Annem kardeşimle beraber bizimle yaşamak istiyor

Seve seve kabul ederdim çokta mutlu olurdum valla

Anneniz bakıma muhtaç değilken ne gereksiz bi istek kursun hayatını yaşasın bana çok anlamsız bir istek gibi geldi

evet ev ustune ev olmaz ama o senin annen kardeşin evine al. bu iki varlık sana hayatın boyunca Allah ın bi hedıyesı. yazık borcuda varmıs demekkı kıra vs odemeden ddırekt maasını borca yatırıp borctan kurtulmaya calısıor olmalı.
zor bılıyorum ama yapma uzme onları.

Kendi annesiyle kardeşi olunca herkes al evine sen evlatsin yok vicdan azabi cekersin yok seve seve kabul ederim.. kayinvalide kayin gorumce bunlar 3 gün kalmaya gelemiyorlar ama evlerinize. Yazılmış ama dayanamadım çok iki yüzlüsünüz.

:))) burası kadınlar ve kadın anneleri kulübü. Dışardan giriş yok

Çünkü onların çoğunluğu huzur boucu
Kız anneleri hep daha mahçup maalesef

Başımın üstünde yeri olur annemin
Ben duygusal bir insanım, üvey kayınvalidemi bile bizimle yaşaması için çağırdım, memlekette yalnız kalıyor, yaşlı kadın aklımız kalmasın diye.
Belli ki şu an ayrı bir düzen kuracak gücü yok annenizin, evlat olmak bu zamanlarda lazım, yerinizde olsam elimden geldiğince destek olurum. Sonrasında duruma bakılır, şu an 12 yaşında bir çocuk söz konusu anneden önce, kardeşimi kendisini istemeyen bir aile asla bırakmam

Huzur bozmayan kayınvalideler de var mesela benimki ama ben kendi annemide eşimin annesinide evimde istemem eşimde istemez. Zorunluluk olmadığı müddetçe tabi. Evliliğin bir anlamı kalmıyor bana göre o şekilde.

kızının yuvasını yıkan anneler tanıyorum. Bu yüzden genelleme yapmayın. Ne oğlum var,ne kayınvalidem... Ama empati yapınca bu konuda kk daki yorumların çoğunu cifte standart olarak görüyorum. Tabiki annemde olsa kv mde olsa başımın üstünde yeri var diyen objektif üyeleri hem tebrik hem bu elestrimden tenzih ediyorum.

senin annen benim annem diye bir şey yok. şayet hastaysa yahut önemli bi sebepse almamız lazım. fakat ben oğlumu evlendirdim hop oğlumgilde yaşayıma karşıyım keyfi olarak rahatsız etmemeli iki tarafın ailee fertleri. ve geldikleri eve misafir olduklarını kabul ederek gırmeliler. evin yönetici gücü olmamayı kabul etmeli.
fkt kaynana görumce kayınpeder vs yaptıklarıyla oglunun evının kapısını kendı elıyle kapatıyor. sevgisizleştirilen gelinden bakım beklenemez bakım sevgıyle yapılabılır ancak. nerde gormuş kalp kırana bakılabılecegi.
kimse iki yüzlü felan değil.

Verdiginiz ornekler pek duyulabilecek ornekler degil ki. Yemek yapan,cocuk bakan, ev temizleyen erkek yok zaten. Kiz anneleride damatlarini, damatlarinin sorumluluk aldigi konularda elestiriyorlar. Calistigi is, aldigi maas, kendi ailesiyle olan iliskisi, kizina sundugu maddi imkanlar vs gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…