- 31 Ocak 2013
- 8.645
- 29.972
- 748
direkt sol diz kapağım ve ayak bileğim baya baya yaşadığınız ağrıyı biliyorum aylarca topalladım, 2 ay alçıda duracak ameliyatla dediler kabul etmedim çocuklara kim bakacak diye.Kireçlenme basit bir hastalık mı?
Kalkıp bir bardak su dahi almakta zorlanacak ağrınız varsa soruyorum?
Neredeki kıkırdak yok patella altı mı? Menisküs bölgesi mi? Bende de travma öyküsü var. Umarım ben de toparlarım şu an akut evredeyim.
7/24 yaşıyorum dense yeridir ya kardeşim gibi beraber büyüdük zaten aynı evde büyüdük belli bir yaşa kadar öyle diyeyim çok çok yakınız konuşmadığımız günü geçin nerdeyse saat yoktur diycem :)
Yok zor değil. Dediğim gibi birlikte yaşıyoruz, alıştım, umursamıyorum.
Sen yaşlılar gibi ağlayınca sorun yok. Övğnmedim anlatıyorum ne işe yaradığını. Annen dahil çevrendeki herkesle iletişimin berbat olduğu için kuvvetli bir iletişimin ne işe yaradığını anlamanı beklemem benim hatam. Haklısın.
Yok annemin söylenmesi yeni birşey değil iyiykende öyleydi söylediklerini yazsam bence şaşırırsınız yani hastalıkla olan bişey değil bu psikologlarda şaşırıyor söylediklerine onu öyle kabul ediceksin sen bundan etkilenmemeye bakıcaksın diyorlar. Bilip bilmeden yargılamayın lütfen rica edicem. Annemin tek çocuğu benim başka yok. Sağlığı çok iyi çok şükür tek tek çok ilgilenirim hastalıkları tedavisiyle.direkt sol diz kapağım ve ayak bileğim baya baya yaşadığınız ağrıyı biliyorum aylarca topalladım, 2 ay alçıda duracak ameliyatla dediler kabul etmedim çocuklara kim bakacak diye.
Anne olunca (inşallah) anlarsınız annenizde ne ağrılar çekiyordur çocukları için o ağrıyı yaşama lüksünü göremiyordur. 36 yaşında kireçlenmeye bu kadar nazlanınca söyleniyordur artık napsın.
bu arada suyu bile annenizden istemiyorsunuzdur inşallahKireçlenme basit bir hastalık mı?
Kalkıp bir bardak su dahi almakta zorlanacak ağrınız varsa soruyorum?
Neredeki kıkırdak yok patella altı mı? Menisküs bölgesi mi? Bende de travma öyküsü var. Umarım ben de toparlarım şu an akut evredeyim.
Toparlarsınız merak etmeyin. Jel formunda kolajenler var kullanmıyorsanız doktorunuza danışın baya faydası oluyor.Zaten koşu bandı sakatladı beni asla çıkmam üzerine. Evet travma sonrası bağda zedelenmiş sıvı birikmiş sadece kıkırdakta değil şu an maalesefşimdi fizyoterapistle çalışıyoruz ilerde inşallah toplayınca pilatese dönücem.
Jel değilde saşe aldım tip2 kollagen miktarı önemliymiş dynavit quatro aldım çok övdüler bakalım:)Toparlarsınız merak etmeyin. Jel formunda kolajenler var kullanmıyorsanız doktorunuza danışın baya faydası oluyor.
Yok şu an alıyorum daha iyiym bir ara asla üzerine basamıyordum maalesefbu arada suyu bile annenizden istemiyorsunuzdur inşallah
Kök aile iletişim sorunlarının aynı ev içinde barınarak çözüldüğüne hiç şahit olmadım.
Kök aile iletişim sorunları için maaşının 4/2sini ev kirasına harcayan bir çok insan tanıyorum.
