- 30 Ekim 2023
- 40
- 87
- 8
- 29
evet 10 sene önce filan öğrenmiştim. Şimdi ne durumda bilmiyorum ama hareket ederken baya makine gibi sesler geliyor :) Merdiven bisiklet vb şeyler rahatsızlık veriyor.
Tedavi görüyormusunuz egzersiz vs yapıyormusunuz? Benimde uzun yıllar vardı birden kötüleşti ama düştüm dizlerimin üzerine o da tetikledi.evet 10 sene önce filan öğrenmiştim. Şimdi ne durumda bilmiyorum ama hareket ederken baya makine gibi sesler geliyor :) Merdiven bisiklet vb şeyler rahatsızlık veriyor.
Her hastalığı bilirim demedim ki. Okuma anlama problemin mi var yoksa ad hominem yapmaya çalışıp beceremiyor musun çözemedim.hastalığı yaşayan bilmez demedim sen ömrüm hastanelerde geçti hastalıkları bilirim dedin. Ömrü hastanede geçen her hastalığı bilir mi yani? Her hastalığı yaşayamıycağına göre her hastalığı bilemez. Sende de mi var kireçlenme yoksa?
Çilek yağmuruna kırgınım bana yardımcı olmadı
Ne mutlu sana sevindim hiç sorununun olmamasına:) psikolog önerisi bu ben bilmem detayını.Sorunum yok ki çözdüğüm halde devam edeyim. Evliyim, iyi bir eşim var, sağlığımız, maddi durumumuz yerinde çok şükür. İşimi seviyorum. İyi arkadaşlarım, güzel dostluklarım var. Kendi ailemle ya da eşimin ailesiyle bir sorun yaşamıyorum. Terapiye gidip ne anlatıcam? Bu hafta da iyi geçti çok şükür, hadi al sana 5000 lira bana müsaade mi diyeyim?
Kötü zamanlarım oldu, terapi de aldım, ilaç da kullandım. Ama şu an iyiyim. Doktorum da sonlandırdı. Adama yapışıp illa gelecem mi diyeyim? Bu arada 3-5 iyi psikolog dışında hiç birine güvenmem, çoğunun eğitimi rezalet. İşim gereği çevrem psikolog dolu.%99’u beş para etmez. Gideceksem psikiyatrist tercih ederim. Sana da tavsiye ederim.
Yok benim nazarım değmez:)Her hastalığı bilirim demedim ki. Okuma anlama problemin mi var yoksa ad hominem yapmaya çalışıp beceremiyor musun çözemedim.
Yok bende kireçlenme çok şükür. İskelet sistemim canavar gibi. Maşallah de nazar değersin şimdi sen.
hayır hiç tedavi görmedim. Üstüne masa başı çalıştığımdan tüm gün oturuyorum maalesefTedavi görüyormusunuz egzersiz vs yapıyormusunuz? Benimde uzun yıllar vardı birden kötüleşti ama düştüm dizlerimin üzerine o da tetikledi.
hayır hiç tedavi görmedim. Üstüne masa başı çalıştığımdan tüm gün oturuyorum maalesef
Baktım hepsini bilirim anlamı çıkmıyor. Evet gelir sorarlar şuramda şöyle bir şey var ne olabilir hangi bölüm bakar, tavsiye edebileceğin doktor var mı diye. Bunda anormal bir durum yok. Koca üniversite hastanesine girip elli doktora selam verdikten sonra profesörün odasında çay kahve içebilen bir insanım. 20 senedir aynı insanlarla yüz yüze bakıyorum çünkü. Keşke orda ömrüm geçmeseydi de tanımasaydım hiç birini.Yok benim nazarım değmez:)
Cümlene tekrar bir bak o anlam çıkıyor hastalıkları doktorları iyi bilirim herkes bana sorar demişsin canım.
Öyle bir anlam çıkar bence 100 kişiye soralımBaktım hepsini bilirim anlamı çıkmıyor. Evet gelir sorarlar şuramda şöyle bir şey var ne olabilir hangi bölüm bakar, tavsiye edebileceğin doktor var mı diye. Bunda anormal bir durum yok. Koca üniversite hastanesine girip elli doktora selam verdikten sonra profesörün odasında çay kahve içebilen bir insanım. 20 senedir aynı insanlarla yüz yüze bakıyorum çünkü. Keşke orda ömrüm geçmeseydi de tanımasaydım hiç birini.
Sen akrabandan dolayı iyi psikolog kötü psikolog nasıl olur hepsini bildiğine inanıyorsun da profesörü tanıyan kişinin hastalıklara hakim olduğuna mı inanmıyorsun? Kazanın doğurduğuna inanıyorsun meselesi biraz.Öyle bir anlam çıkar bence 100 kişiye soralımherkes bana sorar dediğin anda çıkıyor.
Profesörün odasında çay kahve içmek evet çok önemli bir kriter
Ne hastalığı geçirdiniz?
Söylemem çatla meraktan. Geçirmedim, yaşıyorum hastalıkla. Kabullendim geçinip gidiyoruz.Öyle bir anlam çıkar bence 100 kişiye soralımherkes bana sorar dediğin anda çıkıyor.
Profesörün odasında çay kahve içmek evet çok önemli bir kriter
Ne hastalığı geçirdiniz?
