Annem ile ilişkim:(

Etiketlemesenize olm beni şu konuya
Ben kitap, film seçerken bilimkurgu, fantastik vs tercih ediyorum.
Kireçli bir dizin inanılmaz dramı konulu bu esere daha fazla tahammül edemiciiim. Imdb 2,7 civarı zaten

Çilek yağmuru belli ki sizinle konuşmaktan kaçınıyor niye sürekli laf atıyorsunuz

Flörtün ilişkiye dönmemesini kabullenemeyen bazı erkekler vardır ya, o arayıp mesaj attıkça iyice soğur, "ne kadar doğru bir karar vermişim, iyi ki zamanında bitirmişim, rabbim beni ateşlerden almış" dersiniz hani, işte öyle bir şey

Sevgili kireçdaşım. Flört gibi bişey olamaz sen istesen ben istemem ben kendimi düşünerek hastalıkla ilgili bilgi almak istedim. Ve burada bir sürü üyeyle özelden konuştuk ilk defa sensin bu şekilde hakaret edip yardımcı olmayan. Hepi topu 3 cümleydi amacım kendim zaten kimseye bayılmıyorum :))

Etiketlemesenize olm beni şu konuya
Ben kitap, film seçerken bilimkurgu, fantastik vs tercih ediyorum.
Kireçli bir dizin inanılmaz dramı konulu bu esere daha fazla tahammül edemiciiim. Imdb 2,7 civarı zaten
Espri anlayışımız da uyuşmuyor tebessüm bile oluşturmadı şakan

Son düzenleme:
Bir tek cilek.yagmuru buna bir miktar incindim işte

Yok beklemiyordum bildirim geliyor yazımca ya hani sen taa cuma günkü mesaja koşa koşa cevap verip ilgi istediğin için geldim annem

İşte bildirim gelmesini bekliyormuşsun demekki
Görüp geçedebilirdin beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum anne
Ben boşum annecim evde öyle yatıyorum malum raporluyum vakit çok ben de
Sen niye koştun onu anlamadım konu da benim konumya hani cevap yazmamdan daha doğal ne olabilir ama konumdan çıkmayanlara şaşıyorum

Bende boşum hatta en boş insanlardan biriyim artık öğren bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…