- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
Haklısınız..herkes için adalet degil mı yani...Daha dün burda kışın kalmak isteyen kv için "bu ne yuzsuzluk daha yeni evlisiniz eşin gondersin " yorumları yapılıyordu. Ne büyük çelişki .. konu sahibi yerinizde olsam asla kabul etmem,yakında ev tutar maddi destek olurum ama aynı ev olmaz...
Şimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Biz böyle olmayalım ya inşAllahKesinlikle geri gelmeyecek biliyorum.ama ne bilim ya evlendigimizin farkina varmalari lazim artik.mesela bu sene tatil plani yapiyoruz esimle diyorum annem gelmek isteyeck yine kesin kuser diyorum oda diyo ben konusurum bu sene yalniz gidicez diye.resmen izin aliyoruz cocuk gibi.
Aynen ya ayni seyi dusundum annesi 40 yasinda kiz kardesi de var acikcasi ayni ev hic uygun degil devir kötü neler duyuyoruz.Zaten evlilik kalmaz ortada eger kabul ederse.Bu durumda mümkinati yok kabul etmem...bu hayatta duymadigimiz kalmadı...
Ben de size katılıyorum. Annem böyle bir istekle gelse kabul ederdim. Evet ev ev üstüne çok zor olur eminim. Ama zor durumdayken anneme sırt çeviremezdim herhalde.rahatınız neden bozulsun ki
anneniz müdahaleci herşeye karışan bir hanım mıdır?
ne biliyim benim annem benimle kalmak istese seve seve kabul ederim
hem bana faydası bile dokunur sağolsun hiç eli kolu duran bi kadın değildir ben işteyken boş oturmaz eminim
İyi düşün derim. Ben anne ve babamla yaşıyorum kafayı yemek üzereyim. Özgürlüğüne düşkünsen asla olmaz.Şimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Sizin yakininizda ev tutsaniz?yok genç 40 yaşında şuanda ve çalışıyor işi var
Ay abartı değil inanın bende tanıyorum böyle birini çünkü asla sifon çektirmez bir tas su dökün yeter der var böyle tiplerBence ergenlik dönemine giren kizkardesinizin hal ve tavırları ve davranışlarıdır anneanne ve dedemizin rahatsız eden...yorumdaki yazdıklarınızı çok abartı buldum....
Sifon çekmek yasaksa b.k kokusuna mı bayılıyor dedenler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?