Yalnız iyi psikolog nasıl olur biliyorumla her hastalığı biliyorum, hep bana sorarlar arasındaki uçurumu göremiyorsanız diyecek lafım yok :)Sen akrabandan dolayı iyi psikolog kötü psikolog nasıl olur hepsini bildiğine inanıyorsun da profesörü tanıyan kişinin hastalıklara hakim olduğuna mı inanmıyorsun? Kazanın doğurduğuna inanıyorsun meselesi biraz.
Bence değil ama sen bilirsin hiç böyle bir şeyle övünüleceği aklıma gelmezdi yaşlı dayılar gibi:)Söylemem çatla meraktan. Geçirmedim, yaşıyorum hastalıkla. Kabullendim geçinip gidiyoruz.
Önemli bir kriter evet. X abi bir arkadaşımı yönlendiriyorum adı şu dediğimde başım gözüm üstüne diye cevap alıyorum. Ya da y abi şöyle bir sorun var kime gidelim dediğimde en iyi hekimlere yönlendiriliyorum. Kazıklanmıyorum da. Hatta birazdan diş randevum var, özel kliniğe gidicem. 3. gidişim olacak bu aynı işlem için, beş kuruş ödemedim. Her seferinde amaaan yürü git yemek ısmarlarsın diye kovuluyorum.
Konunun ilk mesajını okuyunca dermansız bi hastalığa tutulmuş bi kızcağız, düşüncesiz garip bi anne diye düşünmüştüm. Kireçlenme diyince tövbe estf trajikomikHiçbir ortopedist psikolojik demedi bu arada dizlerin yaşına göre çok hasarlı dediler. Kireçlenmenin evreleri var sizinki nedir biliyormusunuz?
Ha bir de ben şu an evdeyim daha önce bu ağrılarla 5 ay çalıştım ve daha kötü oldum mecburen evdeyim adım atamayacak kadar ağrım olduğu için. Psikolojik olsa kim verir kaç ay heyet raporu Allah aşkına az mantık please. Bilip bilmeden tanı koymak ne kolay klavyenin başından atıp tutmak.
Yok zor değil. Dediğim gibi birlikte yaşıyoruz, alıştım, umursamıyorum.Bence değil ama sen bilirsin hiç böyle bir şeyle övünüleceği aklıma gelmezdi yaşlı dayılar gibi:)
Çok geçmiş olsun Allah şifanızı versin kronik hastalık zordur illaki.
Sen 7/24 kuzeninle mi yaşıyorsun da psikologların meslek etiğine bu kadar hakimsin? Bu kadar hastaneye gidip geliyorsun hiç mi hastanede çok tanıdığı olan, kimin hangi bölüme gitmesi gerektiğini bilip yol gösteren insanlara rastlamadın?Yalnız iyi psikolog nasıl olur biliyorumla her hastalığı biliyorum, hep bana sorarlar arasındaki uçurumu göremiyorsanız diyecek lafım yok :)
Profesör tanımak hastalıkları mı öğretiyor
Hiç olmadı kusura bakmayın ama:)
Travma tetiklemiştir tabi. travma etkisini biraz biraz yitirince ağrılarınız da bir nebze olsun hafifler. Spor yaparken dizi çalıştıran spor aletlerinden uzak durun çok zararlı. koşu bandı, eliptik filan aynı şekilde. klinik reformer pilates filan iyi gelebilir.Of of böyle olmaz birden kötüleşebilir aman dikkat edin. ben hareketliyim dönem dönem çok spor yaptım güçlü de tutuyordum ama bıraktığım anda yoğun bir süreçten sonra patladı tabi travmada var.
Kireçlenme basit bir hastalık mı?Konunun ilk mesajını okuyunca dermansız bi hastalığa tutulmuş bi kızcağız, düşüncesiz garip bi anne diye düşünmüştüm. Kireçlenme diyince tövbe estf trajikomik13 sene önce dizime ameliyat dediler kıkırdak yok kemikler temas halinde vs diye bi düşme sonucu oluştu, o dizle 3 çocuk büyüttüm çalışıyorum geziyorum tozuyorum. sıkıntı ve ağrısı var mı evet ama sizden sadece 3 yaş büyük biri olarak diyorum ki yok devenin bale pabucu ya
7/24 yaşıyorum dense yeridir ya kardeşim gibi beraber büyüdük zaten aynı evde büyüdük belli bir yaşa kadar öyle diyeyim çok çok yakınız konuşmadığımız günü geçin nerdeyse saat yoktur diycem :) bazısı kardeşiyle böyle değildir iyiki varSen 7/24 kuzeninle mi yaşıyorsun da psikologların meslek etiğine bu kadar hakimsin? Bu kadar hastaneye gidip geliyorsun hiç mi hastanede çok tanıdığı olan, kimin hangi bölüme gitmesi gerektiğini bilip yol gösteren insanlara rastlamadın?
Zaten koşu bandı sakatladı beni asla çıkmam üzerine. Evet travma sonrası bağda zedelenmiş sıvı birikmiş sadece kıkırdakta değil şu an maalesefTravma tetiklemiştir tabi. travma etkisini biraz biraz yitirince ağrılarınız da bir nebze olsun hafifler. Spor yaparken dizi çalıştıran spor aletlerinden uzak durun çok zararlı. koşu bandı, eliptik filan aynı şekilde. klinik reformer pilates filan iyi gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?