Dedeni ara.ananem değil dedem,
dedem çok diktatör evde ses duymak istemez ayrıca çok cimri kardeşim ders çalışırken ışığı kapatır kız çalışamıyor duş alamıyorlar evde ancak haftada 1
afedersiniz sifon çekmek bile yasak
EV üstüne ev tabiiki zor ama kadıncağızı kendi babası bile istememiş kimbilir zaten nasıl üzülüyordurBen de size katılıyorum. Annem böyle bir istekle gelse kabul ederdim. Evet ev ev üstüne çok zor olur eminim. Ama zor durumdayken anneme sırt çeviremezdim herhalde.
kardesin boyle agresifse esinle de sorun yasar bence bu hataya dusmeyinkardeşim ergenlik çağında sinirli ergenlik psikolojisi yaşıyor. babamla annem birkaç yıl önce boşandı. çocuğum yok 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim.
Bu durumda sizin annenizde eşinize uzak akraba gibi birşey oluyor. Şartlar eşit yani. Sizin anneniz size zararsız gelir onunki ona.Bazı yorumlar efsane . Kayınvalide gelse karşı çıkardın yazılmış.
.Kayınvalideyle anne bir değil , kandırmayalım birbirimizi.Olmaz da zaten.Biri öz annen kanın canın , diğeri uzak akraba gibi bişey.
Bir anne (10 evladına) bakarmış ta (10evlat)Şimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Yorumları okuyunca bende üzüldüm bende mi tuhaflık var acaba dedim.Bir anne (10 evladına) bakarmış ta (10evlat)
bir anneye bakmazmış derler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?