğini zaten. Bence gayet mutlu, birbirine güvenen bir çift var karşımızda. Kadın da muhtemelen çocukların biraz daha büyümesini bekliyor evlilik için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…