Annem kardeşimle beraber bizimle yaşamak istiyor

Dedeni ara.
Elektrik faturasi benden..de

Kizini ve torununu nasil istemezsin..de

Ilerde elden ayaktan dusunce anneme ihtiyacin olursa arama annemi..de

Ben olsam derim

Ben de size katılıyorum. Annem böyle bir istekle gelse kabul ederdim. Evet ev ev üstüne çok zor olur eminim. Ama zor durumdayken anneme sırt çeviremezdim herhalde.
EV üstüne ev tabiiki zor ama kadıncağızı kendi babası bile istememiş kimbilir zaten nasıl üzülüyordur
Şunu da eklemek isterim aynı durumda kayınvalidemde olsa başımın üstünde yeri var o da eşimin annesi, anne neticede
Anneniz için böyle diyorsunuz da aynı durumda kayınvalideniz olsa kabul eder miydiniz diye genelleme yapanlaradır bu cevabım :)

Konu sahibi pek yorum yapmiyor.

Bir de su var;

Dede ve anane kimseyi kovmamis
Sadece biraz diktator ve cimri oldugu icin annesi gitmek istiyor gibi geldi bana

Yani..al.cocugunu defol git mi dediler.

Sokakta kalma durumu mu var?
Yoksa dededen rahatsiz olduklari icin daha rahat bir ev mi amaclari?

Detaylar onemli.

Kimse annesini sokakta birakmaz ama gerekirse biraz da sıkıntı ceksin annem.de gelmesin bana diyebilir insanlar

Kendini onun yerine koy demek kolay, ama once annesi kenidini kizinin yerine koysun.annesi cok genc ve bazi seyleri hesaba katmaliydi. Mesela babasina katlanamiyor, anne babasini idare etsin.maasinin cogunu babasina versin ,babasi ne elektrik ne suya karisir sanirim.

Yeni evli cift zaten evlilige zor adepte olurken , anne ve kardes olmaz yani. Sadece yatak odasinda mi esine sarilacak , en masumundan.

Ben yerinizde olsam , maddi olarak yardim etmeye calisirdim , yemem icmem. Reddetmek icinde esini ne sur

Anne kendi annesinin ve babasinin kaprislerini cekmek istemedigi icin daha rahat bir yer ariyor kendine.
Bu ev de kizinin evi.

Yani anne biraz bencil bence

Biraz sıkinti cekmesi lazim
Borclari bitene kadar babasina anasina boyun egecek
Maasini verecek gerekirse.
Herseylerine tamam diyecek gerekirse.

..............Bir de su var, anne cok genc 40 yasinda
Dede gezmesine tozmasina da karisiyorsa annesi biraz ozgur kalmak icin de o evden ayrilmak istiyor olabilir...........

Tamamen bencillik kokuyor bu olay.

Verilen detaylara gore konusuyorum tabii

12 yaşinda cocuk ergen dorunlari çikardiysa istemedilerse sizin evinizde de sorun olur .O is olmaz .Huzur kalmaz anneniz neyle geciniyor .
İse girip bir duzen kurmalı .

Esimde bende annemlere bizimle kalin diye yalvardik : )2 ay kadar bizde kaldilar saglik prroblemleri olaylarından ama gittiler elbet evlerine.3 adimlik yer ama keske gelip yasasalar bizimle isterim.

Tüm hayat düzenimiz çocuklarımız doğar doğmaz değişiyor.uyku yok..kendine vakit yok.
Büyüyünce demek ben ona muhtaç olsam düzenini bozan biri olarak görülecem

Bu durumda sizin annenizde eşinize uzak akraba gibi birşey oluyor. Şartlar eşit yani. Sizin anneniz size zararsız gelir onunki ona.

Bir anne (10 evladına) bakarmış ta (10evlat)
bir anneye bakmazmış derler..

konu sahibini önceki konularindan hatirliyorum.

Düğün döneminde kayınvalidesinden çok annesinden çekmişti.Kina ,kuaför vs.

Anneniz şimdi size muhtaç gibi duruyor ama bence sizi maddi manevi kullacak

Yatak odasi alacak parasi varsa borcunu ödemek için kullansın.

size yakin uygun bir ev tutun. ama mutlaka ayri olsun destek olun ama artık sizinde bir aile olduğunuzu unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…