Annem kardeşimle beraber bizimle yaşamak istiyor

Haklısınız..herkes için adalet degil mı yani...

Benim annem bize yerleşebilir ama eşimin ki yerleşemez....sizinki annenizi de eşinizin istememe hakkı var...

Ben ne anne ne kv, ikisini de kabul etmezdim.... düşkünlük, yaşlılık hariç...

Bence size yakin bi yerde uygun fiyata bi ev tutun destek olun.. ama 1 yıl surekli sizde yasamalari farkli sorunlari getirir...
Esiniz tabii ses etmez ilerde oda tutar ailesini getirir ses edemezsiniz... bu durumu annenizle tatli dille konusun ev tutun uygun fiyata ama ayni evde olmayacagini aciklayin.. 1 ay olsa neyse ama 1 yil uzun sure

Canim o anneyle olmaz, yuvan yikilir

Biz böyle olmayalım ya inşAllahNe kadar kötü ,evlatlarını bu duruma düşürmek.Üç kızım var,ne bileyim asla böyle evlatlarımi zora düşürecek bir anne olmak istemem

Bu durumda mümkinati yok kabul etmem...bu hayatta duymadigimiz kalmadı...
Aynen ya ayni seyi dusundum annesi 40 yasinda kiz kardesi de var acikcasi ayni ev hic uygun degil devir kötü neler duyuyoruz.Zaten evlilik kalmaz ortada eger kabul ederse.

Ne kendi annemi ne eşimin annesini bakıma muhtac değilse (ki olsa bile en başta daha iyi bakılacak bi yer ayarlardım), kabul etmem... ne olursa olsun insanin esiyle rahat edebilmesi evde öz cocugunun varligiyla bile mumkun olmuyor... kaldı ki aile büyükleri

Benim annem olsa kabul ederim, 62 yaşında bir ton rahatsızlığı var ve müthiş bir insandır. Eşimin annesi olsa yine kabul ederim, 60 yaşında kalp hastası ve sakin, naif, huzurlu bir kadındır. Bana köstek yada sıkıntı yaratmaz, tam tersine bebeğime bakar hayatı kolaylaştırırlar. Ama senin anneni kabul etmem. 40 yaş nedir ya. Ben 32yim zaten. Çalışsın, geçindirsin kendini ve kardeşini.

Evet ben de güzel bir dille kabul edemeyeceğimi söylerdim ve yardım edebilecek başka birşey varsa destek olurdum ama eğer annem bakıma muhtaçsa bakılması gerekiyorsa,, sırf eşimle rahat edeyim diye kabul etmemezlik yapmazdım. Annem başka bir yerde muhtaçken zaten eşimle rahat edemezdm.

sizin basınız bir sey geldeydi onun yanına sıgınırdınız . kadın caresiz kalmıs .

eger durumlar uygun bir eve cıkmaya müsitse yakınlardan bir ev tutun .

Anneniz Çalışıyor mu ?

Küçük bir ev tutar kardeşinizle beraber kalırlar olmaz mı ?

Ben de size katılıyorum. Annem böyle bir istekle gelse kabul ederdim. Evet ev ev üstüne çok zor olur eminim. Ama zor durumdayken anneme sırt çeviremezdim herhalde.

İyi düşün derim. Ben anne ve babamla yaşıyorum kafayı yemek üzereyim. Özgürlüğüne düşkünsen asla olmaz.

yok genç 40 yaşında şuanda ve çalışıyor işi var
Sizin yakininizda ev tutsaniz?
1+1 kiralik ucuz bir ev?
Gerekirse sizde yer icer aksam da evlerine gecerler.
Boyle de bir duzen olabilir

Bilemedim..
Kv olsa burda herkes asla kabul etme derdi.
Ama insanin kendi annesi olunca malesef kolay olmuyor iste

Ay abartı değil inanın bende tanıyorum böyle birini çünkü asla sifon çektirmez bir tas su dökün yeter der var böyle tipler

Esiniz de kabul ettiyse bir süre misafir edebilirsiniz zor durumda demek ki böyle bir şey istemiş sizden

Annen 7 senelil ne borcu oduyor?

Muhtemelen annen 1 sene sonra gitmeyecek 7 senelik borcu one surerek en az 7 sene kalacak.

Bunlari da dusun

Geldikten sonra git diyemezsin
Ilerde kocan da.annem bizde kalacak.derse hayir deme hakkin da yok

Hayirlisi cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…