Kardeşin çok küçük değil babanın yanına gidebilir. Annen de kendi ailesiyle rahat edebilir belki.kardeşim ergenlik çağında sinirli ergenlik psikolojisi yaşıyor. babamla annem birkaç yıl önce boşandı. çocuğum yok 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim.
Zor bir durum olduğu gerçek. Benim de annemle düzenim tamamen farklı. Bizimle kalmışlığı var vaktiyle. Evet çok sıkıntılı bir süreçti. Ama yapacak bir şey yoktu. .Anne neticede ve söylediğinize göre mağdur durumda. Kabul etmekten başka seçeneğiniz yok. Hiç değilse Allah rızası için, imtihan icabı sabredin.Şimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Ben kimsenin sizi yargılayacağını sanmıyorum yorumları okumadım ama hayır diyemezsiniz tabii ama dediğiniz gibi bütün düzeniniz bozulacak hoş olmaz ama yapacak bişeyiniz de yok gibiŞimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Yatak odasi takimini kabul etme. Bi sene icin yatakodasi takimi cok. Benim de annemle babam yanima geldiler.1.5 yillik evliyim. Malesef duzenim bozuldu. Sigara kokulari. Islak banyo daginik mutfak. Mutsuz bi insan oldum surekli sinirliyim ya da hormonlarimdan sinirliyim tam bilemedim. Ustune birde annemin psikolojik olarak icine kapanmasi cocuk gibi olmasi soru sorunca ii mii diye cevap vermesi beni delirtiyor. Benim kocam icin de sorun yok ama surekli mutsuzlugumu sinirimi ona da yansitiyorum. Boyle yani. Rahat yok bana kaderim boyleymis diye agliyorum. Daha bugun kocamla disari cikcaktim. Annemde gelsin bari dedik. Simdi babam geldi eve disardaydi . Neyse evde yiyelim dedik. Benim sinirlerim alt ust oldu. Butun hafta evdeyim bide ustune baskalarini dusunmekten boguluyorum. Ama sonucta aileniz sizden baska kime gidecekler. Ama yine de yatak odasi takimini kabul etmeyin. Sadece bir gardolap alsinlar yeterliŞimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Şimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Annem benm o tabikide olur ama kardesle belki biraz zor olabilir. Ki esiniz smdi kabul etse de bi sure sonra sikinti cikma ihtimali cok ama cok yuksek.Şimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Bence ergenlik dönemine giren kizkardesinizin hal ve tavırları ve davranışlarıdır anneanne ve dedemizin rahatsız eden...yorumdaki yazdıklarınızı çok abartı buldum....ananem değil dedem,
dedem çok diktatör evde ses duymak istemez ayrıca çok cimri kardeşim ders çalışırken ışığı kapatır kız çalışamıyor duş alamıyorlar evde ancak haftada 1
afedersiniz sifon çekmek bile yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?