- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 34
Şimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Bunu isteyen erkeğin annesi olunca herkes tepki veriyor. Aynı şey bence farkı yok.
:))) burası kadınlar ve kadın anneleri kulübü. Dışardan giriş yokKendi annesiyle kardeşi olunca herkes al evine sen evlatsin yok vicdan azabi cekersin yok seve seve kabul ederim.. kayinvalide kayin gorumce bunlar 3 gün kalmaya gelemiyorlar ama evlerinize. Yazılmış ama dayanamadım çok iki yüzlüsünüz.
Ağzınıza sağlıkKendi annesiyle kardeşi olunca herkes al evine sen evlatsin yok vicdan azabi cekersin yok seve seve kabul ederim.. kayinvalide kayin gorumce bunlar 3 gün kalmaya gelemiyorlar ama evlerinize. Yazılmış ama dayanamadım çok iki yüzlüsünüz.
Çünkü onların çoğunluğu huzur boucuKendi annesiyle kardeşi olunca herkes al evine sen evlatsin yok vicdan azabi cekersin yok seve seve kabul ederim.. kayinvalide kayin gorumce bunlar 3 gün kalmaya gelemiyorlar ama evlerinize. Yazılmış ama dayanamadım çok iki yüzlüsünüz.
Çok sığ bir düşünceÇünkü onların çoğunluğu huzur boucu
Kız anneleri hep daha mahçup maalesef
Şimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Çünkü onların çoğunluğu huzur boucu
Çünkü onların çoğunluğu huzur boucu
kızının yuvasını yıkan anneler tanıyorum. Bu yüzden genelleme yapmayın. Ne oğlum var,ne kayınvalidem... Ama empati yapınca bu konuda kk daki yorumların çoğunu cifte standart olarak görüyorum. Tabiki annemde olsa kv mde olsa başımın üstünde yeri var diyen objektif üyeleri hem tebrik hem bu elestrimden tenzih ediyorum.Çünkü onların çoğunluğu huzur boucu
senin annen benim annem diye bir şey yok. şayet hastaysa yahut önemli bi sebepse almamız lazım. fakat ben oğlumu evlendirdim hop oğlumgilde yaşayıma karşıyım keyfi olarak rahatsız etmemeli iki tarafın ailee fertleri. ve geldikleri eve misafir olduklarını kabul ederek gırmeliler. evin yönetici gücü olmamayı kabul etmeli.Kendi annesiyle kardeşi olunca herkes al evine sen evlatsin yok vicdan azabi cekersin yok seve seve kabul ederim.. kayinvalide kayin gorumce bunlar 3 gün kalmaya gelemiyorlar ama evlerinize. Yazılmış ama dayanamadım çok iki yüzlüsünüz.
Yahu benim annem de kayınvalidem de dünya iyisi.Ben burdaki konulardan yola çıkarak yazdım , kayınvalidelerden çekilenlerle ilgili çok şey yazılıyor.Kayınvalideyle damat arasındaki ilişki ile kayınvalide gelin ilişkisi de bir tutulamaz ki.Tamam herkesin annesi kendine anne , kayınvalidesi de kayınvalidedir de daha önce hiç şahit oldunuz damadın yaptığı yemeği beğenmeyen kayınvalideye mesela? Ya da damadın ev temizliğine karışan kayınvalide ya da damadın çocuk bakmasına karışan kayınvalide duydunuz mu hiç? Benim söylemek istediğim şey bu.Kız annesi ile erkek annesi bir değil demek istediğim verilen önem açısından değil onların davranışları engelliyor ikisini bir tutmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?