Burda aramıyorsun çareyi, neye ne para verdiğini bilemem. Ama bu sitede çare aramıyorsun, çare burada aranmaz zaten. Sadece ilgi çekmeye çalışıyorsun. Bu ilgi örselenmek de olsa hoşuna gidiyor. Bunun sebebini psikiyatristine bir sor istersen. Üzerinde çalışman gereken bir durum bence.
Eminim bulmuşsundur, ben inandımBu sitede de çare buldum desem böyle yorumlardan çok iyi bir manuel terapist buldum mesela o yüzden herkese tek tek soruyorum mr evre vs. İlgi çekmek olsa neden sorayım? Boşum vakit öldürüyorum. Ben bu siteye 2016 dan beri üyeyim asla giripte bir konuya yorum yapmışlığım var mı :) hiç uğramam bile zaten çok yoğunum normal hayatta şu an maksat vakit geçsin işte boş olunca.
İstersen mesajı göstereyim canımEminim bulmuşsundur, ben inandım
Mr da at yanında, mr olmadan olmazİstersen mesajı göstereyim canım
tabi tabi atarım canım ondan boş bişey yok bendeMr da at yanında, mr olmadan olmaz
Buradaki üyeleri çözdümMr da at yanında, mr olmadan olmaz
Yemin et? O zaman hayırlısıyla üyelik iptali gelir mi?Buradaki üyeleri çözdüm
Yok gelmez zor daha rapor vercem dedi doktor :)Yemin et? O zaman hayırlısıyla üyelik iptali gelir mi?gerçi o da üç gün sürüyor
Bence siz de söyleyin terapistinize illa haklı çıkmak istiyorum ispatlansa da kabul edemiyorum en doğruyu ben biliyorum he bi de hasta insanlarla dalga geçmeyi seviyorum diyeYemin et? O zaman hayırlısıyla üyelik iptali gelir mi?gerçi o da üç gün sürüyor
Allam işalla dinimiz amin…Yok gelmez zor daha rapor vercem dedi doktor :)
Dua et iyileşeyim işe dönünce yüzünüze bakmam
Terapistim yok ki. Ruh sağlığım şahane çok şükür bu aralar.Bence siz de söyleyin terapistinize illa haklı çıkmak istiyorum ispatlansa da kabul edemiyorum en doğruyu ben biliyorum he bi de hasta insanlarla dalga geçmeyi seviyorum diye
Allam işalla dinimiz amin…
Bizi kullanılmış bir mendil gibi fırlatıp atacaksın yani
O değil de yüzünüze bakmam dediğin insanlardan konu açıp ciddi ciddi yorum bekleyeceksin yanigerçi senin konularına ciddi yorum yapacak 3 kişi falan kaldı heralde forumda.
yalnız psikolog akrabam derki terapi şart ve devamlı olmalı kendi de yıllardır terapi alıyor sorunlarını çözdüğü halde. Ruh sağlığı öyle bişey değil yani Kudr cum.Terapistim yok ki. Ruh sağlığım şahane çok şükür bu aralar.
Ben dalga geçilecek insanları seçiyorum. Hasta insanlarla dalga geçmem, hastalığını ilgi çekmek için kullananlarla dalga geçerim.
Evet genelde hep en doğruyu ben biliyorum. Zeki, çok okuyan, çok öğrenen bir insanım çünkü. Çalıştığım kurumda adım bilirkişiÖzellikle hastalıklar konusunda çok danışırlar, ömrüm hastanelerde geçtiği için çok hastalık çok doktor bilirim. O yüzden senin bu ağlamaların bana pek geçmiyor.
evet ömrü hastanede geçen zaten hastalıkları hep iyi bilir çok hoşsun:)Terapistim yok ki. Ruh sağlığım şahane çok şükür bu aralar.
Ben dalga geçilecek insanları seçiyorum. Hasta insanlarla dalga geçmem, hastalığını ilgi çekmek için kullananlarla dalga geçerim.
Evet genelde hep en doğruyu ben biliyorum. Zeki, çok okuyan, çok öğrenen bir insanım çünkü. Çalıştığım kurumda adım bilirkişiÖzellikle hastalıklar konusunda çok danışırlar, ömrüm hastanelerde geçtiği için çok hastalık çok doktor bilirim. O yüzden senin bu ağlamaların bana pek geçmiyor.
Mr yok maalesef düz röntgen çekilmiş kırık ayak var uyar mıBirileri şu kadının üzerine mr atsın da rahatlasın yazık. Mr yoksunluğuna girdi yine.
Yok uymaz mr şart kırıkta uygun değil konumdan gidebilirsinMr yok maalesef düz röntgen çekilmiş kırık ayak var uyar mı
O zaman niye aynı şeyi yaşayan var mı diye sorup duruyorsun, milletten mr istiyorsun burda? Hastalığı yaşayan bilmiyorsa burada insanlara yapışıp bunaltmanın ne anlamı var? Bakevet ömrü hastanede geçen zaten hastalıkları hep iyi bilir çok hoşsun:)
hastalığı yaşayan bilmez demedim sen ömrüm hastanelerde geçti hastalıkları bilirim dedin. Ömrü hastanede geçen her hastalığı bilir mi yani? Her hastalığı yaşayamıycağına göre her hastalığı bilemez. Sende de mi var kireçlenme yoksa?O zaman niye aynı şeyi yaşayan var mı diye sorup duruyorsun, milletten mr istiyorsun burda? Hastalığı yaşayan bilmiyorsa burada insanlara yapışıp bunaltmanın ne anlamı var? Bakcilek.yagmuru fellik fellik kaçıyor kız senden
Sorunum yok ki çözdüğüm halde devam edeyim. Evliyim, iyi bir eşim var, sağlığımız, maddi durumumuz yerinde çok şükür. İşimi seviyorum. İyi arkadaşlarım, güzel dostluklarım var. Kendi ailemle ya da eşimin ailesiyle bir sorun yaşamıyorum. Terapiye gidip ne anlatıcam? Bu hafta da iyi geçti çok şükür, hadi al sana 5000 lira bana müsaade mi diyeyim?yalnız psikolog akrabam derki terapi şart ve devamlı olmalı kendi de yıllardır terapi alıyor sorunlarını çözdüğü halde. Ruh sağlığı öyle bişey değil yani Kudr cum.
Peki peki herşeyin en doğrusunu sen bilirsin psikologdan daha iyi tanı koyarsın o kadarki ruh sağlığın iyi asla terapiye ihtiyacın yok evet :)) iyi olduğunu zaten kişi kendi anlar derlerya psikoloğa, psikiyatriste gidenler esas hasta olup gitmeyenlerin yüzünden o halde diye o hesap seninki de
evet 10 sene önce filan öğrenmiştim. Şimdi ne durumda bilmiyorum ama hareket ederken baya makine gibi sesler geliyor :) Merdiven bisiklet vb şeyler rahatsızlık veriyor.Bu arada bende de var demiştiniz diz kireçlenmesi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?