annem ile erkek arkadaşım arasında kaldım :(

Merhabalar;

Annenizin bahaneleri çok saçma olmuş gerçekten.
Ne yani sizi istemeye gelirken öss sınav kağıdını ve transkripimi getirecek.

sanırım anneniz ordinaryüs damat arıyor ...
sizi mutlu etmesinin hiç önemi yok annenizin gözünde anlaşılan o ki ..
sizin mutluluğunuz dışında bir sürü sebep sıralamış kendince.
siz hiç annenize sormadınız mı anne benim onunla mutlu olmamın ,onu sevmemin senin için hiç mi değeri yok diye.
bu anne ve babaların çocuklarının mutluluklarından çok etiketlere dikkat ederek çocuklarını evlendirme çabasını anlamış değilim.
çocukları ilerde kendi istedikleri kişiyle evlenip mutsuz olacaklar ve her biri buraya her gün bir konu açıyor işte .
aslında buraya konu açan insanların da çoğunun kendinde değil anne -babasında hata bulmak lazım .
çünkü bir evladı yetiştirmek kolay değil ,evlat yetiştirmeyi bilmeyen insanların çocukları böyle ötede beride heba oluyorlar..
size tavsiyem eğer bu adamla mutluysanız hiçbir şeyi önemsemeyin,dünyaya bir kere geliyorsunuz ve mutlu olmak için bu şansı elden kaçırmayın.
bu hayat annenizin değil sizin hayatınız ,anneniz zamanla alışacak ,alışmaya mecbur ..

Annenizin yaklaşımı hoş değil..
Ne demek yakışıklı değil ?
Ne demek össde senden geride diye zekasına laf etmek ?
Hiç hoş olmayan şeyler..
Huyundan bahsetse tamam derim ama tipini işin içine katınca hoş olmuyor..
Sevgilinizi tanırsınız sırf bu yüzden ayrılmayın bence ama zamanla hatalarını görürsende durma

1.si ben anneme bu konuda hak vermediğimi söyledim zaten.Konuyu doğru düzgün okumadan yorum yapmayın.
2.si de anneme hakaret etmeye kimsenin hakkı yok.
Yardımcı olmaya niyetiniz yoksa hiç yorum yapmayın.

Sevgimi çok dile dökebilen birisi değilimdir , çekingenim bu konuda o yüzden yanlış anlaşılmış olabilir.Sevgilimin zeki olduğunu da düşünüyorum gayet esprili , hoş sohbet birisi ve kafa dengiyiz olaylara bakış yönünden de.Kafamı bulandıran tek şey annemin onu istememesi.

1.si ben anneme bu konuda hak vermediğimi söyledim zaten.Konuyu doğru düzgün okumadan yorum yapmayın.
2.si de anneme hakaret etmeye kimsenin hakkı yok.
Yardımcı olmaya niyetiniz yoksa hiç yorum yapmayın.

1 - konuyu düzgün okudum da cevap verdim, sen merak etme. cevap vermek istedigim kısmına, istedigim cevabı verdim.
2 - annene hakaret etmiyorum, durum hakkında görüş bildiriyorum. begenmek zorunda degilsin

Valla kimin nerede nasıl iş bulacağı belli olmuyor. Çok iyi bir dereceyle, bölümümün en yüksek giriş puanına sahip üniversiteden mezunum. Sınav derecem yok öyle ilk yüzde falan değilim ama 90 üzeri kpss puanım var, atandım, devlette öğretmenlik yapıyorum.

Erkek arkadaşım, benden puan sıralaması olarak daha aşağıda bir okuldan mezun mühendis, özel sektörde çalışıyor ve benim oldukça üzerimde maaş alıyor.

Bunları neden söyledim, anladığım kadarıyla yaş genç henüz baza şeyler fark edilemeyebiliyor. Annenize söyleyin okullara giriş değil, çıkışlar önemli. Etiketlere takılıp arka plandaki güzellikleri kaçırmayın.

Yakışıklı olup olmaması niye bu kadar önemli ki siz anlaştıktan sonra ? Hersey dış görünüşte bitmiyor. çevremde cok yakınım olan muhendisler de var Allah'a sükür iş konusunda da hiç sıkıntı yaşamıyorlar, ikisinin de şehir değiştirmesi gerekiyordu gittiği yerlerde de iyi maasla mesleklerine devam ettiler,muhendislik oyle aşağılanacak bir meslek degil, ayrıca kimin ne olacağı da hiç belli olmaz hicbirsey garanti değil kimse için. Annenizi de kirmayin tabi o da sizin için en iyisini düşünüyor o ayrı mesele ama önemli olan sizin mutluluğunuz, zamanla o da bunu anlayacaktır diye düşünüyorum. Geçerli sebep olarak gelmedi bunlar bana, benim fikrim tabiki. Zamana bırakın derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çoğu arkasımdan bu seyı duyuyorum ama seytan aldtmacası olabılır kardeş dıkkat et istıhare yap ama haramdan kurtulmak ıcınde bıseyler yap

ben olsam aslaa ayrılmazdım..gerekçeler çok saçma

Oss de puan farki var diye , fotograflarsa tuhaf bakyomus diye , uzaksiniz biter diye dusunmus diye bitmez hic bi iliski.. belki anne de paylasmak istemiyodur kizini , isin ciddiye binmesi onu korkutuyordur. Bunlar olabilir ama oncelikle bir anne kizinin mutlulugunu ister eminim o bayan da istiyordur fakat kizim nasilsa beni dinler sozumden cikmaz diyerek kizini ne kadar uzdugunu farkinda degil.. bir taraf secmeden once oturup konuşulmali bence.. iyi anlasiyorum ve kendimce sozlerim planlarim var denmeli. Bugun muhendisi istemez yarin doktoru obur gun bilmem kimi.. sonuc ne olur ? Sevdigini birakirsin mutsuz olursun falan filan.. yine de secim yapicam diyorsan eger anne sozu dinlenmek zorundadir.. malesef.. ne kadar sevsende elin oglu gider ama anne yanindadir her ne olursa olsun.. ben otur derdini anlat derim.. eger erkek arkadas tercih edilirsr en ufak tartisma da kavga da keske annemi dinleseydim , annem hakliymis der kendini suclarsin.. cok zor seyler bunlar. Umarim tercih yapmak zorunda kalmazsin... birbirlerini tanima sanslari olur falan o zaman bu kadar sert seçenekler gelmez önüne..

Annenizin gerekçeleri hakli gerekçeler ddeğil ama ne olursa olsun kimseyi kirmadan halletmelisiniz bence

Canım geçmiş olsun.

bana göre, zor bir işin var :)

Annenin kalbini kırmadan onun bakış açını değiştirmen gerekiyor. Çünkü demişsin ilişkinde sıkıntı yok.

yarın bir gün evlenseniz (inşallah), bu evliliği mutlu yapacak şey, ne yakışıklılık ne fotoğraflardaki bakış ne de iş statüsüdür!! tamamen, iki bireyin birbirine olan saygısı ve sevgisidir. bunu annene de, belki babandan ve yakın çevrenden uygun örnekler seçeren anlatabilirsin.

Allah kolaylıklar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…