Bence ;
Ayrı eve çıkılmamasının sebebi; cimrilik, yalnız ev kurmama cesaretsizliği, o paraya ev kredisine girerim şeklinde kurnaz olma içgüdüsü
Bedeli; toksik iletişim türünün kişiliği şekillendirmesi, kendini sakinleştirememek, stres bağımlılığı, karşılıklı küçümseme bağımlılığı, duyguları bastırmak suretiyle kendini keşfedememek , ve bir çok sebepten dolayı yaşam doyumu sağlanamayan koskoca bir ömür
Kadın seninle sınanıyor ne yapsın? Biz bile burda zor tahammül ediyoruz sayfayı kapatınca unuttuğumuz halde, kadın 7/24 seninle. Üstelik tatili, gezmesi her şeyi kısıtlandı evde sana hizmet ediyor. Ne söylese hakkı var bence.Yaşlılar gibi ağlayınca mı:) annemi de bilmeden hemen yapıştırmışsınız etiketi evet evet sorunluyum Kudr cum sen ne dersen o zaten annemi zerre bilmeden yorumlamışsınya evet evet sen ne dersen o:)
Senin ayrı evin yok muydu zaten, akrabaların anahtar istemişti falan. O ne oldu? Unuttun mu yazdığın hikayeleri?Doğru söyledikleriniz ama ayrı eve çıkma durumum yok kredi ödüyorum şu an ve hastalığım için harcama yapmam gerek.
aynı evde de bunları yenmenin mümkün olduğunu söylüyor psikoloğum konuşmuştuk bu konuyu da.
Hayat bu bir dönemde ben ona baktım anne evladını bırakır mı:)Kadın seninle sınanıyor ne yapsın? Biz bile burda zor tahammül ediyoruz sayfayı kapatınca unuttuğumuz halde, kadın 7/24 seninle. Üstelik tatili, gezmesi her şeyi kısıtlandı evde sana hizmet ediyor. Ne söylese hakkı var bence.
inşallah memnun kalırsınız. HL5 i de önerebilirimJel değilde saşe aldım tip2 kollagen miktarı önemliymiş dynavit quatro aldım çok övdüler bakalım:)
Hl5 i bilmiyordum bakayım ona da çok teşekkür ederiminşallah memnun kalırsınız. HL5 i de önerebilirim
Giderim birazdan randevu saatimi bekliyorum. O arada da seninle eğlendim işte.Hayat bu bir dönemde ben ona baktım anne evladını bırakır mı:)
Ben de onu bırakmam.
Bu sorunlar yeni değil annem hep böyleydi ben daha önce de terapi aldım ve çözmüştüm bu sorunu ama hasta olunca güçsüz dönemde zoruma gitti ister istemez psikologla çözdük yine şükür.
Zor tahammül ediyorsan sana bir öneri başka konu çok Kudr cum gidebilirsin canım.
rica ederim :)Hl5 i bilmiyordum bakayım ona da çok teşekkür ederim
Giderim birazdan randevu saatimi bekliyorum. O arada da seninle eğlendim işte.
Tabi ki anne evladının yanında olur ama evlat da evlatlığını bilir. Sürekli depresif, modu düşük, ağlak, hayatın sonu gelmiş ve hastalığı dünyanın en kötü hastalığıymış gibi davranan insana katlanmak kolay değil. O kadıncağızın da psikolojisi bozulmuştur.
Yanlış hatırlamıyorsam senin 150 bin gelirin vardı, bu zor dönemde eve bi yardımcı alıp hem annene hem kendine hayatı kolaylaştırmaya ne dersin?Hayat bu bir dönemde ben ona baktım anne evladını bırakır mı:)
Ben de onu bırakmam.
Bu sorunlar yeni değil annem hep böyleydi ben daha önce de terapi aldım ve çözmüştüm bu sorunu ama hasta olunca güçsüz dönemde zoruma gitti ister istemez psikologla çözdük yine şükür.
Zor tahammül ediyorsan sana bir öneri başka konu çok Kudr cum gidebilirsin canım.
Bak Kudr cum çok güzel kollajen tavsiyesi bile aldım hala inanma senHl5 i bilmiyordum bakayım ona da çok teşekkür ederim
Kredi ödediğimi de söyledim ev kredisi araba kredisi. Ve tedavi masrafları seansı 3 bin fizyoterapinin vs. Hele iyi doktor iyi tedavi fiyatlar uçuyor. Milyona yaklaşıyor tedavi masraflarım. Başlarda çok kötüydüm şu an kendi işimi yapabiliyorum çok şükür.Yanlış hatırlamıyorsam senin 150 bin gelirin vardı, bu zor dönemde eve bi yardımcı alıp hem annene hem kendine hayatı kolaylaştırmaya ne dersin?
mezara götürmicez sonuçta kazandıklarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?